"Пътят на честта" вдъхнови новия любовен сингъл на Орлин Павлов

ГАЛЕРИЯ ШОУ

"Пътят на честта" вдъхнови новия любовен сингъл на Орлин Павлов

6433
на 18.09.2021
Пътят на честта вдъхнови новия любовен сингъл на Орлин Павлов

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Хитовият сериал "Пътят на честта" вдъхнови новата песен на Орлин Павлов "Див рай". Сингълът е поредният резултат от партньорството между NOVA и "Вирджиния рекърдс", обединени от стремежа за повече качествени проекти в българския радио и телевизионен ефир.

препоръчано

Освен с категорично присъствие на музикалната сцена, Орлин Павлов се утвърди и като харизматичен актьор. Зрителите с интерес следят превъплъщението му в образа на мистериозния бизнесмен Стивън, който даде заявка да разтърси из основи живота на част от персонажите във втория сезон на "Пътят на честта".

Сред изненадате в дългоочакваното продължение е и песента "Див рай", която ще влезе в саундтрака на драматичната поредица. 

Текстът на новия сингъл е дело на един от най-интересните родни автори - Росен Кукошаров, а музиката е създадена от чуждестранен инди екип, част от който са финалистът от седмия сезон на American Idol – David Hernandez, шесткратният носител на награди Emmy – Edward Wohl и талантливият продуцент Daniel Braunstein.

Режисьор на видеоклипа е Виктор Чучков, оператор - Борис Славков. Проектът, продуциран съвместно от NOVA, "Албион Филмс" и "Вирджиния Рекърдс", е реализиран под ръководството на Александър Христов.

В ролята на истинската любов на Орлин в "Див рай" влиза моделът и актриса Карина Неделчева. Заснемането на клипа е осъществено на три локации в продължение на 22 часа. В него изпълнителят преминава през множество препятствия, за да задържи любимата си. Емоционални кадри от "Пътят на честта" допълват видеоразказа на красивата история.

Официалната премиера на "Див рай" е на 17.09 в 18:00 ч. в радио и телевизионния ефир, както и във Vbox7 и YouTube каналите на "Вирджиния Рекърдс" и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и др

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК