Разделиха ли се наистина Мария Бакалова и Валери

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Разделиха ли се наистина Мария Бакалова и Валери

33948
преди 5 часа
Разделиха ли се наистина Мария Бакалова и Валери
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Светският живот в България е разтърсен от нови слухове около една от най-обсъжданите двойки в страната. Валери Григоров - изгряваща звезда в света на каскадьорството и риалити предаванията и Мария Бакалова - актрисата, която покори Холивуд, отново са в центъра на вниманието.

Въпреки че двамата бяха смятани за идеалната двойка, съчетаваща талант и красота, напоследък се носят упорити слухове за охлаждане на отношенията им. Вестник "Галерия" твърди, че е получил ексклузивна информация относно настоящия статус на тяхната връзка, което предизвика вълна от спекулации сред феновете.

25-годишният Валери и 28-годишната Мария изглеждаха като двойка, излязла от холивудски филм. Заради връзката си с Григоров, Бакалова дори започна да посещава България по-често.

препоръчано
свързани новини

Изглежда, че основната причина за раздялата им е била географската дистанция и натоварените им професионални ангажименти. Бакалова е фокусирана върху кариерата си в САЩ, докато Григоров работи предимно в България.

Валери се изявява като професионален каскадьор и участва в популярни телевизионни предавания. Той лично е изпробвал всички изпитания в шоуто "Островът на 100-те гривни" и участва в "Денсинг старс", където стигна до полуфиналите.

Наскоро Валери бе забелязан на светско събитие с по-сериозно изражение. Въпреки това, като привлекателен млад мъж, той вероятно няма да остане сам за дълго. Григоров е известен със своята интелигентност, отговорност и дисциплина - качества, които е наследил от родителите си.

Преди две години в предаването "Игри на волята" Валери сподели: "От майка ми съм взел позитивното мислене и вярата в това всяко едно начинание да завършва успешно. Едно от силните ми качества извън арената е това, че съм приспособим, притежавам гъвкавост, сила, бързина, точност".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Георги Харизанов с анализ за предизборните битки и изхода от вота: Борисов може да направи само евроатлантическо правителство с ППДБ, Пеевски и донякъде ИТН (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Георги Харизанов с анализ за предизборните битки и изхода от вота: Борисов може да направи само евроатлантическо правителство с ППДБ, Пеевски и донякъде ИТН (ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК