Вход
София
Времето в София 5 o C

Радев - президентът, който оплюва родината

Радев - президентът, който оплюва родината

на 16.04.2018
190928
109
Радев - президентът, който оплюва родината
16.04.2018
109
190928

Големият отсъстващ в нажежената ситуация в света и бурните политически и граждански процеси в държавата - президентът Румен Радев, внезапно възникна на младежки икономически форум и за пореден път втрещи с неадекватните си приказки и поведение, оплювайки страната, която се натискаше да ръководи и в която живее, но не като обикновен гражданин и пенсионер, какъвто вече трябваше да бъде, а като държавният глава.

С приказки на принципа "пет за четири" Радев обяви: "институционалната среда е неефективна", "нямам доверие и в съдебната система". Отново метна камък и по парламента, че променял законите и така създавал "непредвидимост и нестабилност". И за пореден път доказа, че с тия свои дълбоки държавнически мисли може да бъде единствено редактор в някой опозиционен вестник, макар и за това да не става, защото хабер си няма как се върши тая работа.

Вече е безпощадно ясно, че бившият военен се е кандидатирал за държавен глава с мотивацията на шопа "не съм пробвал, ама моя и да моа".

За една година обаче също толкова безпощадно доказа, че точно това не го може, без значение какъв рейтинг му носи този пост и с уточнението, че не греши само който не работи, а пък нищоправенето в тази институция направо си е начин на живот.

За сметка на това обаче още от първия си ден на поста дърдори като опозиционен вестникар, на който нищо не му харесва и държавата - най-вече. Да се чудиш и маеш какво прави тук и защо не се позиционира някъде другате по този широк и свободен свят.

Понеже, ако изтъкне, че се е кандидатирал за президент, за да промени нещата, след година и половина на поста вече няма кой да му повярва. По елементарната причина, че не е предложил нищо по нито един проблем в държавата, освен да налапа още власт, когато настояваше той да назначава  шефа на антикорупционния мегаорган.

До този момент народът, който му има толкова голямо доверие, го е виждал само да разхожда тоалетите на жена си по разни протоколни мероприятия и мегдани и да се снима с тоя и оня. По къси гащи, джапанки или без...

И го е чувал само да мърмори срещу всичко, без да върши каквото и да било, за да го промени, явно вдъхновен от друг принцип на шопския манталитет - "не знам как става, ама и така не е".

За съжаление, това нито ще подобри бизнесредата у нас, нито ще изправи кривиците на съдебната система, нито ще доведе до "желаните икономически резултати", за които днес Радев похленчи пред младежите, освен с това негово дърдорене да ги вдъхнови да открият изхода от положението, което той описва, през Терминал 2. В крайна сметка, щом държавният глава обяснява на младите, че от това тук държава не става, те защо пък да стоят тук. Най-добре е да хванат пътя, защото както се разбра от днешното изявление на президента, той неговия изход вече си го е намерил.

Както обявил днес на въпрос на една студентка: "не би се разсърдил на българските граждани, ако счетат, че е необходимо да се създаде такъв негов политически проект".

А така! Дойдохме си на думата - с управлението на държавата не се справя, защо да не опита нещо друго? За човек, който толкова лесно сменя поприщата си - от пилот става президент, защо пък от президент да не стане лидер на партия. Пък току-виж някой ден станал и политик, което в неговия случай на нулева грамотност в тази област, е доста безнадеждно.

ИЗВЪНРЕДНО! Румен Радев свиква КСНС за националната сигурност на България

ИЗВЪНРЕДНО! Румен Радев свиква КСНС за националната сигурност на България

Президентът Румен Радев свиква на 19 април 2018 г. от...

на 12.04.2018

Но ние вече знаем как действа Радев - "не съм пробвал, ама моа и да моа".

Е, вярно, някой друг трябва да свърши черната работа по създаването на въпросния политически проект, както се разбира от думите му, а той само ще кацне отгоре на метеното. И дори няма да се разсърди. Какво висше благоволение! Какво снизхождение! Какво благородство!

Но и това също няма да му е за пръв път.

БСП яростно размиташе полигона за сегашното му меко кацане. И той прояви блаоволението да не се разсърди. С днешна дата Корнелия Нинова обаче сигурно все по-често се чувства като телефонен терорист, който е подмамил хората не само у нас да му дадат безценния си глас и последната си капчица надежда уж за да спасят нацията и държавата и накрая да се окажат безсрамно измамени.

Но за Радев явно няма проблем - преди Корнелия Нинова успя безпроблемно да харзулне и Георги Първанов и оочевидно става дума за маниер.

Вече не остана приближен и отдалечен от Радев човек, който да не твърди, че екипът на президента е много слаб и го проваля. Това обаче много прилича на оправданията за делата на Тодор Живков - той прекрасан, ама тия покрай него лоши. Само че ако човек има поне една гънка в сивото вещество, би трявало да може да преценява какво е добро и лошо, какво е уместно и неуместно, какво бива и какво не бива.

Президент с такова поведение начело на държавата ни не бива! Бива или да се хване на работа, или да не се вяска пред очите ни, защото всяка негова поява го отдалечава все повее от поста му. И понеже вдругиден е свикалл КСНС, явно за да запълни поредното си неизвинено отсъствие от политическата сцена на България, нека попита по-опитните и по-можещите от него политици как се отразява на националната сигурност присъствието на един такъв национален и държавен нихилист начело на страната. И ако му кажат, че се отразява зле, да отива да прави партия и да се види тогава дали може поавече от недоволния Вуте. И без това нищо друго не върши.

Сподели:
свързани новини
Румен Радев изрази съболезнованията си на близките на жертвите в кървавия ад на "Тракия" Румен Радев изрази съболезнованията си на близките на жертвите в кървавия ад на "Тракия"
Изказвам искрени съболезнования на семействата и близките...
на 13.04.2018
Румен Радев иска да осветлява държавата Румен Радев иска да осветлява държавата
Никоя икономика не може да се развивая добре, ако...
на 16.04.2018
Напиши коментар »
(109)
1
Tocno
2
ГРОЗНО И ТЕНДЕНЦИОННО, НО ТОВА Е ОБИЧАЙНО ЗА "ПИК"
3
От истината боли, прав е президента Радев във всяка своя дума и критика. За това и държавата ни е на тоя хал...Или според лакейте на ББ всичко е цветя и рози?
4
Абе, КОЙ изяде суджука ?! Подсказвам - не е президента...
5
Радев се изложи, иска да прави партия.
6
поредната простотия на пик
7
Има мърши,които нямат почивен ден.Благодаря на Господ,че е наказал едно двуного до степен да се самонагълта.
8
кое е за хвалба ? Никакво оплюване няма , а една изключително обективна и премерена преценка !
9
Просташки и непремерени обвинения.Президентът единствен защитава националните интереси, за разлика от блюдолизците на евро атлантическите ценности.Не случайно Радев има най-висока подръжка. А разни тролчета като тъй наречената Ани Кръстева предизвикват само съжаление!
10
много долен народ сте събрали там бре,само гадни изродчета ,гномчета нещастни ,неразбрахте ли идиоти ,че колкото повече го плюете толкова повече народа е с него мамицата ви да повторя и потретя жалки ,жалки да чак на канални плъхове докарвате
11
Откога казването на истината в очите е оплюване. Не трябва да се мълчи за герберските безобразия, заради герб няма ЮП,ИМА ТУРСКИ няма Белене но има Акую, пътищата св строят и ремонтират с пръст, не с асфалт, намаляваме с 50 хил застаряваме и изпро стяваме, нямаме армия, изчезнаха файлове на митници нищо, несъбрано ддс за 16 млрд нищо, затворници бягат всеки ден нищо , 1000 не са влизали в затвора щото са избягали предварително.... Кое е наред че са мълчим, доходите най ниски, корупцията на висота! Няма и не трябва да се мълчи всяка година по свобода на словото все по надолу.. Браво на Президента! Чашата ще си я изпием до дъно защото се скатаваме
12
.......РАДЕФ НЕМА РОДИНА ИМА СЕЛО.....А ПИКЕЗ АРЕСФА ЛУДИБОЛНИЯ ГНОМИИ СИДЕРЬОФ !..... ...........................................ЕВАЛЛА БАШАРКА !.....ПУТИН АКБАР !........................................
13
Права е Ива. Имаме за пPезидент един цървул, един фатмак ходещ по джапанки с жена една простакеса.
14
Що се не г.ръмнете! Нали беше грандиозен гаф на Президента, че ще ходи през май в Москва. Вчера съо0щавате, че Макрон ще ходи в началото на май в Москва. Но дума не обелихте за същия този негов голям гаф. Що ли?!?!
15
Заща не коментирате международника. Ние председатели сме на ЕС. Защо не ги събере и да излязат с общо становище- не зависимо какво е. Май Радев е прав, само разнасяме шербета и се целуваме. А като стана напечено никакви ни няма. Разбрахте ли сега, че никой не ни бръсне за с.л.и.в.им
16
Тъпичко писание, ама като гледам на по-вечето им харесва, така,че ,,...глас народен.....,,.
17
това недоразумение за какво харчи хиляди левове,затова песионерите са бедни защото гласуват за такива като тоя който нищо не работи но взима народна пара
18
От "статията" със сигурност разбрах, че на авторката не е останала нито една гънка в сивото вещество. Че е грозна, всички виждаме. Че е зла и проста, се старае постоянно да ни напомня с писанията си. Браво!
19
За пореден път станахме свидетели на това какъв човек никога не бива да става президент! Такова махленско "ценностно" равнище! Абе, да не би Нинова, Йотова и Радев да се събират на колективни упражнения, защото матрицата им на говорене е една и съща! Да си президент и да нямаш хал хабер от функционирането на държавата! Да разчиташ само на популистко говорене, лишено от елементарно интелектуално усилие! Две свестни приказки да бяха му измислили! Наистина е срам да имаме такъв президент!
20
Добре го е казал народът :"От всяко дърво свирка не става!" Да си беше останал в професията.....до 25 !
21
Троловете на Радев в мощна атака.- Жалък тип
22
Този коментар е обозначен като спам.
23
Този коментар е обозначен като спам.
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Този коментар е обозначен като спам.
26
Президент на помаци,цигани и спинозни комунисти Джендъри.А той баш Помак от аскьово
27
Хасковски тъп Каун(пъпеш,пипон) е помака -фатмак
28
Този коментар е обозначен като спам.
29
Този коментар е обозначен като спам.
30
Това са предсмъртните думи на великия Гьоте, който той изрича след като чува от лекаря си, че му остава още един час. Да се злоупотребява в популистки президентски словоизлияния е направо кощунство! Някой се е упражнил в писането на есе на тема "Светлина за непосветените в президентството!" и с подзаглавие"Популизъм на предсмъртен одър".
31
Нямам опит и не съм писал никъде до сега. Освен шефа на сайта - нека никой не ме чете. Господине, нямам честа да ви познавам, но не вярвам да сте прочели написаното от г-жа или г-ца Николова. Нея също не познавам. Прочетох няколко пъти написаното, не защото ми харесва, а защото трудно възприемах толкова злоба и жлъч събрани в едно. Вашата колежка просто мрази президента - това личи дори от граматичните грешки, които не е забелязвала от слюнките, които е храчела. Щом сте публикували написаното, сигурно вече и не четете моя опит да споделя усещанията си. Прав или крив, това е Президента на България. В крайна сметка, Бог ще сложи нещата на мястото си. Но и на Вас, ако Ви пука изобщо за мнението на читателите - сложете някаква граница на омразата все пак. Отвратително е да се четат такива храчки.
32
Когато рекламирате Радев, моля - правете го по-интелигентно.
33
Скъпата авторка Петрова . колко злоба още можете да наплюете . за пари какво не прави човек...и как така "възникнал" кой Ви даде трибуна на Вас бе лъжци...
34
Браво Радев,не се плаши от простотията,злобата и грозотата.....
35
МОЛЯ ВСИЧКИ,КОИТО ОЧАКВАТ РАДЕВ ДА НАПРАВИ #НЕЩО# ЗА НАРОДА,ДА НАПИШАТ КАКВО НАПРАВИ ЗА СЪЩИЯ ТОЗИ НАРОД ПЛЕВНЕЛИЕВ? КОЛКОТО ДО ЖУРНАЛИСТКАТА,ЗЛОБАТА ВЕЧЕ Е НЕПРИКРИТА. КАКВО ДА СЕ ПРАВИ - КОМБИНАЦИЯ ОТ ПАРИ И КРИТИЧЕСКА ВЪЗРАСТ.
36
ЩО ЗА "ГРАМОТНО " ЛИЦЕ Е ИВА НИКОЛОВА , ЩОМ НЕ ПРАВИ РАЗЛИКА , МЕЖДУ КРИТИКА И ОПЛЮВАНЕ!!!!И ТО ТОЧНА И ГРАДИВНА КРИТИКА!!!!!!УМИРАТ ОТ ЗЛОБА , ЗАЩОТО ТЕ ИМАТ ПРОСТО ЕДНА ТИКВА , КОЯТО ЗА НИЩО НЕ СТАВА!!!!
37
А бе Руменчо,хващай един МИГ и при Путинко.Ще ви трябват за Сирия.
38
Какво става от човек, женен за рептил? Какво ли? Ами и една гънка сиво вещество да има, щом гънката е между крачолите и тя командва действията му, резултатът е ясен - всичко е в киреча. Хубаво, ама ако става въпрос за личен избор. Когато обаче си се направил на нечия чужда глава, тогава тялото или си ибира да те търпи,за да го съсипе глават, или се вдига на борба, за да се освободи от тиранията. С празни мохабети нищо не става.
39
Ива- зла, проста,завистлива,подкупна журналистка!!!!!1 Срам!!!!1
40
Нахално и досадно треторазрядно ЗКПЧ влачено за носа като циганска мечка от куп трътлести червени лелки със селски произход.
41
