РАДОСТ ЗА ФЕНОВЕТЕ: "Игра на тронове" с нов финал догодина

ГАЛЕРИЯ ШОУ

РАДОСТ ЗА ФЕНОВЕТЕ: "Игра на тронове" с нов финал догодина

137143
на 25.06.2020
РАДОСТ ЗА ФЕНОВЕТЕ: Игра на тронове с нов финал догодина
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Прочутият американски писател Джордж Р. Р. Мартин, по чиято поредица "Песен за огън и лед" се роди културният феномен "Игра на тронове", най-накрая се захвана сериозно с довършването на "Ветровете на зимата".

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Авторът сподели пред последователите си, че прекарва социалната изолация в хижа в планината и се е фокусирал върху финалната книга. Той е постигнал "стабилен прогрес", но няма да е готов до края на тази година. Все пак феновете на кървавата сага тръпнат в очакване, тъй като книгата ще е с различна развръзка от сериала на НВО, който разочарова мнозина.

Самият Мартин се присъедини към армията от недоволни от осми сезон за битката за Железния трон телеманиаци. Точната дума е травмиран. "Разбира се, че съм емоционален по темата. Дали предпочитам да го направят по моя начин? Естествено. Това е травмиращо. Понякога твоите творчески виждания не съвпадат с тези на ответната страна и това води до конфликт", коментира преди време пред сп. "Rolling Stone" той.

Междувременно писателят обяви, че пандемията не е повлияла на работата върху спин-оф поредицата на Игра на тронове". Продукцията ще носи името House Of The Dragon ("Дом на дракона") и от компанията НВО вече са поръчали 10 епизода. Зад сериала ще стоят Мартин и Райън Кондал, който се е заел със сценария. Мигел Сапочник, направил култови епизоди на "Игра на тронове" като "Битката на копелетата" и "Дългата нощ", ще се завърне на режисьорския стол за няколко епизода от първи сезон.

Припомняме, че главни действащи лица ще са представители на рода Таргариен, от който са любимците на феновете Денерис и Джон Сноу. Очаква се новата продукция да проследи гражданската война между Ренира и Егон Таргариен за властта над Седемте кралства. Сюжетът ще се развива около 300 години преди събитията в "Игра на тронове", пише "Монитор".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV: ППДБ се регистрират в ЦИК - НА ЖИВО ПИК TV: ППДБ се регистрират в ЦИК - НА ЖИВО
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК