РАЗКРИТИЕ: БСП зад протестите в Перник - събирали хора чак от Земен

Животът днес

РАЗКРИТИЕ: БСП зад протестите в Перник - събирали хора чак от Земен

52300
на 29.11.2019
РАЗКРИТИЕ: БСП зад протестите в Перник - събирали хора чак от Земен
Автор:   ПИК

Хора на БСП стоят зад протестите в Перник и се мъчат да организират граждани. Местните разкриват, че дори са предлагани суми от по 30-50 лв. Такива суми са обещавани на хора от Земен да се включат в протеста.

препоръчано

Както стана ясно по-рано, организатор на протеста е Надежда Димова, която сутринта събра едва 10 човека с 20 плаката. Местните хора не вярват на организаторката, коментират във фейсбук групите.

Журналистите и полицаите сутринта бяха повече от самите протестиращи. Хората обявяват във фейсбук, че протестът в Перник за водната криза се организира от Надежда Димова заедно с БиТиВи. Тя призоваваше вчера хората да се яват в 8.30 ч., за да ги снима на живо въпросната телевизия.

Димова е лицето, което се появява на всички протести в страната. Разбира от козичките на Баба Дора в Ямболско, където се появи червената Мая Манолова. После срещу чумата по свинете. Тя беше на протестите срещу новия главен прокурор Иван Гешев. Димова се появи до майките на жълтите павета, където пак беше Мая Манолова.

Сподели:
Бомба x
Какво искат жените в леглото Какво искат жените в леглото
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО)
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това