РАЗКРИТИЕ: Бандата на Пудела си падала по романтиката! Рухна МИСТЕРИЯТА за един от сборните пунктове на Бойко Рашков и Живко Коцев с контрабандистите на Паскал (СНИМКИ)

Акценти

РАЗКРИТИЕ: Бандата на Пудела си падала по романтиката! Рухна МИСТЕРИЯТА за един от сборните пунктове на Бойко Рашков и Живко Коцев с контрабандистите на Паскал (СНИМКИ)

398290
на 11.08.2024
РАЗКРИТИЕ: Бандата на Пудела си падала по романтиката! Рухна МИСТЕРИЯТА за един от сборните пунктове на Бойко Рашков и Живко Коцев с контрабандистите на Паскал (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пачки, пудели и... романтика! 

препоръчано

Падна мистерията къде се намира едно от местата, на които бившият министър на вътрешните работи Бойко Рашков и Живко Коцев - екс главен секретар на МВР, са се срещали, за да гуляят и да кроят планове с арестуваните баща и син от контрабандното кълбо на митичния Николай Николов-Паскал, Марин и Стефан Димитрови.

Допреди операцията на ДАНС и Антикорупционната комисия в Агенция "Митници" в началото на април, след която последваха серия от арести за участие в престъпна група за контрабанда на цигари, пране на пари и подкупи, сборен пункт на аферистите е бил хотел "Романтика".

Елегантен намек, че романтичен хотел е домакинствал на задкулисните срещи между Рашков, Живко Коцев и хората на Паскал направи по-рано днес в социалната мрежа Делян Добрев. Депутатът от ГЕРБ коментира, че яростният вой на ППДБ срещу служебния МВР-министър Калин Стоянов е свързан с разбитите контрабандни канали и арестите в Агенция "Митници", чиято шефка Петя Банкова бе лично назначение на Асен Василев.

Припомняме, че след акцията в ареста се отзоваха Марин Димитров-Ярата, синът му Стефан, вече бившата шефка на митниците Петя Банкова, Живко Коцев е с обвинение за участие в престъпна група за контрабанда, а тарторът Паскал е обявен за издирване с европейска заповед.

Кой е въпросният хотел "Романтика" и къде се намира? Проверка на ПИК в "Гугъл" за минута установи, че със същото име са няколко места за наставяане срещу заплащане, но четири от тях са най-популярни - във Велинград, Сърница, Свиленград и... Хасково.

Най-логично би било Бандата на пудела да се е събирала в Хасковско, тъй като по стечение на обстоятелствата Градът на Богородица също попадна в разбития контрабанден канал заради опитите на Асен Василев да назначи за шеф на регионалната дирекция на МВР-Хасково Недан Хаджиев, заснет на гръцки плаж в компанията на Живко Коцев и баща и син Димитрови. В крайна сметка обаче ортакът на Асен Василев не стана директор, като отказът дойде от най-високо - от вътрешния министър Калин Стоянов.

От ляво на дясно: Марин Димитров, Недан Хаджиев, Живко Коцев и Стефан Димитров преди контрабандния канал на Бандата на пудела да бъде разбит.

Наша проверка установи съществени прилики между снимките, с които хасковският хотел "Романтика" се представя в "Гугъл" и тези на Бойко Рашков и Живко Коцев с пудела Томи, прочул се като пудела с пачките.

Интериорът от кадъра на бившия комунистически следовател подозрително наподобява лоби бара на тризвездния хотел, който е с червени кожени мебели. Забелязват се някои различия, но според жители на Хасково снимките на хотела във виртуалното пространство са от 2018 г, преди да бъде направен козметичен ремонт. 

За снимката, на която Живко Коцев щастливо позира с пудела, пък едва ли може да има дори и грам съмнение, че става дума за една и съща тераса. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК