РАДОСТ: Гала стана баба (СНИМКА)

ШАРЕН СВЯТ

РАДОСТ: Гала стана баба (СНИМКА)

58976
преди 10 часа
РАДОСТ: Гала стана баба (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Гала от "На кафе" стана баба на момиченце. Единствената ѝ дъщеря Мари и дългогодишния ѝ приятел Константин се сдобиха с първата си рожба. 

препоръчано

Тв водещата сподели кадър на новороденото момиченце, а нейното име е Лора. "Донесе огромно щастие, а тежи само 2,920", написа Гала в поста в социалните мрежи. 

Още, когато разбира, че ще има внучка, Гала радостно започва да скача и да вика. 

"Не можеш да си представиш колко запълва целия ти живот, дава ти някакъв невероятен смисъл това същество, което ще се появи", каза тогава водещата на "На кафе". 

свързани новини

Бащата на бебето е синът на добре познатата ни от ефира на предаването "На кафе" Джуджи, която е и една от най-близките приятелки на Гала, припомня "Телеграф“.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от @gala_na_kafe

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК