РАЗКРИТИЕ! Майката на Азис със сензационно признание: Исках да го абортирам, но си беше писано да се роди в затвора (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

РАЗКРИТИЕ! Майката на Азис със сензационно признание: Исках да го абортирам, но си беше писано да се роди в затвора (СНИМКИ)

167323
на 18.01.2019
РАЗКРИТИЕ! Майката на Азис със сензационно признание: Исках да го абортирам, но си беше писано да се роди в затвора (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Азис неведнъж е признавал, че е роден на този свят със специална мисия от Бога, с което често е предизвиквал ехидните усмивки на хейтърите. Потвърди го обаче и собствената му майка Гергина, която сензационно разкри, че е искала да абортира сина си, но въпреки съпротивата на семейството й бебето се ражда в Сливенския затвор.

препоръчано

Краля на попфолка изплаква за пръв път 7 март 1978 г. В женския затвор под Сините камъни Гергина се озовава заради баща си. "Баща ни я вкара там, за да се отърве от Троян, таткото на Васко и за да не се оженят. Васко е роден от забранена любов. Баща му е турски циганин, а ние сме от Кардарашите. Но Гергина го роди, надви над родителите ни. Тя беше първата преди 40 години, която пребори закоравелите обичаи", разказват лелите на звездата - Стефка и Малина в "Ничия земя".

Майката на Азис (с черната рокля - б.а.) и лелите му Стефка и Малина. Гергина е на 62 години, но изглежда като истинска Кралица - такава, каквато като дете синът й обещал да я направи някой ден, щом стане звезда

Когато вкарала Гергира в панделата, тя не подозирала, че е бременна. "Била съм в третия месец, но не съм разбрала, цветна бременност беше. Аз исках да го аботирам, дори бях направила документите - всичко. Но когато отидох да го махна, не ми дадоха. Казаха, че вече съм в напреднала бременност. Писано си беше да не го махна, да се роди в затвора...", размишлява Гергина.

свързани новини

След шока от връзката й с Троян, гръм от ясно небе ударил повторно семейството й, когато узнали, че е бременна. Обадил се обаче майчиният инстинкт на баба Станка. Култовата пророчица от Костинброд убеждавала дъщеря си да остави бебето, да го роди, пък после да й го остави тя да го отгледа. "Даже искаше да го осинови, искаше да си го гледа, нямаше да го лиши от нищо. После и един друг братовчед искаше да го осинови, защото нямаше деца, аз пак не го дадох", продължи с разкритията от миналото си Гергина.

Васил в пелени, няколко дни сред раждането си

Преди време пред ПИК TV самият Азис пък разкри сензационно, че в акта му за раждане е бил записан не като Васил, а като Станислав. "Да, първото ми име всъщност е Станислав. Майка ме родила, след което татко хванал влака от София за Сливен. Много е държал той да избере името, но майка искала да ме кръсти с някакво по-съвременно име. Затова решила да съм Станислав - между баба ми Станка от Костинброд и баба Славка, на татко майката. Татко отишъл и под прозореца се провикнал да пита как се казвам, нали е балканджия... "Трояне, аз го кръстих вече - Станислав е!", казала майка. А баща ми като полудял, почнал да я псува: "Кой е тоя Станислав? Някой любовник ли? Не може така! Ще се казва Васил - на дядо си!", подвигна завесата на тази своя тайна Азис пред светското предаване на медията ни - "Жълтите новини".

Освен, че дължи успешната си кариера на таланта и гласа си - безспорно са подаръци от Всевишния, Васко започнал да програмира звездното си бъдеще още като дете. Всеки ден той повтарял на майка си и лелите си, че един ден ще стане известен. Така Законът за привличането бил задействан... "Един ден ми каза, че като стана звезда ще ме правя много богата, ще ми купя кожуси, коприни, кадифета, пръстени, огърлици. Казваше "Ти си моята кралица". Наистина този ден дойде и той ме направи Кралица", горда е с успехите на своя син Гергина.

Когато планът се задействал и Васил станал Азис, вече като селебрити, започнала да го застига завистта на онези, които недолюбват чалгата и хората с различна сексуална ориентация. Урочасвали го, опитвали са да му правят магии, но безуспешно. И трите - и майка му, и лелите са наследили дарбата на баба Станка и с мощна защита закриляли от зли очи изпълнителя на мега хитовете "Хабиби", "Мотел" и "Позна ли ме?".

Гергина и сестрите й са наследили дарбата на известната гледачка баба Станка и закрилят Васко от уроки

Често отричан и обругаван от обществото, в семейството си Азис никога не е бил осъждан заради своята ориентация. "Никога не ми се е налагало да им казвам, че съм хомосексуален. Защото моите роднини са достатъчно интелигентни, за да го прочетат в самия мен", казва Васил.

Иначе неговата собствена философия за това, че не харесва жени, гласи следното: "Да си хомосексуалист е бъг в системата. Можеш да го наречеш аномалия, защото инструментът ти за харесване на жени не работи, него го няма, тази програма просто не инсталирана в софтуера ми!".

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с нови разкрития за задкулисието на служебния кабинет на Румен Радев: Защо хора от Демократична България са получавали ключовете за машините за изборите? (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с нови разкрития за задкулисието на служебния кабинет на Румен Радев: Защо хора от "Демократична България" са получавали ключовете за машините за изборите? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 181
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това