Вход
София
Времето в София 10 o C

РАЗБИВАНЕ: Ваклин съсипа грантаджийските медии: Неистови са усилията на "Медиапул", "Дневник", "Сега" и "Офнюз" срещу държавните органи! Лъжа е, че съм продал жилище на жената на Гешев

РАЗБИВАНЕ: Ваклин съсипа грантаджийските медии: Неистови са усилията на "Медиапул", "Дневник", "Сега" и "Офнюз" срещу държавните органи! Лъжа е, че съм продал жилище на жената на Гешев

на 09.08.2019
173757
57
РАЗБИВАНЕ: Ваклин съсипа грантаджийските медии: Неистови са усилията на "Медиапул", "Дневник", "Сега" и "Офнюз" срещу държавните органи! Лъжа е, че съм продал жилище на жената на Гешев
Автор: ПИК
09.08.2019
57
173757

От няколко дни във фалшиви сайтове се разпространяват поредните неверни твърдения, които са свързани с близки на зам.-главния прокурор Иван Гешев. Като част от компроматната кампания срещу номинацията му за следващ "обвинител №1" се правят внушения, че той познава основния свидетел на прокуратурата по делото срещу бившата кметица на "Младост" Александър Ваклин, пише Правен свят.

По този повод Александър Ваклин излиза с отворено писмо до сайта и медиите, които са се включили в "калната кампания".

Ето го и отвореното писмо на Ваклин:

С това отворено писмо упражнявам гарантираното ми от закона право на отговор по повод поредната невярна и оклеветяваща доброто ми име публикация на сайта bivol.bg, отразена и в последващи публикации на actualno.com, svobodnaevropa.bg, fakti.bg, 

Въпросната недодялана сводка представя снимка от април 2012г. на парцел, находящ се на бул. Ген.Н.Г.Столетов No 5, като представя снимката за изображение от адрес бул. Ген.Н.Г.Столетов No 8. Иначе казано, тиражира откровени лъжи, като представя отсрещната страна на улицата.

Ето я и истинската снимка от април 2012г. на адреса бул. Ген.Н.Г.Столетов No 8 за сравнение.

Aко тази медия се характеризираше с професионализъм и уважение към аудиторията си, щеше да се въздържи от неадекватното бомбастично лъжливо изявление, че лепнатата на оградата на отсрещния парцел рекламна табела през 2012г. доказвала кой построил сградата СРЕЩУ табелата през 2015г., а още по-малко – кои ще са бъдещите собственици на жилищата, които не съм строил или продавал.

Впрочем добре е да се отбележи, че дори да бях построил сградата, в която "жената до" прокурор Гешев, която никога не съм виждал, има имоти, дори прокурор Гешев, който познавам от медийните му изяви, да беше мой роден брат, това не променя правото ми да не участвам в корупционна схема и задължението ми да не укривам престъпление – тук еретично признавам, че смятам Конституцията и Наказателния кодекс за по-достоверен източник на права и задължения от уебсайтовете.

Не допускам, че се смята изнудването от страна на администрацията за нещо нормално, което трябва да се премълчи, но и не намирам обяснение за неистовите усилия, положени от "Бивол", Фрогнюз, Актуално, Медиапул, Дневник, Сега, Офнюз и др. да концентрират негативните нагласи на обществото по делото с кмета на р-н "Младост" вместо към уличените в корупция държавни служители, към свидетелите и държавните органи.

Може би щях да получа акламации, ако вместо вероломно да спазя закона, чинно и с уважение бях поднесъл "три по седемдесет и пет" "еврота" по думите на самата г-жа Иванчева, за да се обади на секретарката веднага да ми пусне преписката, както тя направи преди да я арестуват (секретарката го потвърди пред съда)? Но ето – след като съдът постанови доказано престъпление с тежки присъди за корупция на длъжностно лице, в особено големи размери, имам наглостта да искам и да спрете да ме заливате с помията на фантазьорските си политически престрелки, защото нямам и не желая да имам отношение към този аспект на журналистическата прехрана.

Нека не забравяме, че чл. 39, ал (2) от Конституцията прогласява, че свободата на изразяване на мнение не може да се използва за уронване на правата и доброто име на другиго, нито да призовава към разпалване на вражда или към насилие над личността. Разбирам, че от гореспоменатите медии семейства хранят, а пък след публикуване на мотивите на съда по делото, "невинността" на подсъдимите стана съвсем затруднителна за обосновка. Така и не се намери сред клиентите ни нито един политик, а благодарение на вашия безспирен интерес към личността ми научих, че някак съм се сдобил с чисто нов роднина – самият Александър Йорданов (когото не познавам). 

За последен път ще отдам внушаващото неверни твърдения заглавие и съдържание на публикацията на липсата на професионализъм и базова ориентация из столичните булеварди на автора ѝ – за справка, Столицата, в която съм роден и отрасъл, не е изменила особено градоустройствените си порядки повече от век - по Царско време, по времето на комунизма и след демократичните промени, до ден днешен, принципът на номериране на булевардите е разделянето на четни и нечетни номера от двете им срещуположни страни. Последователните номера от една и съща страна са типични предимно за селата и най-малките населени места.

Освен посочената специфика на номерацията на уличната мрежа, характерна отлика за големите градове е и преустановената практика за ползване на външен нужник – моля "Биволъ" и останалите политически настръхнали сайтове, при очевидно голямата политическа нужда, която ги мъчи, да се съобразяват с това и да не се опитват системно да цапат публично името ми.

При следващ случай на подобни евтини манипулации с жълто-кафяв привкус, ще поканя в съдебна зала автора на материала и/или собственика на сайта. 

Сподели:
Напиши коментар »
(57)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Тоя два пъти едно не казва ! Тая роля не е за него , а как спи спокойно се чудя.....
4
К-УРВАТА Детелина Ханчева, Живееща Без Брак с Милиционера-Прокурор Иван Гешев Лъсна с Обща Фирма с Основния Свидетел по Делото Иванчева и Ортак на Ваклин ! К-УРВАТА на Милиционера Иван Гешев-Детелина Ханчева си Купила През 2014г. Апартамент за 240 Евро/км. м.! КАЗАХ ли ви че Няма Престъпление Без Участието на К-ОПЕЛЕ от МВР или К-УРВА от ДАНС ! Така и ще Бъде, Докато Няма ИЗБИТО Семейство на К-ОПЕЛЕ от МВР или К-УРВА от ДАНС ! Ставайки К-ОПЕЛЕ от МВР или К-УРВА от ДАНС ти Признаваш че си Абсолютен БОКЛУК ! Произхождаш от Семейство на БОКЛУК и ще Възпроизвеждаш БОКЛУК още Пет Поколения ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР ! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! МЪРША,ИЗРОД,ИЗМЕТ,УТАЙКА,БОКЛУК,ГАД,СУРОГАТ,ДЕГЕНЕРАТ,ПОДЧОВЕК,С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
5
А бе това нещо е толкова грозно,че чак ще се наакаммммм,страшна зъбла.Отивам да ми баят.
6
Що ли не му вервам на тоя
7
Доказаха, че вАклин няма дори и кинта, та няма как да е дал рушвет, затова БОКЛУЦИТЕ ОСЪДИХА Иванчева на 20 ГОДИНИ САМО за "ПОИСКАН ПОДКУП", а не за взет.
8
Кур за всички обслужващи БСП
9
Каква вакла булка ще стане тоя Ваклин в централния....
10
На търговския регистър ли да вярвамe или на Bаклин, Гешев и жената до него? Mай е ясно. Hека да си отиде, шефа им.....
11
Значи Търговският регистър съдържа неверни данни, които са подадени лично или чрез упълномощен представител от управителите на въпросните дружества. От данните в ТР е видно, че чрез няколко фирми и различни участия в тях, жената на Гешев и Ваклин се познават - не правиш орташко дружество без да имаш доверие на ортака си и без да го познаваш добре. Тези данни бяха изнесени от посочените медии и в тях няма нищо невярно, всеки може да го види в ТР. Да лъжеш така просташки не прави чест нито на Ваклин, нито на Г.е.шев, който не отрече фактите, но отказа да ги коментира, което означава, че са чиста истина. Оплетоха се като пате в кълчища, толкова елементарни лъжи не прилягат нито на прокуратурата, нито на съда, нито на главния свидетел по делото.
12
Доле ГЕРП доле Гешеф
13
Единствената медия която ме уважава е ПИК.
14
Седя и се чудя кои лъжливи и крадливи БСПеерасти са по гнусни и миризливи, тия около Прокобата, Рада, Гнома и Пинокио ли, или Импексовите кретен около Импексовата свиня, Румен Пъпката, кучката Йо и СС Момата! Но общото между тях е, че всичките изброени пеерасти и корвети, са близали и ближат сладоледа на Чамата, и са му даваш и да им прави акадан в сарая!!
15
А на Катюша да го намуша в МИРИ3ЛИВИЯ ГЕЙберастки РА3ПРАН ГЪ3, а ОТТАМ в МИРИ3ЛИВАТА и ВОНЯЩА ГНУСНА УСТА. :-)
16
Г-н Ваклин, щом сте прав, не е нужно да чакате друга Статия, поканете Автора на тази Статия, но Не Ви Стиска, щото е Истина
17
еталон на кошаревски свидетел! Както казваше баба ми, колкото право говори, толкова добро да види!!!
18
Имайки пред вид, че свързаните лица са 3, това си е чиста проба ОПГ
19
отговор на коментар
Той и кметицата я покани в съда и я осъдиха, ама пак виете простотии по цял ден.
20
но не забравя! Рано или късно платеният мошеник Ваклин ще отговаря за лъжите си! Бъдете сигурни в това!
21
Още се чудя , че ден - два след грозната сцена с жените на пъпа на София , като попитаха прокурора къде е "рушвета" , отговора беше , че е върнат на Ваклина ! Как така , преди изобщо делото да е започнало "доказателството" е върнато ?! Няма го !
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Гешев е новия главен прокурор.Не разбрахте ли нещастни креслъовци!Ще му пръ....те не железният ..р.А Ваклин е пич отвсякъде тъпаци такива
24
ДО МАКАРИТЕ ЦЕЛИЯ НОН СТОП .
25
В превод - син на някой. Ваклин е син на шефа на строителни войски, където служеха главно турци и цигани. Затова е прав. А имаше едни турци, на които Иванчева нещо им пречеше... някаква Коза бяха, ама не коза ностра.
26
VAKLIN NE TE BIVA ZA ARTIST KAJI NA TOZI KOITO TE IZLAGAL 4E OT TEB STAVA ARTIST DA ODI DA SE PREGLEDA NA PSIXIATAR
27
страх ме е от затвор , затва плюя по застрашаващите властта
28
Абе, Сашка, значи изкаш да кажеш, че предпочиташ да дадеш 550000евра на Иванчева, вместо 35лв. за жалба до общината, и допускаш , че има някой , който да ти вярва. Ако е така,значи си по своему гений.
29
Кой ли му верва на това придало се Мизерабълче, това вакло агънце? Рано или късно всеки в тази подла игра ще си получи това което си е заслужил!!! Да унижиш тези две жени и ги държиш 8 месеца в ареста, като преди това и подхвърлиш пари в колата когато я няма, е огромна гадост и жестокост!!!! Дадоха им 20 години????? Как спи този продажен плосък червей Ваклин? За Гешака не говорим, той се доказа, че е ненормалник, готов за всякакви мерзости, да е на власт и слугува на Кофпомпаджията. Да но последния има шансове да се измъкне когато се напече, а то вече започна. Есента ще бума на недоволството, зашото сривовете са всяка седмица. За тях е виновен той, защото назначава от 10 години кьораво и сакато, но да са верни на партията и корупцията. Нищо не е безкрайно, идва края на тази из///мет?
30
Значи, отиваш до НАЙ-близката железария, купуваш си едно плетено въженце, намираш хубав клон и действаш!
31
отговор на коментар
В нормалните страни самото предлагане на подкуп /няма взел-не взел/ е подсъдно !Ама вие т.н. ,,градска десница '' от къде да го знаете !Въобще като чета писанията тук си мисля ,че никога няма да бъдем при нормалните страни !Ние искаме да сме там ама с по нашенски !!Няма как да стане !!
32
са една дълбока язва, тумор, който разяжда държавата. Изрязването на тумора ще доведе до изключително полезни последици. Изрязването предстои!
33
До 19,Кметецита е, едно, Търговският Регистър, друго, и не Аз Вия, а Вие, защото сте Платени
34
На бас, че Иванчева нЕма да стане политик, обединил лумпените и дебилите, защото и на всички възможни съдебни инстанции ЩЕ ОТНЕСЕ ПРИСЪДА, ЩЕ ОТИДЕ В СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР, като куцо пиле домат!
35
Сбогом Нинова,само Сливен те зове,при Деса Еврото с Йончева за каре белот!Идеята да е избор на Радев и на негово подчинение да са и Спец. Съда и Спец. Прокуратурата,дава ли Светлина за истинските мотиви?Ако се бе реализирала, дали щяха да пипнат Деса Еврото дори?
36
Иванчева , Слав и фалшиви сайтове “ оффнюуз “ и “сега “...заедно с ПИНКУ с мустаците ОТ Белград пускат фекалии срещу целия народ и държавата ..те са и в основата на удурмятя с НАП ..! а ТОВА значи че Йончева е в основата на терора срещу НАП и населението на България
37
Да бъдат дадени на съда!
38
Като му видиш мазния фейс на Вакли и ти става ясно къв колюккк е. Мръъъсноо мазззззнооо подлоооо човечее. П.С. Много ме кефи Пикските слуги са напрвили на пейнт зъбите на Ияанчева по жълти и каква слагаческоооооо подмазваческааааааа снимка са сложили на Гешката
40
Тази баба Яга на снимката нали беше осъдена на 20 г. ? Защо още не е в дрънголника ?
41
отговор на коментар
Съдът бе ,съдът му повярва на Ваклин и вкара Иванчева за 20 години на топло.Ти кой искаш да вярва на Ваклин? Това ,че Ти не му вярваш,не е негов проблем.
42
Пич, вече не си сам. Имаш си ортак, компютърен специалист. Скоро ще станете и повече. Може да откриете и фирма.
43
Катюшке, Катюшке, банкянска смешна слугиньо и свиркаджийка на сбръчкани кожички! Стига с тази злъч, с тези цинизми, с тази порнография и с тази простащина ма, Катюшке! То вярно, права си, и ти хляб трябва да ядеш, но пък за един хляб да станеш за посмешище на цял народ и цял народ да те презира и да те мрази, не си струва ма, Катюшке! Пък и утре, когато престъпната пасмина на управляващите българоубийци бъде пометена, в ПИК ли ще бягаш да се криеш? Ами, ако ти тръшнат вратата от страх и те оставят на улицата? Банкя е далеко, как ще тичащ до там? А може и дотогава ПИК да го няма, да е потънал в двата метра, защото отдавна дълбае дъното! А, ако отново някой посегне на живота на собственика на "Бивиол", търсете убийците в ПИК! Там търсете братоубийците!
44
И докато си дремеме България беше превзета от мафиотите така, щото турското робство ни се видя "присъствие". Ама сами сме си виновни.
45
отговор на коментар
Nr. 11. Много сте компетентни бе!!! И в Търговския регистър се ориентирате, браво!!! Все "умни и красиви" многознайковци!!!
46
отговор на коментар
Стига лъгахте бе Иванчеви боклуци, нито са му върнали парите, нито човекът ви е виновен за спаружените мозъци. Евала Ваклин надриска ги.
47
Не вярвам, че Иванчева е виновна, но не спирайте да пишете.
48
КОЙ те излъга, че бръснатата мутра със златния синджир на дебелия врат от 2 кг. е новият главен прокурор на България? КОЙ те излъга бе, олигофрен? Никога, герберасте, никога тази толкова отвратителна и зловеща мутра с голата кратуна няма да бъде български главен прокурор! Вдяна ли тъпата ти кратуна с облото като стъклена топка мозъче? Никога! Защото българският народ вече се събуди от 10-годишния летаргичен сън! Събуди се и няма да го позволи! Цяла България ще излезе по улици, площади, села и паланки и бръснатата мутра ще се озове в ареста с белезници и пранги на краката! Същото, което направи на Иванчева чака и него! Чака го и Страсбург!И кажи на бръснатата кратуна, че има много здраве от френския вестник "Монд".
49
Ваклинчо е евреин нали?
50
Вие сте най-долния, мишкарски сайт! Баси и подлогите! Вие сте нечовечци! Повръща ми се от лизачеството и слагачеството ви! То бива и бива ама такива мивки няма никъде! По-долни сте от прокопиевци слугите на американските кравари!
51
Иванчева си е ТОЧНО ЗА ЗАТВОР, а всички, които я подкрепят са ПСИХАРИ и бъдещи ЗАТВОРНИЦИ, ПФУууу...само в тази държава излизат едни откачени индивиди и крещят за свобода на ПРЕСТЪПНИЦИ??? НЕ ВИ ЛИ СРАМ, бе ОТКАЧЕНИииии???
52
отговор на коментар
..." МА ТОЙ МАНЧО СИ ИДЕ ВЕЧЕ! ТРЯБВА ДА Е ТРЪГНАЛ ОТ ВИЕНАТА, АМА Е ДАЛЕЧЕ ПУСТОТО ЗА ТОВА СЕ БАВИ...ТРЯБВА ДА Е КУПИЛ ХАРТИЯТА ЗА ФАЛШИВИТЕ КАЙМЕТА И ВЕЧЕ ДА СИ ДОЙДЕ !.." (Из "ВРАЖАЛЕЦ" - комедия от Ст. Л. КОСТОВ)
53
отговор на коментар
..." МА ТОЙ МАНЧО СИ ИДЕ ВЕЧЕ! ТРЯБВА ДА Е ТРЪГНАЛ ОТ ВИЕНАТА, АМА Е ДАЛЕЧЕ ПУСТОТО ЗА ТОВА СЕ БАВИ...ТРЯБВА ДА Е КУПИЛ ХАРТИЯТА ЗА ФАЛШИВИТЕ КАЙМЕТА И ВЕЧЕ ДА СИ ДОЙДЕ !.." (Из "ВРАЖАЛЕЦ" - комедия от Ст. Л. КОСТОВ)
54
Всички подлеци имат почти еднакви физиономии и излъчване. Това е научно доказано и Бог ги е сътворил така вероятно за да се разпознават лесно. Новият т.н. "гениален хакер" /определение на премиера/ е досущ копие на този от снимката. И двамата в еднаква роля.
55
ПЪРВИТЕ ДВЕ ОТДОЛУ, А СЛАВЧО В УШЕНЦАТА.
56
Животът е като представление – в него най-често най-лошите измежду хората заемат най-добрите места.
57
и от пр ъдня боя става, като се има в предвид това което на гащ ите остава.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 20520
архив

На 30 етаж на небостъргач имало барче. В него до един прозорец бил седнал мъж облечен в черно и пиел поредната си водка. Към него се приближил друг мъж и помолил да седне. След още няколко чаши първият казал:

- Хайде да се хванем на бас, че ако скочиш през прозореца, вятърът ще е толкова силен, че ще те върне обратно.

- Не ти вярвам.

- Само гледай - казал мъжът в черно, след което скочил и за секунда се върнал обратно. - Сега е твой ред да опиташ.

Другият скочил и се забил директно в земята. В това време келнерът минава край мъжа, който е останал в бара и казва:

-  Много гаден тип ставаш, като се напиеш батмане.

няма нови новини
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
сега
1600
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Бетина Жотева от СЕМ с горещи разкрития пред медията ни за екшъна с БНР - ето кой трябва да поеме отговорност
x
Според ново изследване, Вселената е на 11,4 млрд. години
x