А не е ли отвратително, когато един народ избере президент, какъвто и да е той, тоя президент постоянно да навира на всички хора полуграмотната си храчка-жена си и да задължава всички, които искат да общуват с него, непременно да търпят тая гнусна храчка винаги, всякога и във всичко, свързано с президентството?
42
Ива Николова в отбора на Беновска, Антон Тодоров, Гошо Марков - отборът на смешниците
43
Боко и Пъпешовидната глава са купили луксозна тоалетна хартия...за това е логореята за президента в статията,ПИК да им оближе задниците, и да преброи колко герберски калинки са на амбразурата.
44
А ПИК е медията работеща срещу българския народ, в подкрепа на олигофрените тирани.
45
продажна твар!
46
Браво Ива! Някой трябва да каже ИСТИНАТА, за този летящ и въртящ се президент и измислената ПЪРВА ДАМА!!!
47
Трябва да признаем, че ако не е Радев и съпругата му такива престарели и смачкани от злоба и меркантилност чанти като ива н. и илияна б.ще умрат от глад. Всеки печели така както може, друг е въпросът морално и заслужено ли е!!!
48
Може и от егн-то да е, ама Ива Николова за пореден път бърка героите и ролите. Я по-добре да наблегне на откраднатите милиарди, фалита на КТБ, санирането, закриването на 1200 училища, непрекъснатото обедняване и изчезване на българите и мн.др. и чак тогава да се мъчи да разсъждава по лекции на човека с най-висок и заслужен рейтинг точно поради своята патриотичност и родолюбие и без да е крал като всички други собствения си народ
49
С всеки изминал ден ни убеждава че не става.
50
Трябва ли да се достави малко радост на дежурните малоумни, дебилни фенчета на ПИК-ливото сайтче,винаги най-подготвената му,"умна и красива" драскателка се хвърля с цялата си злоба, ярост и простотия в битката за спечелване на техните сърца!
51
Ивеее, мирише ти пууткаата
52
На следващите президентски избори 95% ще ГЛАСУВАМЕ ЗА ВЕЛИКИЯ РУМЕН РАДЕВ, а ТИКВАТА да си ЕБ@В@ МАЙКАТА.
53
ГОЛЕМИТЕ ни политици трябва да търпят и критика.
54
Помислете за помака от Гоце Делчев (без да повръщате), и тогава се радвайте, че имаме толкова велик държавен глава като Р.Радев.Заслужава да му лижете не само краката, но и ГЪ30. Просто преместете езиците си от ТИКВЕНИЯ ГЪ3. Ще ви е лесно.Питайте Гърневски и Тони Тодоров как става. БОКЛУЧИВИ ГЕЙберастки ПЕЕЕРАСИ.
55
Посочете ми един президент да е направил нещо за народа?Първанов поне успя да натрупа милиони и да се хвали ,че е социален човек.На тази бедна и малка държава,като България/като се има в предвид ,че по света има и по големи градове от България/ да имаме Парламент със 240 хрантути и отделно Президент.Нека сме Президентска република !
56
Някой по-горе беше написал че Румен Радев - Ветото нищо не работел . Лъжете се господа , човекът си работи и то доста усърдно . Видяхте ли върху колко закона наложи вето . Това е „ ОГРОМНА РАБОТА “ таваришчи - Това е къртовски труд . Ами да „ трошиш “ народна пара като разхождаш жена си по света - това не ли работа ? - Ама сте долни - не виждате ли Десето и тя се труди яко да ни представлява по света - а после искате голями пенсии - искате ама няма
57
тоя се е клел във Варшавския договор и СССР, а двете взети заедно са сегашната Путинова Русия
58
ПОДЛОГИТЕ РУСКИ ЗАСЛУЖАВАТ ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ РАДЕВ ! СРАВНЕТЕ МАЙКА МУ НА РАДЕВ С МАЙКАТА НА ПЛЕВНАЛИЕВ И СИ НАПРАВЕТЕ СМЕТКА КАКЪВ ТОЛУП ИЗБРАХТЕ С ГЛАСОВЕТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ТУРЦИ.
59
Мили тролетарии ,ако не е ПИК - никой няма да обръща внимание на този глуповат ,нелицеприятен ,трудноговорещ човечец ,който благодарение на българската простотия и на гласовете на мангустите , се озова на място ,на което липсата на интелект ,селянията и зависимостите ( от една партийка и от една империя) личат ужасно много ! Ако не е ПИК - повярвайте ,никой няма и да забележи ,че трътльото е досаждал на студенти в УНСС ,така че ,вместо да оплювате авторката - благодарете и !!! ПП. Всъщност - всичко казано в тази статия е абсолютно вярно ! Уви !
60
ИМАМЕ ПРАВО НА ДВА КОМЕНТАРА 56 ти НЕ Е МОЙ!!!!когато фактите говорят и боговете мълчат, а някой хора се занимават с глупости
61
Много точно казано,тези комунисти съсипаха държавата.
62
Амет Доганов или Румен Радев е по-голям Русофил, а ?
63
Имам лошото наблюдение, че България от както съществува никога не е имала добър водач и лидер - цар или премиер, президент или първи (генерален) секретар. В миналото, когато са управлявали от рода Дуло, Вокил и дори Асеневци, хората са живели добре, страната се е развивала, а в последните, има-няма 800 години, все чурук и гнили властници. То не беше оня австрийски джендър и неговите крадливи наследници, не беше циганинът Тошко от село Правец... За президенти да не говорим - от Желю Жабата до Расим Алиев - помачорът, през Гоце - сифилистикът и Пешо - коня. Хеле, между мамата на нацията и тоя "генерал" народът избра парясникът със селянката и стана една - мътна и неясна, кой точно е президент, кой е селската пръчка да не кажем по лоша дума, започваща с к и завършваща на урва. Другари, този дебил си е комунистически плод на православието и русофилистизма и като такъв би трябвало да си го обичате и него и простата му ... щях да кажа kyрва, ама се сдържах. За това на Дондуков и искайте оставка на всички. Ще е интересно дали първо тиквата ще си отиде или този дебил.
64
Опитах се да прочета това което си написал. Признавам, заболя ме главата. Ти си объркан , имаш нужда от сериозно лечение в ПД "Свети Наум" - 4-ти километър в София. При да да бъдеш конвоиран там предлагам да опитаме друго. Да ти го отпера в гъзъ на сухо, като трактористка чувия. Зная, ще се ококориш, ще си промениш походката за няколко дни , но след това ще свикнеш. През почивките мога да нахлузя и на майка ти в пyткaтa. Двамата с нея имате нужда от пълно щастие.
65
Тези 80 % на Иво Христов във колонията България , още не могат да разберат , че Агент Мойсей го назначиха за Президент от администрацията на Обама и е американско момче . НАТОвският льотчик е учил в САЩ и е минал през една служба CIA , случайни неща не стават. Бойко Борисов за трети път го назначава ЕС и Меркел и ще го назначават колкото си пъти искат . Той е от Брюкселското лоби , а Комедия Нинова и льотчика защитават интересите на американското лоби . Партията на милионерите избори не може да спечели , а нов Месия и Спасител още не се появил.
66
платена статия, продажна журналистка
67
П.ик - нашата национална гордост за свобода на словото! Продължавайте да триете коментарите на мислещите различно от вас! Пак Радев ще е президент , а вие п,осерковци!
68
МНОГО СИ ЛОШ РАДЕВ ИСКАШ ДА ВКЛЮЧИШ ПРАЖЕКТОРИТЕ И ДА ОСВЕТИШ ДАЛАВЕРИТЕ НА СЕЛЯН-ДУРСКИТЕ УПРАВНИЦИ! НЕ ТАКА БЕ ЧОВЕКО. НЕ ВКЛЮЧВАЙ ПРОЖЕКТОРИТЕ ЧЕ ЩЕ НИ СТРЕСИРАШ! ЩЕ РАЗБЕРЕМЕ С КОЛКО МИЛИАРДА СМЕ ОЩЕТЕНИ И ДОКЪДЕ ТРЯБВАШЕ ДА СМЕ СТИГНАЛИ АКО СЕЛЯН-ДУРИТЕ НЕ КРАДЯХА КАТО ЗА ПОСЛЕДНО. НЕ ТАКА БЕ КАРЙ ГО ПО ЛЕКИЧКО ЧЕ ЩЕ ИМ ДОНЕСЕШ ПО НЯКОЙ ИНСУЛТ ИЛИ ИНФАРКТ НА СЕЛЯН-ДУРСКИТЕ УПРАВНИЦИ АКО ВИДИМЕ КАК СА НИ ОБРАЛИ ДО ШУШКА. КОЛКОТО ДО СТАТИЯТА ТЯ СИ ЛИЧИ ОТ 200 КМ ЧЕ Е ПЛАТЕНА И ТОЗИ ДЕТО Я Е НАПИСАЛ СИ Е НАПЪЛНИЛ ГУШКАТА С НЯКОЛКО ХИЛЯДАРКИ. ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ И НА ТАЗИ ГУШКА ЩЕ И ПРЕСЕДНЕ АМА ДОТОГАВА ЩЕ ПИШЕ ЗДРАВО. КАТО ДОЙДАТ ДРУГИТЕ НА ВЛАСТ ЩЕ ОБЪРНЕ ПАЛАЧИНКАТА ЩЕ СВАЛИ ГАЩЕТАТА И ЩЕ МУ ГО ПУСНАТ МЕЖДУ БУЗКИТЕ. И ТАКА ДОКАТО ОТИДЕ У АДА.
69
Много точни думи,казани в подходящия момент.Стига сме търпели крадците ,които опоскаха държавата.
70
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
71
ГРИПЕН ШЕРБЕТОВ ТЪПОТО.
72
Споко нищо не съм казал......
73
80 евро ПЕНСИИ,200 евро ЗАПЛАТИ,БЯСНА КОРУПЦИЯ,ЗАСПАЛО ПРАВОСЪДИЕ,кое от всичко това НЕ е ВЯРНО,другарко Николова???? Колко получихте за ПИСАНИЕТО си ,другарко Николова???? В България ли живеете ,другарко Николова????
74
А не е ли отвратително когато Малоумни простаци като теб ни навират в носа лайня-ите си коментари бе педерунг-л Я върви при майка си да ти измие дупенцето и да те слага да нанкаш !!!
75
Ех,Иве,двете със Звездето/Звездомира Маструбакова/ сте платени дежурни оплювачки на президента! И кое от всичко,което каза президента не е вярно?
76
Как е кръстил народа ГЕРБ? Кръстил го е ГРОБ.. Защо ли? Защото станахме най бедната държава в Европа и разни министри казват кои хора ще живеят и кои трябва да умират ,за да не пречат..:-) До къде стигнахте! Опомнете се! Ванга е казала-бох ще ви накаже!
77
Като я гледа човек мяза на току що излязла от прихиатрията жена с мазна коса.. Преди в ТВ 7 пееше други неща-сега е със соросоидите..;_) Е да там евреите плащат доста пари за да разрушат държавостта
78
Много фенове в пенсионна възраст има Рапончо Сандалетков, нека ходят боси както разпорежда Деса Простакеса! Много хубост е събрана в червеното чучело : Хем пъпчив, хем кривокрак, хем недовиждащ, ама е под Сандал №43 и сричкува като за световно, написаното от другарката му Деса - сандал №43 :) Радвайте се червени пенсионери, сънувайте мокри сънища че Биволицата Импексова управлява България, но си сменяйте редовно памперсите, че съвсем се омирисахте !!!
79
Не разбрах кое не е вярно- демографски срив, най- бедни в ЕС, корупция и кражби ...Обърнал е внимание и на положителното. Това е много точен и обективен анализ!
80
Не разбрах кое не е вярно- демографски срив, най- бедни в ЕС, корупция и кражби ...Обърнал е внимание и на положителното. Това е много точен и обективен анализ!
81
Хей ,президентине , кажи ми ,защо травестита до теб ,винаги те тегли за рЪка.Ти какво си, безхарактерен мъж май, А.
82
Веднага импийчмънт за предателя на българският народ и псевдопрезидент. Пионка на Русия.
83
Семейството най-добре да се въздържа от изявления, че винаги се оказва неподготвено и сътворява гаф след гаф.
84
Вече ми писна само от десни анализатори,като госпожа Ива Николова.Разбирам пристрастието и към величествените Борисов и Цветанов,но това което казва президентът Радев е напълно вярно.Държавата просто е абдикирала от своите отговорности,а вие си говорете и пишете каквото искате,нормалните хора като мен виждат истината.Скоро всичко ще се промени!!!!!!!!!!!
85
Уплашихте се от съобщението, че Радев ще ходи в Русия. Макрон също ще бъде там.
86
Били сме се уплашили, че радев ще ходи в Русия, а той и Макрон щял да ходи. Как ви хрумва тази глупост мили русороби/рублофили да сравнявате старшинката с Макрон? Единия отива да лиже гъз? на кагебиста Путя, да му целува ръката като на мафиотски бос за да получи прошка от него, а другия да му каже какво мислят демократичните и богати страни за кагебиста. Не случайно пиша името на резидента с малка буква, името на малък човек се пише с малка буква. Чудя се защо русоробите/рублофили които само псувате този сайт го четат, че даже си губят времето да пишат в него. Като не ви харесва пишете в руската преса там ще намерите подкрепа е няма да ви платят нито една девалвирала рубличка за простотии написани в руски сайтове там такива с фадрома да ринеш, но поне ще сте между свой. А ако пък се изнесете да живеете в "демократична" и "велика" Русия ще се радваме за вас и за нас естествено след като ни освободите от предателското си присъствие.
87
никога нямаше да стане президент ако Бойко не беше се подиграл с българите като направи баба Цеца Рабфаковска кандидат. Даже и той не е толкова тъп за да не предвиди какво ще стане на президентските избори с такъв кандидат-чудно ми е защо Цецитуу се е съгласила.
88
ПО-ТЪП ПРЕЗИДЕНТ ОТ ТОЗИ ФЪРЧАЩ МАЛОУМНИК НЕ СМЕ ИМАЛИ,ТО БИВА ГЛУПАК,АМА ТОЛКОВА...КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ ПОЛУГРАМОТЕН ШОФЬОР НА САМОЛЕТ,НАЗНАЧИЛ СВИРКАДЖИЙКАТА СИ НА ДВЕ ДЛЪЖНОСТИ С ДВЕ ЗАПЛАТКИ,АХ НА БАТКООО,И ДА ПРЕДАДЕ СЕМЕЙСТВОТО СИ,ДЕЦАТА И ЖЕНА СИ.ПРОСТ ЧОВЕК,АМА АЛЧЕН,ЛОША КОМБИНАЦИЯ.БРАВО ,ИВА,ЧЕ ИМАШ ТАЗИ ДОБЛЕСТ ДА КАЖЕШ НЕЩАТА ТАКИВА,КАКВИТО СА...!!!
89
поговорката за кучетата и кервана, нали? Радев е ПРЕЗИДЕНТЪТ! И ще бъде още 9 години. Продължавайте да лаете, не му пречите!
90
За съжаление на България, настоящият президент е един полуграмотен, маргинален тип!!!!!!
91
РАДЕВ СИ Е КРЕАТУРА НА РЕШЕТНИКОВ - ПУТИН И ЕСТЕСТВЕНО ЩЕ ПЛЮЕ ПРОТИВ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО. ИСКА МУ СЕ ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ПРОРУСКИТЕ БСП И ДПС И С ТЯХ БЪЛГАРИЯ ДА ВЪРВИ КЪМ ЕВРАЗИЯ. НЕ СИ ДАВА СМЕТКА, ЧЕ АКО ИМА ВЛАСТ, ТОЙ НЕ БИ МОГЪЛ ДА Я УПРАЖНЯВА, ЗАЩОТО НЯМА КАПАЦИТЕТ, НИКАКВА ЕКСПЕРТИЗА. ЕДНО Е ДА ШОФИРАШ АЕРОПЛАН, ДРУГО Е ДА УПРАВЛЯВАШ ИКОНОМИКА, ПОЛИТИКА, МЕЖДУНАРОДНИ ОТНОШЕНИЯ. ТОВА Е ВИСОКА ТОПКА, А ТОЙ НЕ Е КОМПЕТЕНТЕН.
92
И така , президента какзва една истина която се знае от всички. Тази истина се казва авсякъде и най много в кръчмите , къде ни е силата . Четете Ботев , казал го е на времето. Но е казал и друго, знаел , че винаги ще има и такива като авторката, готова за 5 пари да защити и турци , черкези , а днес и най колемите крадци. Нима това което казва президента , него дават вечер по новините. Дори НАП уволнява 230 крадци. Нима дупките който зейват са от качествен асфалт, нима полицията прави бнещо осен да регулира кръстовища като се зададе ББ. Май много време отделяме на ласкателите , като истински българи.
93
Самият факт, че Радев се появява да чете ЛЕКЦИЯ пред ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ на студенти от УНСС е парадоксален гаф. Права е Ива: "Не съм се пробвал, ама моа и да моа" ... Какви икономически съвети може да даде военният пенсионер Радев на студентите по икономика? Но той не е виновен (ако изключим факта, че той сам си подбра екипа). Вината е на неговите съветници, които за пореден път го поставят в небрано лозе. На кой "съветник" му е дошло на ума да ангажира военен пенсионер, па бил той и президент, да дава акъл по икономически въпроси?! Ясно е, че тщеславен и самомнителен човек като Радев ще приеме с радост и готовност да раздава акъл по всички въпроси и навсякъде, но за този, който го е "уредил" с тази излагация това е пълно безумие. Или умишлено и внимателно планиран гаф, за да се удари президентската институция?! Радев за пореден път става смешен с приказки на ангро и с по военному профанизирани критика и съвети към експерти как да си гледат работата. Но негова е само грешката, че се мисли за великан на мисълта. А истинската вина за излагацията, за това, че става смешен и изглежда нелепо е на екипа му.
94
Добре, президентът казва всеизвестни неща. Съгласен съм. Но какво по дяволите общо има това с икономическия форум на студенти по икономика? Каква точно лекция по икономика е това? Та то не е нищо друго, освен едно опозиционно изказване, критикуващо правителството. Не виждате ли колко не на място е тази поредна президентска изява? Г-н Радев се вкара в поредното крупно недоразумение, само защото има самочувствието да поучава, да съветва, да дава напътствия и "правилни" решения на всеки и за всичко. Как може да превъзнасяте в захлас мъдростта на този човек, като напълно неглижирате тоталната несъответственост на поредната му назидателна реч със събитието, пред което я изнася?! С този кравешки патос ставате жалки и вие самите!
95
По-точно е да се каже банални опозиционни клишета, отколкото "всеизвестни" неща. Може да се каже и опорни точки, но все пак поукрасени с някои плагиатства от класици /Гьоте/. Още по-точно е да се каже, че другарят Радев е издекламирал политически лозунги за България, разработени от Кремъл. Решетников каза във второто си интервю, че не е толкова важна личността на кандидат-президента, а че с Нинова са обсъждали политическите лозунги на кампанията и на президентския мандат, това е било основната задача и между другото, Нинова се усмихнала и казала "рано е", когато той поискал да обсъдят лозунга "Не на НАТО". видеото от интервюто още е в мрежата, копирайте, защото скоро ще го изтрият и заличат.
