Радев да знае - ако посегне на Борисов, посяга на един милион българи. Тогава няма да се играят хора...

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Радев да знае - ако посегне на Борисов, посяга на един милион българи. Тогава няма да се играят хора...

225942
на 09.05.2021
Радев да знае - ако посегне на Борисов, посяга на един милион българи. Тогава няма да се играят хора...

Добре е превратаджиите да знаят – всяка полицейска репресия от страна на служебния кабинет над Борисов ще има пагубен ефект върху обществения мир в държавата.

препоръчано

Дано никому не хрумва да му лепне “двайсетичетворка” по Закона за МВР, по “подозрение в престъпна дейност”. Тогава не е нужна прокурорска санкция. Дано не го мъкнат по разпити, за да го унижават публично.

Вчера Манолова подаде топката на Радев с кошаревския си свидетел. Някаква подобна комбинация замислят – ползват зависим човек, за да “проговаря” и да топи.

Репресия над Борисов ще се приеме изключително болезнено от стотиците хиляди, почти милион симпатизанти на ГЕРБ, най-голямата партия в България. Нещо повече, ще се превърне в катализатор на дълго стаяван гняв.

Гняв персонално срещу Румен Радев, а още по-свиреп срещу...хм, лицето и професионална клеветница Мая Манолова (при нея има и исторически наслагвания – Костинброд, Орешарски, Галеви, Ванко 1; отдавна нормалните хора я припознават като извор на зло).

Бой се от гнева на търпеливите, съветва средновековният английски поет Джон Драйдън.

Хич не ми се иска да “ставаме на кълбета” по улиците, да се лее кръв. Защото тогава няма да се играят хора и няма да се пее химна...

Ако служебният кабинет го удари на реваншизъм, ще катастрофира пагубно; вместо да избоде очи – ще изпише вежди на Борисов, превръщайки го в мъченик. И по-лошото: ще докара гражданска война.

За съжаление, архитектите на болшевишкия пуч от Дубай и Кремъл май тъкмо това целят.

Не искам да съм лош пророк, но ни чакат кошмарни месеци, безредици, икономическа стагнация, замразени еврофондове и инфраструктурни проекти, безвластие, което ражда хаос. Вероятно поредица от провалени избори, похарчени стотици милиони, милиарди левове грешна народна пара.

Сами съсипахме общо-взето уредената си и спокойна държава. Хак да ни е!

Доскоро съветвах младите, включително и децата ми - стойте си у дома, тук е най-хубаво, хората са разумни и готини, няма бежанци и перверзия, работете във и за България, има смисъл.

Сега ще им кажа с болка на сърце обратното: бягайте, докато можете! Скоро живот няма да има, комунизмът се завърна в най-злокобното си превъплъщение под формата на анархия и бесовщина.

Сподели:
Бомба x
5 начина да управляваме емоциите си 5 начина да управляваме емоциите си
ПИК TV x
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: В един и същ ресторант - Радев празнува рождения си ден с цигански оркестър, Узунов получава дебелия плик (ВИДЕО/СНИМКИ) РАЗКРИТИЕ НА ПИК: В един и същ ресторант - Радев празнува рождения си ден с цигански оркестър, Узунов получава дебелия плик (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това