РАЗКРИТИЕ: Брат на известен полицай е вторият арестуван заедно с дясната ръка и шеф на охраната на Васил Божков

Крими

РАЗКРИТИЕ: Брат на известен полицай е вторият арестуван заедно с дясната ръка и шеф на охраната на Васил Божков

80229
на 03.07.2020
РАЗКРИТИЕ: Брат на известен полицай е вторият арестуван заедно с дясната ръка и шеф на охраната на Васил Божков
Автор:   ПИК

Брат на известен полицай е вторият арестуван заедно с дясната ръка и шеф на охраната  на Васил Божков - Веселин Балтов, за чието задържане първо ПИК съобщи. Двамата били заедно повреме на сензационния арест, пише Struma.com.

Според санданчани Балтов и полицейският брат, който е лесничей, всеки ден по едно и също време пиели кафе в района. Балтов е от Сандански и живее там, където се проведе операцията по задържането им.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Припомняме, че задръжаните при новата акция по разследването на дейността на Васил Божков трима негови приближени са замесени с тайни поръчки за следене и снимане на конкуренти на хазартния бос, разузна ПИК.

Един от тях - Емил Кабакчиев, е бил управител на частното дететкивско бюро "АВ-Н", за което както медията ни съобщи има данни, че е свързано с Васил Божков. По неповърдена информация въпросната фирма е извършвала тайни поръчки за хазартния бос, включително се смята, че са замесени и в следенето и снимането на наблюдаващия прокурор по делата му Ангел Кънев.  

Първият арестуван пък, както само ПИК съобщи, е дясната ръка на хазартния бос - Славчо Марков, който е адвокат и бивш шеф в ГДБОП.

"Извършват се претърсвания и изземвания. По-късно ще има допълнителна информация, тъй като в момента тече операцията. Три лица са задържани до момента и предстои извършване на още действия", заяви на място прокурор.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 153
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК