САМО В ПИК: Ето кой е джигитът от Казанлък - активистът на БСП Пламен гуляе с червените (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК: Ето кой е джигитът от Казанлък - активистът на БСП Пламен гуляе с червените (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

111980
на 22.03.2021
САМО В ПИК: Ето кой е джигитът от Казанлък - активистът на БСП Пламен гуляе с червените (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Пламен Друмев се казва дрогираният джигит, който подлуди вчера Казанлък след гонка с полицаите.

препоръчано

Освен че е виден активист на младежкото БСП в града, за което ПИК съобщи ексклузивно снощи, 25-годишният шофьор се оказа и доста близък с кохортата на личния партиен пиар на Корнелия Нинова - Васил Самарски, разкриват още наши читатели от града.

Пламен редовно гуляел с компанията на бившия гробар, който преди да кацне на "Позитано" 20 също е известен с куп скандали в Казанлък. Въпреки това сега е сложен на челно място в листите на столетницата от благодетелката си Нинова. Именно покрай него пък джигитът се оказал в тясното обкръжение на видните социалисти в града на розите, тъй като бил пръв приятел на Самарски и лидера на младежкото БСП - Георги Михов. Кадър показва как двамата купонясват с голяма компания и размахват неприлични жестове. 

На друга снимка също от купон джигитът Пламен позира и със самия Самарски, а компания им прави отново лидерът на младежкото БСП в града, който се прочу със скандално шофиране с близо 300 км в час. Тримата са прегърнати и не крият близостта си, а любопитна подробност е, че Михов се гордее и с интимен кадър с президента Румен Радев, който е поставил на видно място в личния си фейсбук.

Подобно приятелство на хората от БСП с въпросния Пламен е повече от озадачаващо, защото далеч преди вчерашния екшън въпросният мъж е криминално проявен и известен в града с противозаконното си поведение. Това поставя под въпрос по какви точно морални критерий от БСП си избират хората и защо не се разграничават от хора с подобно обществено поведение. 

Припомняме, че тестовете от вчера показват, че 25-годишният червен активист е шофирал след употреба на наркотици. Затова и се е стигнало до гонката с полицията, като той отказвал да спре и правил обиколки из града, по чудо без да прегази някой, включително застрашил живота на униформени. След това те стрелят в гумите му и успяват да го спрат, а по-късно то й е и задържан. При ареста полицаите прилагат по-твърди мерки, за да го усмирят, но в този момент са снимани от граждани, които твърдят, че джигитът е пребит и затова се стига до отстраняването им, като се води и разследване срещу тях.

Граждани на Казанлък обаче подкрепят полицаите и смятат, че не са превишили правата си, а са защитили хората от надрусания джигит. 

 

Джигитът Пламен (в кръгчего) в компанията на видния социалист - и двамата размахват средни пръсти

Джигитът в прегръдка с дясната ръка на Нинова - Самарски (вляво), и лидера на младежкото БСП в Казанлък - Георги Михов (в средата)

Георги Михов рекламира водачата на листата Самарски, когото Нинова издигна от местен гробар до върховете на столетницата в София

Михов в приятелска снимка с Румен Радев

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Гроздан Караджов пред ПИК TV: Сглобката се сработи с невероятна скорост, сътвори огромна глупост и за пореден път погази Конституцията (ВИДЕО) Гроздан Караджов пред ПИК TV: Сглобката се сработи с невероятна скорост, сътвори огромна глупост и за пореден път погази Конституцията (ВИДЕО)
ново
Днес: 104
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК