РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Гена Трайкова си тръгва от Би Ти Ви срещу 100 000 лв. компенсация

ЧАС ПИК

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Гена Трайкова си тръгва от Би Ти Ви срещу 100 000 лв. компенсация

225806
на 06.01.2021
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Гена Трайкова си тръгва от Би Ти Ви срещу 100 000 лв. компенсация
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Гена Трайкова, която доскоро беше екранна и щатна половинка на изгонения шеф на новините и публицистиката в БТВ Венелив Петков, точи зъби да оскубе тлъста сума от телевизията заради принудителното си напускане. След като се завърнала от отпуск след празниците, все още началничката в медията, прекарвала по-голямата част от времето си в стаята на юристите на медията, за да урежда компенсациите, които да й бъдат изплатени при раздялата й с нея.

препоръчано

Това научи ПИК от отлично информирани източници от БТВ.

Блондинката настойчиво се уговаряла при ненадейното си напускане да бъде възмездена поне с 6 месечни заплати или с най-малко 100 000 лева. В претенциите си тя следвала челния пример на бившата си колежка от БТВ Ана Цолова, която бе изгонена от Нова телевизия и си тръгна оттам със солидна шестцифрена сума за компенсация.

След уволнението на Венелин Петков Трайкова се заинатила, че няма да си иде доброволно и дори продължила да прокарва задкулисната му кадрова политика, като все пак натресе за водеща на новините в 17.00 часа изхвърлената от Нова Марина Цекова, какво ПИК съобщи. Заверата й с пиарката с партийна кариера в структурата на Христо Иванов - Мирела Захариева, и с шефката на публицистичните предавания Валя Гиздарска, под чиято пряка диктовка работят Светослав Иванов, Цветанка Ризова и изпълнителката на мръсни поръчки Мария Цънцарова, обаче била на път да взриви целия нюзрум именно със задкулисните си интриги и действия зад гърба на новите собственици Келнер и Швехлак.

Опитите им да изпроводят Гена Трайкова по живо, по здраво и да се отърват от зависимостите й ударили на камък заради нейното нежелание да си тръгне доброволно, ако джобовете й не бъдат напълнени според нейните претенции. За разлика Венелин Петков, който не получи никакви компенсации при внезапното си уволнение, макар в БТВ да твърдят, че за 6 години начело на медията се е "компенсирал" предостатъчно.

Очевидно часът на раздялата на телевизията и с Гена Трайкова вече е ударил. Единственото неизвестно засега е колко пари ще успее да измъкне от нея на изпроводяк. Както и дали любимият й Иван Георгиев ще я последва или ще продължи да репортества в телевизията, защото компенсации при напускането му едва ли се предвиждат. 

  

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ПИК TV! Кирил Петков си държи на избори 2 в 1 - отряза Борисов за регулаторите (НА ЖИВО) ПИК TV! Кирил Петков си държи на избори 2 в 1 - отряза Борисов за регулаторите (НА ЖИВО)
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК