Радев и Манолова се разкриха - човек на президента от армията гради партията на Мая (СНИМКИ)

Политика

Радев и Манолова се разкриха - човек на президента от армията гради партията на Мая (СНИМКИ)

131197
на 03.06.2020
Радев и Манолова се разкриха - човек на президента от армията гради партията на Мая (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Румен Радев стои зад партията на Мая Манолова.

препоръчано

Това разкриха пред ПИК социалисти от Варна, потресени от изявата на провалената кандидат-кметица днес в морската столица. Там плътно до нея застанал един от най-доверените хора по морето на президента Радев - военният Тодор Йотов.

Той бил представен от Манолова като координатор на нейното движение във Варна, което вече не е тайна, че цели да прерасне в партия за следващите избори. 

Тодор Йотов от години е близък до Румен Радев и беше до него още по време на кампанията му за президент. След това президентът му се отблагодари като го сложи начело на областната управа във Варна. 

Йотов Завършил е ВВМУ „Никола Вапцаров“, където е бил в последствие ръководител на офис „Международна дейност“. В периода 2008-2012 г. е бил военен аташе на България в Полша, Литва, Латвия и Естония.

Тодор Йотов беше трети в листата на "Живот за Варна" през 2015 г. Познат е на варненци като преподавател във ВВМУ "Н. Й. Вапцаров", където е асистент в катедра "Навигация". Но също и като много доверен човек на ДПС в града. 

Бившият военен съдейства на Румен Радев и когато се водеха преговорите за ремонта на двигателите на "МиГ"овете и оттогава се ползва с доверието му. "Назначението му за областен беше решено в президентството. Явно Румен Радев предпочита във Варна да има лично лоялен човек, а не управленец запознат с местната власт. Имаше много по-добри възможности от БСП", коментират социалисти. 

Сега най-довереният човек на Румен Радев в морската столица застава зад Мая Манолова. 

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това