96
Баба Яга и Цв.Цв. сякаш са си плюли в устата...
98
До - 93 . Лъжеш се приятелю , че той сам избира екипа си - всички назначения се съгласуват с БСП
99
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
100
СПОКОЙНО НАРОДЕ,МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА, ДАМИ И ГОСПОДА! НАРОДЕЦА НИ ЧЕЗНЕЩ И СТОПЯВАЩ СЕ ГО Е ИЗБРАЛ-ТОЗИ ТИТАН НА МИСЪЛТА,ВЕЛИК ВОЖД И УЧИТЕЛ; ОТ ВСИЧКО РАЗБИРАТЕЛ..АБЕ-РЕЗИДЕНТИН! ИМА ЕДНА ВАЖНА И НЕПОКЛАТИМА ИСТИНА ЗА НАС,КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА НЕ НИ УСПОКОИ И УРАВНОВЕСИ- ФАКТА ЧЕ ХАМЕРИКАНСКИЯ НАРОД ИЗБРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ШУШУМИГАТА ТРЪМП!!! ЩЕ КАЖЕТЕ-АМИ РУСНАЦИТЕ-ТАМ ОТДАВНА ЛАЗЯТ ДЪНОТО,НИЕ СЕ СПУСКАМЕ СТРЪМНА НАТАМ-КАКЪВ ПРИЯТЕН ВРЕМЕНЕН ПОВОД ЗА ОПТИМИЗЪМ !!!
101
Г н Президент, Благодаря за прекрасните разсъждения и опита да Спасите България преди да загине. Истински се възхищавам от Вас. Ако разрешите нека да ви кажа Вица на годината на ЕС : "Номинираха премиера Боко Трети Мутров за Европейска личност на годината !
102
ПЛЮВАТ И ЗЛОБЕЯТ,А ДЕЦАТА ИМ СА В САЩ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,КАНАДА, ЖИВЕЯТ ОХОЛНО НА ГЪРБА НА НАРОДА,ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ ОТ ТАМ,КАТО НАСЛЕДНИЦИ НА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ,ПО-ЗЛОВЕЩА ОТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА.,КАТО СИ ДОЙДАТ ТУК ВСИЧКИ ДО СТЕНАТА...
103
Този селчо отиде да плаче в най-корумпирания вуз. Награждават го хора, които са организирана престъпна група, част от СИК и Вис. Позор!!
104
Ушастата има погранично разстройство на личността, някаква форма на зависимост, която се съчетава със стокхолмски синдром заради Т. Дончев, откровена злоба, преумора, но освен това, в ранните години у нея не е формирано уважение към личността, авторитета и способностите на човека. Такава помия е изляла, че двайсе мазни трътлести Тикви да сложиш за Министър-предспредател ,няма да могат да я излочат.
105
ИВА, ИВААА... ТИ СИ САМО ЗА НИВА! КОЙ ТЕ ХВАНЕ СЪС СЕМЕ ЩЕ ТЕ ПОСЕЕ...! ТО БИВА, БИВА АМА ТОЛКОВА ТЕНДЕНЦИЯ НЕ БИВА! ЗАЩО НЕ СЕ ЗАХВАНЕШ И ДА НАПИШЕШ НЕЩО КАТО РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ , А НЕ КАТО АДВОКАТ И ДА НИ ИНФОРМИРАШ ПО ЕДИН ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖЕН ВЪПРОС - КАК ТАКА ВАРХОВНИЯ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА ДЪРЖАВАТА (ПО ПРИНЦИП) НЯМА ЗА ЗНАЕ ЗА СИРИЙСКИТЕ АТАКИ , А МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НЯМА ДА ГО ИНФИРМИРА И КОЙ И ЗАЩО ГО Е ИНФОРМИРАЛ САМО НЕГО!
106
Щкембевойвода са го информирали с информация от Туитър.
107
Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги http://bit.ly/2oOsQJq
108
Тези 80 % на Иво Христов във колонията България , още не могат да разберат , че Агент Мойсей го назначиха за Президент от администрацията на Обама и е американско момче . НАТОвският льотчик е учил в САЩ и е минал през една служба CIA , случайни неща не стават. Бойко Борисов за трети път го назначава ЕС и Меркел и ще го назначават колкото си пъти искат . Той е от Брюкселското лоби , а Комедия Нинова и льотчика защитават интересите на американското лоби . Партията на милионерите избори не може да спечели , а нов Месия и Спасител още не се появил.
109
Защо не публикувате мненията ?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Какво е мнението ви за протестите в България?
архив

Попитали радио Ереван: - Може ли 70-годишен старец да прави секс по 2 пъти на нощ? - Може, разбира се. Ако нощта е полярна....

няма нови новини
Днес: 147
hot
най-четени новини в момента
сега
3331
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Тома Биков удари БСП: Фалирахте държавата, вашият президент щеше да купи незаконно военни самолети за милиони - гледайте на ЖИВО
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Време е да се влюбите и да победите комплексите
x