Развод е в дъното на двойната смърт в Бургас - ето какво се случва с осиротялото момиченце

ЧАС ПИК

Развод е в дъното на двойната смърт в Бургас - ето какво се случва с осиротялото момиченце

128430
на 21.06.2024
Развод е в дъното на двойната смърт в Бургас - ето какво се случва с осиротялото момиченце
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

35-годишният Стоян Николов е мъжът, заклал по жесток начин майката на детето си. Твърдял, че обича Кристин, а тя искала да го напусне. Двамата от скоро били разведени, но все още живеели заедно. Между тях възникнал скандал и Стоян буквално превъртял.

препоръчано

Жестоката трагедия разтърси Бургас вчера, малко след 18 часа на тел. 112 са получени няколко поредни сигнала за жена, която лежи в безпомощно състояние в парка до църквата "Света Троица" в ж. к. "Славейков". 

Малко след това идва и сигнал за втората трагедия - Стоян се хвърля от 12-ия етаж на бл. 10 в ж. к. "Славейков". Смразени от ужас свидетели на трагедията разказаха пред "Флагман", че мъжът не живеел в този блок. С фаталното решение в главата си той се отправил към възможно най-високото място в района. Дори звънял на домофоните на живущите, за да му отворят и да сложи край на живота си. 

Стоян и Кристин са описвани от техни познати като приятни и спокойни хора. Той бил от Айтос, но отдавна не живеел там. Момиченцето им растяло във видимо прекрасна среда, в хармония и било добре гледано и възпитавано и от двамата си родители. Нещо обаче преобърнало психиката на младия мъж.

Какво се е случило снощи, преди Стоян да съсипе живота на детето си, убивайки брутално пред очите му собствената му майка и слагайки край на своя живот, все още е предмет на разследването и се изяснява.

Спрямо 4-годишното момиченце са предприети всички мерки за закрила. В момента се осъществява координационен механизъм между инспекторите от детската педагогическа стая, които са извършили първоначална полицейска закрила на детето и са го предали на баба му от страна на майката.

Още на мястото на трагедията детето е показало привързаността си към нея, като се хвърлило в обятията ѝ. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК