РАЗКРИТА Е МИСТЕРИЯТА кой запозна Полковника Марков с Ивелин Михайлов

Акценти

РАЗКРИТА Е МИСТЕРИЯТА кой запозна Полковника Марков с Ивелин Михайлов

234548
на 10.07.2024
РАЗКРИТА Е МИСТЕРИЯТА кой запозна Полковника Марков с Ивелин Михайлов
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Всичко, което са ви казали, е вярно. Аз общувах с Ивелин Михайлов и Николай Марков, много преди да се основе партия „Величие” и да започнат предизборни кампании. Аз ги запознах двамата. Г-н Маков искаше да се запознае с г-н Михайлов и аз ги свързах. Това заяви диригентът Йордан Камджалов пред Би Ти Ви.

препоръчано

Интересно ми е това, което прави г-н Михайлов. Историческият парк е прекрасно място и си струва да бъде видяно. Г-н Марков каза, че в Михайлов вижда достойни качества, призна той.

Не съм ходил в Историческия парк, но ако там няма престъпност и хората бягат от един хаос в градовете – нека да ходят. Ще заведа там децата си с радост, каза представителят на културата.

Г-н Михайлов е много практичен. Той говори за работа, за действия. Той казва, че е християнин и това му е ценно. От г-н Марков съм чувал парадоксални неща, които аз не разбирам. Може след сгромолясването на „Величие” да се разпаднат всички. Едни хора, които за 30 години ни държат  до дъното на Европа. Нека се докосне истинското дъно на България и да стане истински отскок, защото ние сме прекрасни и богати и не ни отива да сме на дъното на Европа, обяви Камджалов.

Ние живеем във времето на разрухата и един човек прави нещо впечатляващо. Няма как да имам забележки към такъв човек, каза той.  

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК