РАЗКРИТИЕ: БСП се гушна с "Агнешките главички"! Червен кмет си назначи двама заместници от "Демократична България"

Политика

РАЗКРИТИЕ: БСП се гушна с "Агнешките главички"! Червен кмет си назначи двама заместници от "Демократична България"

140804
на 11.12.2019
РАЗКРИТИЕ: БСП се гушна с Агнешките главички! Червен кмет си назначи двама заместници от Демократична България
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

БСП влезе в топла прегръдка с "Агнешките главички" в Разград, както се нарича кръжеца около бившето лице на СДС Никола Николов, но всъщност в момента обслужващ "Демократична България" на Христо Иванов, Атанас Атанасов, както и персонално подсъдимия олигарх Иво Прокопиев.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

В случая червените са приютили под крилото на партията-майка и отпадъците й, събрани в партията на Меглена Кунева Движение "България на гражданите", което в София официално подкрепи уж независимата червена кандидатка за кмет Мая Манолова и продължава да я обгрижва и след провала й.

В Разград изборите за кмет спечели червеният Денчо Бояджиев, който сега си е назначил за заместници първият и последният от листата на уж десните си опоненти. Това са Мирослав Грънчаров и Милена Орешкова, лично препоръчани и закачени на постовете от водача на "Агнешките главички" Никола Николов.

Това научи ПИК от отлично информирани източници в града, потресени от безпринципната и гнусна според тях политическа врътка.

Заверата между БСП и мнимите десни станала между двата тура на местните избори, като кандидатът на БСП Денчо Бояджиев спазарил подкрепата им за себе си срещу тези назначения и вече изпълнил ангажимента си.

Никола Николов е едно от най-дискредитираните лица, които преди години бяха дори в ръководството на СДС, но отдавна са в друга орбита. Още от времето, когато създадоха кръга "Агнешки главички", където централна фигура беше любимецът на Николов по разградска линия и днешен подсъдим олигарх Иво Прокопиев. Предполага се, че именно той е натрапил на Иван Костов като премиер начинаещия Прокопиев, за да стане приватизатор на печално известния "Каолин". Сделката е извършена с поредица от нарушения на закона, в които е замесен и братът на Прокопиев - служител на Регионалното бюро на Национална служба "Сигурност". За тази сделка също има обвинения, а по-рано тази година се проведоха и обиски в част от офисите на подсъдимия.

Прокопиев със запорирано имущество пък е син на служител на УБО, стопанисвал местното ловно стопанство, в което обичали да гърмят по дивеча партийните величия от БКП.

Сега червеният кмет и един от гробокопачите на десницата в България в лицето на Никола Николов и неговите "Агнешки главички" официално се гушнаха в местната червена власт в Разград за потрес и ужас на самия СДС, който и в на-кошмарните си сънища не е виждал как уж демократи отиват под крилото на БСП навръх 30-та си годишнина.  

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП питаха Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП питаха Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК