РАЗГАРЯ СЕ СКАНДАЛ: Правят списъци за купуване на гласове за партията на Слави

Акценти

РАЗГАРЯ СЕ СКАНДАЛ: Правят списъци за купуване на гласове за партията на Слави

125384
на 22.02.2021
РАЗГАРЯ СЕ СКАНДАЛ: Правят списъци за купуване на гласове за партията на Слави
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Списъци и купувачи на гласове вървят за партията на Слави Трифонов - "Има такъв народ" в село Дрангово, община Петрич. Това съобщиха представители на останалите партии в района. В последните дни дилъри обикалят селата в Петрич и правят списъци на желаещи да гласуват за партията на Слави. 

препоръчано

Такива действия се случват в село Дрангово, където местните посочват за гарант по плащането Ангел Танев, който движил схемата в полза на местната координаторката на партията "Има такъв народ" - Анита Коцелова, обясниха местни жители. Тя е известна в Петрич, като гадже на Ангел Танев, допълниха те.

Причината е , че Коцелова като представител на Петрич ще бъде на задно и неизбираемо място в изборните листи. Целта е с преференции тя да се издигне и да достигне до първите места.
 
От години Ангел Танев си осигурява място като общински съветник с необясним финансов ресурс. Само лъскавото  БМВ, което шофира струва над 200 хиляди лева. Преди години Ангел Танев беше задържан от полицията при спецоперация за притежание на наркотични вещества.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК