Работник е с изгаряния след пожар в текстилен цех

Инциденти

Работник е с изгаряния след пожар в текстилен цех

7417
на 18.03.2023
Работник е с изгаряния след пожар в текстилен цех
Автор:   ПИК

46-годишен мъж е пострадал при пожар в цех във фабрика за текстил в село Старцево, община Златоград. Й.К.М. е с изгаряния по лицето и двете ръце, съобщиха от пожарната. Няма опасност за живота му.

препоръчано

Пожарът във фабриката тръгнал от котелното помещение, където възникнала техническа неизправност в котел на пелети. В предприятието работят около 200 души.

След намеса на три противопожарни автомобила, работници и доброволци пламъците са потушени, информира "Марица“.

"Щетите са в поносим размер. Своевременната намеса на пожарникарите и хората от селото спаси много продукция от леснозапалими материали на самото предприятие, както и намиращите се в съседство дърводелски цех, транспортна фирма и други имоти", обясни кметът на едно от най-големите села в Смолянска област, Румен Биндев

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс
ПИК TV x
ГЛЕДАЙТЕ БРУТАЛНО ШОУ В ПИК: Какво правят Киро и Лена на парапета?, Татко Петко ще чупи ли глави на журналисти?...и мутри ВЕДНАГА ограждат с телата си Асен и Лена (ВИДЕО) ГЛЕДАЙТЕ БРУТАЛНО ШОУ В ПИК: "Какво правят Киро и Лена на парапета?", "Татко Петко ще чупи ли глави на журналисти?"...и мутри ВЕДНАГА ограждат с телата си Асен и Лена (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК