РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Ето го човекa, който обучава килърите на Къро (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Ето го човекa, който обучава килърите на Къро (СНИМКИ)

153868
на 10.04.2023
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Ето го човекa, който обучава килърите на Къро (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Разкрита е самоличността на мистериозния мъж, позирал до митичния подземен бос Красимир Каменов-Къро, грабнал картечница в ръце. Снимката ПИК публикува вчера, след като пристигна на редакционния имейл заедно с други актуални кадри на укриващия се в ЮАР бивш висаджия.

препоръчано

Мъжът вдясно на снимката е Александър Младенов - шеф на охраната на Къро. Същият е един от най-доверените хора на разследвания от прокуратурата Красимир Каменов. Сигурни източници на ПИК издават, че единствената и основна задача на Александър Младенов е да обучава на стрелба убийците на Каменов.  

Към настоящия момент се смята, че Къро е замесен поне в половин дузина поръчкови убийства. През уикенда стана ясно, че според свидетели по разследването срещу Красимир Каменов, той е  организирал екзекуциите на боса от ВИС Мето Илиенски, както и на братята Радослав и Николай Бикови. Според оперативна информация, че именно Бикови са изпълнили поръчката за убийството на Мето Илиенски. 

Предполага се, че Красимир Каменов е съпричастен и към смъртта на Марчело Доковски, Георги Василев, Борис Борисов и Стойчо Стоилов. А в края на март вече му бе повдигнато обвинение в подбудителство към убийството на бившия полицай Любомир Иванов.

През годините, всички килъри на Красимир Каменов са преминавали задължителна подготовка при Александър Младенов. В момента той също попада в ОПГ-то на Каменов и е разследван за убийства заедно с него и групата му.

Припомняме, че в Софийска градска прокуратура се водят няколко разследвания срещу бандата на Красимир Каменов-Къро. Първото е за организирана престъпна група (ОПГ) за търговия с влияние и заговор срещу висши магистрати, второто също е за ОПГ, извършило 5 убийства и опит за убийство в последните няколко години, а третото - за данъчни престъпления и укриване на ДДС, свързано със сделки на зеленчуковата борса "Слатина" на Къро.

Според нашите източници, Къро и шефът на охраната му са позирали на общата им снимка през 2019 г. Кадарът е направен в къща на столичната улица "Секвоя" в квартала на богатите - "Бояна", където в миналото са квартирували различни соц величия, а и до днес е предпочитана локация от политици и държавници. Красимир Каменов е живеел във въпросния имот, преди да избяга в посока ЮАР прези 2020 г. 

В ъндъграунд средите мъжът с оръжието до Къро е известен с прозвището Сашо ФБР. Освен да обучава килърите, Александър Младенов е подготвял и прострелвал оръжията, които са им били предоставяни за изпълнение на поръчките.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО) Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО)
ново
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК