Радев и Борисов да се разберат за коронавируса. Иначе до март няма да им останат избиратели

НАЙ-ВАЖНОТО

Радев и Борисов да се разберат за коронавируса. Иначе до март няма да им останат избиратели

101305
на 17.10.2020
Радев и Борисов да се разберат за коронавируса. Иначе до март няма да им останат избиратели

Отишъл си е проф. Георги Хубчев, шефът на АГ отделението в бургаска болница.

препоръчано

Светла му памет!

Черната хроника на погубени лекари в разцвета на силите им се превръща в информационно ежедневие. Аз лично нямам закърнели сетива по тая тема, не знам за вас. Не мога да го приема спокойно и равнодушно. Смъртта не е банализъм, нито статистика.

Днес вече заковахме 1000 заразени, но въпреки това държавата и част от народонаселението продължават да се отнасят абсолютно лежерно към епидемията и карантинните мерки.

Мангъровщината е неизтребима, зомбитата от протеста и фейсбука си повярваха, че са безсмъртни.

Време е безумците по върховете да си седнат на меките части и да се обединят в името на физическото оцеляване на нацията. Иначе до март може и да не останат избиратели да им гласуват.

Радев да свиква спешно Консултативен съвет, какъвто не е благоволявал да свика вече втора година. Да решават с Борисов, рамо до рамо. Здравето няма партиен цвят.

Франция вече затвори, Англия и Шотландия са на косъм. Въпрос на много малко техническо време е да се получи верижна реакция.

На този фон ние сваляме карантината от 14 до 10 дни?!

Децата трябвало да ходят на училище...Заведенията трябвало да бачкат...Туроператорите трябвало да бъдат подпомогнати...Спортните мачове трябвало да се провеждат с публика...

Ок, трябвало, ама то пролетта бяхте обещали ваксина най-късно до октомври - ноември. Какво стана?

Сега чувам притеснени прогнози за средата или края на 2021. Колко още ще ни разтакавате? Никой не благоволява да обясни какъв аджеба е този вирус, защо погубва едни, а при други дори няма проявления. Путин уж откри ваксина, а в Русия измират по 10 000 на ден.

Така ли ще стане и с другата, "правилната" ваксина на ЕС?

А може би "правилната" ще е американската? Или китайската?

Не съм специалист, но ми се струва, че на научно-медицинския фронт цари пълен хаос. И груба политизация.

Няма по-висша ценност от човешкия живот. Всичко останало, цялото злободневие, крясъците кой е мафиот и кой - демократ, са алабализми. Дайте да се вземем в ръце и да оцелеем. Пък после ще мислим за избори. Този избор е по-важен и по-труден.

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това