Вход
София
Времето в София -7 o C

Работодателите призоваха бизнеса на национален протест на 29 юли

Работодателите призоваха бизнеса на национален протест на 29 юли

на 23.07.2015
1519
1
Работодателите призоваха бизнеса на национален протест на 29 юли
Автор: ПИК
23.07.2015
1
1519

Четирите национално представителни работодателски организации обсъдиха развитието на предложеното от КЕВР шоково увеличение на добавката "задължение към обществото" (ЗкО) в цената на тока и приеха съвместна декларация.

Това заявяват от БСК, като уточняват, в документа се подчертава, че предприетите от страна на бизнеса действия за спиране на увеличението на цените на ел. енергията не са довели до задоволителен резултат, въпреки ангажимента на правителството и на Народното събрание.

В тази връзка, четирите работодателски организации призовават българския бизнес незабавно да предприеме нов национален протест на 29 юли от 11.00 часа, се казва в декларацията на работодателите.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 21135
архив

Габровец занесъл телевизора си на ремонт, защото бил без звук. След седмица отишъл да си го вземе, но техникът не намерил повреда. - Господине, как точно се повреди телевизора ви? - пита техникът. - Ами, гледам си мача и си бъркам с един пирон в ухото и изведнъж звукът изчезна...

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Зам.-министър Начева показва старта на електронните направления, хартиеният носител засега остава (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Възможно ли е жена да си докара 134 оргазма
x