Работник загина при инцидент в локомотивното депо в Пловдив

Инциденти

Работник загина при инцидент в локомотивното депо в Пловдив

6802
на 24.03.2022
Работник загина при инцидент в локомотивното депо в Пловдив
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Работник от Локомотивното депо в Пловдив е загинал. Инцидентът е станал днес около 16.00 ч. Към настоящия момент основната версия за трагедията е, че мъжът е ударен от волтова дъга, съобщава Нова телевизия.

препоръчано

От БДЖ съобщиха, че по първоначална информация служителят е извършвал техническа проба в машинното отделение на локомотив.

Засега не е ясно дали става въпрос категорично за волтова дъга или друг тип  инцидентът, но работникът е убит от електрически ток.

Въпреки намесата на екип на спешна медицинска помощ, мъжът не е показал жизнени функции.

Служители на Инспекцията по труда са извършили проверка на място и се очаква в близките дни да излязат със заключение дали е допусната грешка при охраната на труда. Загиналият е на 57 години. 

По случая е образувано досъдебно производство и се води разследване за установяване на причините за леталния изход.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК