Радев и Деси пият в работно време насред София - президентът нехае за хакерската драма, черпи жена си с бира (СНИМКА)

Политика

Радев и Деси пият в работно време насред София - президентът нехае за хакерската драма, черпи жена си с бира (СНИМКА)

318650
на 18.07.2019
Радев и Деси пият в работно време насред София - президентът нехае за хакерската драма, черпи жена си с бира (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Нова изцепка на Румен Радев шокира столичани, алармирали пред ПИК, че вместо да се труди и да е зает с държавни дела, президентът пие бира в средата на работния ден. Това е документирано и от снимка, направена в ранния следобед във вторник в центъра на София - в градинката на Народния театър, на няколкостотин метра от "Дондуков" 2.

препоръчано

"Посред бял ден Радев и жена му си седят като безгрижни пенсионери насред София и си пийват бира в работно време", гласи свидетелството на читателя ни.

Той не крие потреса си от факта, че президентската двойка ни най-малко не се смущава от деянието си. Точно обратното - пред очите на всички Радев и Деси са се изтегнали лежерно под слънчевите лъчи на открито и се черпят с алкохолно, макар и нискоградусово питие.

Бившият летец явно съвсем го е ударил през просото след като не успя да се пребори за любимите си грипени и през ум не му минава, че не получава 11 хил. лв. заплата от джоба на българските данъкоплатци, за да пие бира с жена си.

Особено в ден като вторник, когато властта и службите са впрегнали сили в борба със зловеща хакерска атака, а бизнесът и дипломатите правят всичко възможно да се преборят с Турция за привличане на завода на "Фолксваген".  

Деси Радева дори си е поръчала голяма наливна бира и поклаща спокойно кецовете си, все едно не е средата на работния ден

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това