РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Ето кой е червеният кмет на Карнобат Георги Димитров - синът му арестуван при акцията срещу олигарха от града Миню Стайков (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Ето кой е червеният кмет на Карнобат Георги Димитров - синът му арестуван при акцията срещу олигарха от града Миню Стайков (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

160146
на 05.09.2018
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Ето кой е червеният кмет на Карнобат Георги Димитров - синът му арестуван при акцията срещу олигарха от града Миню Стайков (УНИКАЛНИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Скандалните връзки на БСП с мастити босове продължават да излизат на бял свят покрай акциите на органите на реда. Само преди минути шефът на спецпрокуратурата Иван Гешев заяви, че синът на кмета на Карнобат е арестуван в съучастие с акцията срещу алкохолния император от китното градче, тъй като помещения, където развивали дейност незаконните фабрики за цигари били негови.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Градоначалникът пък започва своята кариера именно като част от социалистите. В биографията на Георги Димитров пише, че е член на ДКМС,по-късно и Секретар на ДКМС гр. Карнобат. Член на БСП от 1983. Бил е Председател на Общински съвет на БСП, Председател на Общински съвет гр. Карнобат, Член на висшия съвет на БСП. На Местните избори през 2007г. е избран за кмет на община Карнобат от листата на БСП. 

В началото на 90-те години развива успешен бизнес в хлебопроизводство и аптекарство. В първите години на демокрацията Димитров отваря първото кафене в родния град, наречено „Партийно кафене”. Въпреки всичките превратности и вътрешни войни за надмощие на „Позитано”20, той остава верен на своята БСП до 2015 г.

През 2003-2007 г. е председател на Общинския съвет, а от октомври 2007 г. досега е кмет. В навечерието на третия си мандат обявява своето несъгласие с подмолните течения и унизителните условия, които му поставят националните лидери на БСП, явява се като независим - печели безапелационно на първи тур, но и до ден днешен пази партийния си билет.

На последните избори през 2015 година, Димитров е подкрепен и от АБВ. Тогава самият Георги Първанов като лидер на партията отива в Карнобат, за да изрази своята подкрепа към градоначалника. 

Както ПИК съобщи Миню Стайков е в много близки и приятелски отношения и с друг скандален милионер - Бенчо Бенчев. Зърненият бос пък бе арестуван в Турция в компанията на Митьо Очите, който бе пуснат за издирване от Интерпол. Двамата мастити бизнесмени от дълги години споделят и добри и лоши моменти, а според запознати са били и близки покрай левите им идеи и любовта към БСП.

Припомняме, че след ареста на Бенчев, самият той заяви, че е давал крупни суми на левицата, социалисти отрекоха и се заговори за черни каси. Малко след скандала с Митьо Очите, Бенчев бе отлъчен от социалистите и му бе поискана оставката от председателския пост на общинските съветници на БСП. 

Пред ПИК Бенчо Бенчев заяви, че няма да коментира Миню Стайков и все още не е добре здравословно.

През 2011 година Миню Стайков зарязва лозята с кмета Георги Димитров

Миню Стайков позира доволно в компанията на Симеон Сакскобургготски

2011 година Димитров доволен, че е удържал Карнобат за БСП 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК