РАЗКРИТИЕ: Иво Христов ползвал агент на ДС за свой сътрудник в ЕС - крещи срещу Борисов в хибридната атака вчера (СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

РАЗКРИТИЕ: Иво Христов ползвал агент на ДС за свой сътрудник в ЕС - крещи срещу Борисов в хибридната атака вчера (СНИМКИ)

98842
на 22.02.2020
РАЗКРИТИЕ: Иво Христов ползвал агент на ДС за свой сътрудник в ЕС - крещи срещу Борисов в хибридната атака вчера (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Евродепутатът Иво Христов, който се вмъкна в европарламента с шашма от страна на Корнелия Нинова, си е наeл за сътрудник не кой да е, а агент на Държавна сигурност (ДС). Това разкрива Николай Стефанов във Фейсбук по повод грозната сцена от вчера, когато премиерът Бойко Борисов, докато говореше пред журналисти, беше атакуван от Георги Готев.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Припомняме, че по време на брифинга на министър-председателя в Брюксел се появи един ентусиазиран „журналист“, който с пяна на устата хвърляше обвинения и неверни твърдения, че премиерът е разследван в Испания, което по-късно стана ясно, че е абсолютна фейк новина.  

Въпросният "журналист" според Стефанов е ДС агентът Георги Готев с псевдоним Иванов, който бил син на щатния сътрудник на ДС - Горан Георгиев Готев.

Ето какво разкрива още той в публикацията си в социалната мрежа:

Георги Готев е доставчик на услуги на евродепутата от БСП и бивш съветник на президента Румен Радев - Иво Христов. Очевидно услугите, които трябва да доставя ДС агентът, е да дебне Бойко Борисов по ъглите и да грачи фалшивите новини, разпространявани и поръчвани от Елена Йончева, палето на банкера-беглец Цветан Василев - Георги Георгиев, известен като Жоро Тъпото, както и от самия Иво Христов, потомък на ГРУ. 

Ето и истината за въпросния ДС агент, който Иво Христов е вкарал в европарламента. Само за уточнение на читателите, сътрудниците незнайно защо не се проверяват за подобно минало, за разлика от евродепутатите, и именно затова никой в Брюксел не е заподозрял за подобни индивиди.   

Георги Горанов Готев

Дата на раждане 07.05.1958 г.

Място на раждане гр. Благоевград

Вербувал го служител о. р. Добри Иванов Младенов на 26.04.1983 г., регистриран на 28.04.1983 г. Ръководил го служител о. р. Добри Иванов Младенов; о. р. Калин Ламбрев Структури, в които е осъществявано сътрудничеството ДС, ВГУ, "ЧЖ" Качеството, в което е осъществявано сътрудничеството-секретен сътрудник агент Псевдоними Иванов Документи, въз основа на които е установена принадлежността към органите по чл. 1 Рег. бланка; дневник; картони – обр. 4 – 2 бр.; лично дело IА-36916. Снемане от действащия оперативен отчет Публична длъжност или публична дейност Зам. главен редактор от 06.06.2006 г. до 31.05.2007 г. Комисията разполага с документи, удостоверяващи принадлежност на Георги Горанов Готев към органите по чл. 1 след 10.11.1989 г.

Щатен служител Горан Георгиев Готев

Горан Георгиев Готев

Дата на раждане 07.12.1934 г.

Място на раждане гр. Маджарово

Качество Щатен служител Структури, в които е работил ДС, ПГУ Документи, свързани с кариерното му развитие Със заповед № 57/ 28.12.1967 г. е назначен за н-к отделение, считано от 15.10.1967 г.; със заповед № С-077/ 28.04.1973 г. е преназначен за зам. н-к отдел. Публична длъжност или публична дейност Зам. главен редактор Доклад на НРС по чл. 16, ал. 2, т. 2 рег. № RB102101-001-04/12-2333/ 01.12.2009 г.

Така потомственият агент на ДС днес услужливо работи при чадото на ГРУ Иво Христов, който бе инсталиран от Корнелия Нинова и Румен Радев в европарламента. А основната им задача на фона на прекрасното им минало и връзките им с ДС и ГРУ едва ли е да защитават интересите на страна ни. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК