Разбиха наркооранжерия в еленско село

Крими

Разбиха наркооранжерия в еленско село

6239
на 22.12.2021
Разбиха наркооранжерия в еленско село
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Разкриха импровизирана наркооранжерия в еленско село. Операцията е реализирана на 21 декември на територията на с. Донковци от служители на Областната дирекция на МВР – Велико Търново и сектор БОП.

препоръчано

В имот, обитаван от 32-годишен мъж от Шумен, са намерени и иззети инсталация за отглеждане на марихуана, торове и обогатители за почва и около 200 засети растения от рода на конопа, които при полеви наркотест са реагирали на канабис. В жилищна част на имота са намерени и иззети малко над 1200 грама суха листна маса, реагираща също на канабис.

Ползвателят на имота е задържан с полицейска мярка до 24 часа. До момента той не е известен на полицията. По случая е образувано досъдебно производство.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с хороскоп за неделя - Раците да не взимат прибързани решения, Везните да не пътуват САМО В ПИК! Алена с хороскоп за неделя - Раците да не взимат прибързани решения, Везните да не пътуват
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК