Радев ще открие нов завод в Джебел

Политика

Радев ще открие нов завод в Джебел

9961
на 10.10.2023
Радев ще открие нов завод в Джебел
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът Румен Радев щe участва в откриването на нов високотехнологичен завод на водеща компания в машиностроенето в Джебел, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

препоръчано

Радев ще се срещне с представители на ръководството на дружеството, ще разгледа производствената база и ще произнесе слово. Преди това президентът ще разгледа завода на компанията в Кърджали.

Компанията е специализирана в проектирането и производството на хидравлични цилиндри с широко приложение в машинопроизводството за селското стопанство, строителството, автомобилостроенето. В нея към момента са заети близо 600 души, а с откриването на новия завод се очаква да бъде разширен обемът на производство, да бъде внедрено ново оборудване и технологии, и да бъдат открити нови работни места. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК