Разбиха схема за изготвяне на фалшиви документи в столицата

Крими

Разбиха схема за изготвяне на фалшиви документи в столицата

40148
на 23.05.2024
Разбиха схема за изготвяне на фалшиви документи в столицата
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Разбиха схема за изготвяне на фалшиви документи в столицата,съобщиха от полицията.

препоръчано

Разследването е осъществено след получена оперативна информация. В района на столичната улица „Димитър Петков“ униформените са  спрели за проверка автомобил.

След установяване на самоличността на пътника - 48-годишен криминално проявен и осъждан мъж за незаконно притежание на оръжие, е последвало и претърсване на колата, където е била открита неистинска диплома за завършено средно образование.

Претърсен е и копирен център, собственост на 38-годишен мъж. Намерена е компютърна конфигурация, съдържаща файлове със снимки на документи - свидетелства за правоспособност и дипломи за средно образование на името на различни хора.

Мъжете са задържани. Действията по разследването продължават под наблюдението на прокуратурата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Алена с хороскоп за събота - Раците да очакват финансови проблеми, Скорпионите да бъдат внимателни с близките си Алена с хороскоп за събота - Раците да очакват финансови проблеми, Скорпионите да бъдат внимателни с близките си
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! „Шествие за Семейството събра хиляди в София (СНИМКИ/ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! „Шествие за Семейството" събра хиляди в София (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК