Вход
София
Времето в София 10 o C

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Елена Йончева подлива вода на Станишев за евроизборите - Нинова реанимира скандала "Братко и батко", за да топи президента на ПЕС

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Елена Йончева подлива вода на Станишев за евроизборите - Нинова реанимира скандала "Братко и батко", за да топи президента на ПЕС

на 07.11.2018
55075
20
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Елена Йончева подлива вода на Станишев за евроизборите - Нинова реанимира скандала "Братко и батко", за да топи президента на ПЕС
Автор: ПИК
07.11.2018
20
55075

Елена Йончева е предводител на подмолна акция срещу бившия си годеник, експредседател на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев. Това е в дъното на поискана вчера от нея независима експертиза на първостепенните пътища от Агенцията за пътна инфраструктура. Целта е да се осветлят дефектите по отсечката Чирпан - Стара Загора по магистрала "Тракия", чието изграждане бе направено по времето на правителството на Сергей Станишев.

БУРЕН СКАНДАЛ Нинова - Станишев на пленума на БСП

БУРЕН СКАНДАЛ Нинова - Станишев на пленума на БСП

Бурен скандал между Корнелия Нинова и Сергей Станишев е...

на 29.09.2018

Това научи ПИК от отлично информирани източници от централата на БСП.

Под предлог, че ще се проверяват всички магистрали, включително и изградените от ГЕРБ, обкръжението на лидерката на БСП Корнелия Нинова решила окончателно да скрои шапката на Сергей Станишев, за да намери и формални поводи да го изхвърли от червената листа за евроизборите.

Покрай нередностите, които неизбежно ще бъдат открити на тази отсечка, неминуемо ще възкръсне и скандалът "Батко и братко", избухнал през 2008 г. заради корупционни схеми именно във връзка със строителството на "Тракия", когато шеф на АПИ е Веселин Георгиев, а фирма „Биндер“, която е собственост на неговия брат Емил Георгиев, печели поръчка на агенцията. Впоследствие Европейската комисия спря еврофондовете на България. Въпросната отсечка Чирпан - Стара Загора беше открита през 2007 г., а Станишев много добре знаел какви са нередностите там.

Тази отсечка е изграждана от придобилата печална слава фирма "Трейс", която се прочу като строител на пътя край Своге, взел живота на вече 20 души. "Трейс" получава поръчката благодарение на тесните контакти на нейния собственик Николай Михайлов с тогавашния президент Георги Първанов, както и със Сергей Станишев. Фирмата му процъфтява точно по това време.

В АПИ пък за това отговаря представителя на БСП Дончо Атанасов, който до ден днешен е там. Именно Дончо Атанасов е натоварен и от новата министърка Петя Аврамова да прави проверката, поискана от БСП. Атанасов напоследък е в доста притеснено положение заради разследването около дейността на "Трейс" на този участък, където стана трагедията с падналия автобус и загиналите хора край Своге, затова бил готов да влезе в играта на Нинова срещу Станишев, като натопи именно него за неблагополучията на пътя Чирпан - Стара Загора.

ТИТАНИЧЕН СБЛЪСЪК В БСП! Корнелия Нинова изритва Сергей Станишев от евролистата

ТИТАНИЧЕН СБЛЪСЪК В БСП! Корнелия Нинова изритва Сергей Станишев от евролистата

БСП е на прага на титаничен сблъсък, който може...

на 18.10.2018

"Трейс" е базирана и регистрирана именно в Стара Загора, откъдето през 2013 г. Сергей Станишев се кандидатира за депутат. Запознати твърдят, че столицата на "Трейс" както я наричат помежду си, не е избрана случайно от тогавашния лидер на БСП за избирателен район.

Стратег на подмолната плетка срещу Сергей Станишев от съпартийците му, е Кирил Добрев, който е запознат в детайли с начина, по който се е строила магистрала "Тракия", тъй като се е подвизавал като приближен на тогавашния министър на регионалното развитие Асен Гагаузов.

Реанимирайки скандала, Нинова разчитала да посочи кражбата на евросредства като категоричен повод да не слага Сергей Станишев в червената листа за евровота, както отдавна е решила и както ПИК пръв съобщи още преди месец. Така тя смята да си отмъсти за лошите отношения между нея и ПЕС заради т.н. Истанбулска конвенция, която провокира острата позиция на Станишев спрямо Нинова.

Вече пролича, че флагман на червената акция с проверката на магистралите, е Елена Йончева, която Нинова готви за водач на евролистата на БСП. Тя пък има всички основания да се бори срещу Станишев не само заради водаческото място в евролистата, а и заради деликатния си личен сюжет, в който бе изместена от сърцето на президента на ПЕС от сегашната му половинка и майка на двете му деца Моника Станишева. Злите езици езици разказват, че оттогава Йончева просто не можела да си намери място в ролята на зарязана интимна половинка.

Вече пролича, че флагман на червената акция 

Сподели:
свързани новини
ЧЕРВЕНА ВОЙНА: Нинова изправя Елена Йончева срещу Станишев на евроизборите ЧЕРВЕНА ВОЙНА: Нинова изправя Елена Йончева срещу Станишев на евроизборите
Интригите на Корнелия Нинова започват да прекрачват...
на 05.11.2018
Напиши коментар »
(20)
1
ИСКА ДА ОТИДЕ В БРЮКСЕЛ ЗА ДА НЕ Я РАЗСЛЕДВАТ ЗА ОФШОРКИТЕ.
2
.............ТУВА Е ЗУПЕР ПУДКИН НОМЕРАТО ЗА ФАДКИ НА КУРНЕЛЕИ КУЯ ФАШТА ЕДНА ЛУДА ФРИГИДЕ РЕПУРТЕРКА И Я УДРА У БЕЗТШАЧИЕТО НА ЕДИН ИЗЛУПАН ГЕИ КОИ ГУ ТУРИ СЕЛЕНИНА ГОЦЕ КОТУ ФУРЕР НА КОЗМАТИТЕ БАБЕТИ КОИ СА ГЛУИ И ЗА ДЕДОФЦИТЕ КОИ БЬИЛИ У БКПЕ ЗА А ЯДАТ ЗФИНСКО И ЗЕЛЕ СЕКИ ДЕН....ШО СА БЕДНИЕ И ПРОССТИЕ ЗА ЦЕЛ ЖИВОТЕЦ НА ГОВЕДО КОИЕ МУ Е ЗАБРАНЕНО А ЗНАИЕ ЦЕЛАТА АЗБУКА !......И......СТАА КИМУНИЗ ШО Е ГЛАДЕН !.....А ГЛАДА Е НАИ ГУУЛЕМАТА ПАРТИЯ НА ЛУМПЕНИТЕ ЯДАЧИ НА КАРОФИ !....... КОИ ЯДИ КАРТОФ НАЧИ НАЧАЛО НА КРАЯ !.....Е ЛУЛА....ЛОЛА БЕ.....ОНА ЯДИ ОРИЗА И Е ВЕЧИ ГУТОВА ЗА ПОЛЕТ НАД ОМАИНИТЕ ПОЛЯНИ !.....САМУ ДЕТО НЕ ЧУИЕ ШЕПОТА НА ГОРАТА С ОГЛЕДАЛАТА !.......СИГУРНИ СМЕ НИЕ САВЕЦКА USA ШЕ ИМА ПУНЕ ЕДИН ЧИТАТЕЛ КОИ ЗНАИЕ ТУВА !.....
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
да
5
И Курнела и Еленка са ... като от един дол дренки ! Нагли ,лъжливи ,нахални ,алчни ,истерични ,крадливи ,безпардонни ,безсрамни и със самочувствие на богопомазани , а с интелект ,познания и умения - съмнителни.
6
Интриги в червеното блато !
7
А краставата жаба от блатото кога ще изквака? Зеленият крастав чорап е на всяка манджа меродия!
8
.............УПАСНА ЗОНА ЗА ЗТРЕЛБА Е БЕЗТАШАЧИЕТО !......ТАМ ГУ ЦЕЛАТ ГЕЯ КУРНЕЛЕИЦИТЕ КОИ Е.БАА МАИКЯТА НА ПАРТИЯТА НА ДЕДО БЛАГОИЕФ КОИ ВИКА ШЕИ ТЕЯ СА ШЕИТАН К.УРВЕТИ КОТУ ШЕВРОЛЕТИ И ЛЕТАТ ПРАВУ У БРУСЕЛ ШО ТАМ ГИ УЧАТ А ЯДАТ С ВИЛЬУШКИ .....НАЧИ ВИЛИЦИ......И А НЕ ТОПАТ ЗАЛАКИ У ТИГАНА КОТУ ПРОССТАЦИ УТ КРУШОВИЦА КОИЕ Е ДОООЛНО СЕЛО КОИЕ ТРЕА А БУДЕ УБАРНАТО НА МАНАЗТИРЕ !.....ШО ЗА КУРНЕЛЕИ САМУ МАНАЗТИР ШЕ Я УПРАИ..... И.....КАТЕНАР НА ПУДКАТА !.....С КОЯ ПЛАШИ НАРОДА !......И.....РОДИНАТА Е У УПАСНОС !...../КОИ СЕ СМЕЕ НАД ТВА ГУ ЧЕРПИМЕ С ДЖАКЪ !/.....А КОИ РЕВЕ УТ МУКА А ФАНЕ НАШИ ШЕСТОПЕРАЦ !......НАЧИ ПЕТЛЬО КОИ НЕ ПРУБИРА ШО СА ПАТКЕ СФИНКЕ ИЛИ ДРУГАЯ ДОБИТАК КОЯ ОДИ СФУБОДНО ПО УЛУЦИТЕ....УЛИЦИТЕ БЕ НА ЗОФИЯ !....
9
ВСИЧКИ ПЛЪХОВЕ ПАНИЧЕСКИ БЯГАТ ОТ ПОТЪВАЩАТА В БЛАТОТО БСП !!!
10
https://www.youtube.com/watch?v=_73XQc47pWs
11
Уникален пасквил сте съчинили по картинка
12
Еднакви са, една майка ги е раждала! Разликата е само в боята за коса!И Чумата и Мастията са активни участници в разграбването и неколкократното фалиране на България от БСП! Сега и двете се борят УЖ за интересите на българина, ограбен от тях! Пълен оксиморон, грабителите се превръщат в защитници за да се доберат пак на власт и да ни "оправят" за пореден път, както си знаят!!! Вълкът козината си мени, но нрава не! Вълчици, наметнали овчи кожи, омесили се в стадото!
13
Сега кво правим . Аз искам другарката Йончева да си остане тук , за да се радвам на „ честните “ змийски очи . От друга страна искам СерГея да е по дълеч от България за да не мъти водата в блатото на другарката Техноимпексова . Какъв компромис може да се направи - не знам . Има една поговорка - двама се карат третия печели . Затова предлагам църничката шефка на БСП , да не предлага нито Йончева нито СерГея за Евродепутати а да извади от блатото Йоло Денев или еВания Рошко тираджията
14
Другари социалисти ! Изключете си го най- после Станишев от БСП. Той нито е българин, нито социалист, но пък го знаем като другарче на Пеевски и яростен поддръжник на Джендър-конвенцията. Почти ви загроби (40 депутата), а вие го направихте евродепутат и председател на ПЕС (?). Абе, вие мазохисти ли сте ?! Че е вреден за вас - как да е... Но е вреден за България !
15
Уважаеми Колега ,ами с Нинова начело ,социалистите могат само да ги мечтаят тези 40 (четиридесет) депутата при едни следващи избори . Защото я ще вкарат двадесет , я не (за което трябва да блгодарим ,само и единствено на неповторимата Нинова).
16
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
17
Голямото падение на две жени в тежка критическа възраст! БСП да се освободи и от едната, и от другата, че ще вкарат Столетницата в гроба..
18
тъй са свикнали по-равните другари - с доноси помежду си, срещу другите, срещу държавата, клевети, обиди, интриги, опорни точки, бутане, хапане, настъпване, ритане, удари под кръста, хорър плей, важното е да се катерят нагоре към заветната цел - по-тлъсто място на софрата
19
Станишев е пълен смотаняк. Зачерви л е чиновнически бузки като на белгийски фермер след получена субсидия. Не става за нищо.
20
Магическа рецепта премахва пародонтозата и връща усмивката и самочувствието https://bit.ly/2JlkQ9f
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 8097
архив

Знаете ли, имам един приятел, много деликатен човек. Три години откак съм му дал пари назаем и очевидно се стеснява да ми ги върне.

 

няма нови новини
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
сега
2422
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов доволен от визитата си в Йордания: За няколко часа свършихме работа за три дни (ОБНОВЕНА)
x
ПЕТКОВДЕН Е: Честваме една от най-обичаните и почитани светици в България, а тези 10 имена трябва да почерпят
x