РАЗКРИТА Е МИСТЕРИЯТА кой запозна Полковника Марков с Ивелин Михайлов

Акценти

РАЗКРИТА Е МИСТЕРИЯТА кой запозна Полковника Марков с Ивелин Михайлов

229493
на 10.07.2024
РАЗКРИТА Е МИСТЕРИЯТА кой запозна Полковника Марков с Ивелин Михайлов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Всичко, което са ви казали, е вярно. Аз общувах с Ивелин Михайлов и Николай Марков, много преди да се основе партия „Величие” и да започнат предизборни кампании. Аз ги запознах двамата. Г-н Маков искаше да се запознае с г-н Михайлов и аз ги свързах. Това заяви диригентът Йордан Камджалов пред Би Ти Ви.

препоръчано

Интересно ми е това, което прави г-н Михайлов. Историческият парк е прекрасно място и си струва да бъде видяно. Г-н Марков каза, че в Михайлов вижда достойни качества, призна той.

Не съм ходил в Историческия парк, но ако там няма престъпност и хората бягат от един хаос в градовете – нека да ходят. Ще заведа там децата си с радост, каза представителят на културата.

Г-н Михайлов е много практичен. Той говори за работа, за действия. Той казва, че е християнин и това му е ценно. От г-н Марков съм чувал парадоксални неща, които аз не разбирам. Може след сгромолясването на „Величие” да се разпаднат всички. Едни хора, които за 30 години ни държат  до дъното на Европа. Нека се докосне истинското дъно на България и да стане истински отскок, защото ние сме прекрасни и богати и не ни отива да сме на дъното на Европа, обяви Камджалов.

Ние живеем във времето на разрухата и един човек прави нещо впечатляващо. Няма как да имам забележки към такъв човек, каза той.  

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК