Радев коли и беси по задание на Васил Божков, Кремъл и чалгата. Положението е "Млъкни малко, бе, пич"

Коментари

Радев коли и беси по задание на Васил Божков, Кремъл и чалгата. Положението е "Млъкни малко, бе, пич"

147518
на 16.05.2021
Радев коли и беси по задание на Васил Божков, Кремъл и чалгата. Положението е Млъкни малко, бе, пич

Радев играе ва банк.

препоръчано

Съзнава, че ако загуби, след ноември няма къде да се скрие.

Публично екзекутираните и с унизено достойнство офицери от МВР първи ще го потърсят.

Втори на опашката са прокурорите.

Формално погледнато, Радев реанимира кадри на БСП във властта.

Истината е обратната – той иска да смачка БСП, да я подмени със свой пропрезидентски проект от авторитарно-популистки тип. Моделът е “Единна Русия” на Путин.

Служебният кабинет, превърнал се в нарицателно за “хунта”, е кадрова репетиция за бъдещата партия на Радев.

Партията обаче ще дойде за следващите редовни избори. Дотогава схемата е да се управлява “през” Слави Трифонов, когото гласят за победител на извънредния вот през юли.

Слави Трифонов е марионетка, която лесно може да бъде пречупена, а партията му – претопена или изкупена. И без това в повечето депутатски листи там се мъдрят хора на ДПС и Доган.  

Играта на Радев е невъзможна без милионите от Дубай. Дубайски полъх вече повя в МВР, където учредителка на “Българско лято” става шеф на кабинета на министъра. И в НАП, където един културист без платени осигуровки ще размаха секирата за неудобни на господаря си фирми и бизнеси.

В момента пучистите бързат да овладеят ключови ведомства и агенции. Тъй бързат, с такова вдъхновение и цинизъм, че якобинският терор ни заприличва на революционна самодейност.

България не е преживявала по-страшни времена от Девети септември 1944 г. насам. 

Бързането е не за друго, а за да се набере държавен ресурс и да се купят изборите. Като преди това се “проконтролират” чрез новоназначените преторианци в областните и районни дирекции на МВР.  

Най-ефективно държавен ресурс се трупа от НАП и митниците, разбира се. Кръвоносните съдове на финансовата система.

Ето защо в хунтата на Радев от значение са само двама министри – червеният щурмовак Бойко Рашков и леко девиантният Асен Василев, протеже на Иво Прокопиев. Останалите са масовка.

Какво се случва в момента ли? Управлява Радев по задание на Кремъл и Дубай. За да може Слави Трифонов да спечели изборите. А партията на Васил Божков да мине "чертата".

Зелени чорапи, милиционерски ботуши, зловеща мутрафония, избесняло чалгарство...

И една кръвожадна тълпа ръкопляска на гладиаторите си.

Някой се беше пошегувал, че като чете хейта из социалните мрежи, приема безболезнено демографската криза. В подобен контекст са и размишленията, че Иво Христов твърде ни е подценил с ония 80% дебили…

Изобщо “доброто” и демокрацията изглеждат в отстъпление. Но пък и не им е в природата да размахват юмруци.

“Доброто” е условна, а често и субективна категория, естествено.

“Добро” за декласираните социално лузъри, които се радват на хунтата, е да “изчегъртат” ГЕРБ и персонално Борисов, въобразявайки си, че така ще изкупят собствения си житейски провал.

Да видим дали без Борисов битието им ще стане по-смислено, по-успешно, дали отведнъж ще се преродят в таланти и ще скъсат с прононсираното бездарие.

Може би Минеков най-после ще извае някоя Венера Милоска?

А може би добрите хора най-после ще се стегнат?

На Радев, пуча и мафията трябва да се отговори умно, интелигентно, но твърдо. С брифинги от централата на ГЕРБ, уви, няма да стане. Дайте плам, хъс, нестандартни идеи, апостолска дързост, дайте малко улица, площади, протести, алармирайте Европа и НАТО, залейте ЕС и посолствата със сигнали, събудете напълно заспалите евродепутати в Брюксел, покажете, че сте живи, че дишате и имате съпротивителни сили…

Чиновническата лексика не достига до ушите и сърцето на тулупа-ракиджия, който се кефи на Тошковото “Млъкни малко, бе, пич”.

С това ще си имаме работа занапред – безцеремонна простащина, профанизиран вкус, каруцарски изказ. Мрачни, готически персони с криминално съзнание са похитили държавата и ценностно подменят всичко, което постигнахме за 32 години преход.

Дотам я докарахме - мафията официално да си направи партия и да влезе в парламента...

Да се вземем в ръце и да гласуваме масово на 11 юли. Ол-инклузивът в Гърция, евтиното море и бурканите на село все може да почакат. 

Сподели:
Бомба x
ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 159
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това