Радина Кърджилова се впусна в луди танци на плажа (СНИМКА)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Радина Кърджилова се впусна в луди танци на плажа (СНИМКА)

21068
на 06.08.2021
Радина Кърджилова се впусна в луди танци на плажа (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Радина Кърджилова за пореден път доказа, че е щастлива майка, но също и, че че изглежда страхотно по бански, дори и само няколко месеца след раждането на второто си дете.

препоръчано

В момента актрисата е на море заедно с любимия си Деян Донков и двете им деца. И въпреки, че е в заслужена почивка, тя не спира да споделя с феновете си всичко, което се случва около нея.

Напротив - Радина дори сподели не само красиви морски кадри по бански, но и клипче как се забавлява с по-големия си син Христо на плажа. 

В краткото видео забелязваме как младата майка и момченцето танцуват на "Тръгнал Кос" на плажа и прекарват чудесно времето си заедно.

По невнимание обаче актрисата допусна правописна грешка, докато споделяше видеото, за което бе нападната безмилостно в коментарите и бързо, бързо поправи пропуска си.

Оказа се, че Радина първоначално е написала тръгнал КоЗ, но феновете ѝ побързаха да я поправят. Актрисата, типично в свой стил, не направи опит да оправдае грешката си, а любезно се извини, пише "Уомън.бг".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК