Работник пострада тежко в депо за отпадъци край Благоевград, бере душа в "Пирогов"

Инциденти

Работник пострада тежко в депо за отпадъци край Благоевград, бере душа в "Пирогов"

12729
на 02.11.2023
Работник пострада тежко в депо за отпадъци край Благоевград, бере душа в Пирогов
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Работник пострада тежко в регионалното депо за отпадъци край благоевградското село Бучино. Той е бил затиснат от двигател, който паднал върху него по време на пренасяне на машината с кран. По информация на негови колеги, са се скъсали болтовете, с които е бил закрепен товарът.

препоръчано

Пострадалият е мъж на 65 години и е транспортиран към болница "Пирогов" с опасност за живота, съобщи БНР.

Инспекцията по труда и полицията са започнали разследване на инцидента, като е назначена пълна проверка на фирмата-оператор на регионалното депо.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК