Вход
София
Времето в София 2 o C

РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Ето кой стои зад фалшивото видео срещу Борисов – ударна група от наемници на Цветан Василев фабрикува ментето за къщата в Барселона

РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Ето кой стои зад фалшивото видео срещу Борисов – ударна група от наемници на Цветан Василев фабрикува ментето за къщата в Барселона

на 13.07.2018
145881
52
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Ето кой стои зад фалшивото видео срещу Борисов – ударна група от наемници на Цветан Василев фабрикува ментето за къщата в Барселона
Автор: ПИК
13.07.2018
52
145881

Ударната група от наемници на банкера-беглец Цветан Василев за натиск срещу властта стои зад фабрикуването и разпространението на фалшивата новина и видеото, с които бе оклеветен премиера Бойко Борисов и се правят внушения, че има къща и любовница в Барселона. Мозъчният тръст на скандалната атака се състои от кръг приближени на Василев, за които отдавна е доказано, че са финансово зависими от него и изпълняват разнообразни негови поръчки, научи ПИК.

Става дума за шефът на НПО-то „БОЕЦ” Георги Георгиев, журналистите Огнян Стефанов и Мирослав Иванов и позорно изгонената от ВСС съдийка Румяна Ченалова.

Георги Георгиев и сдружението му „БОЕЦ” отдавна бе разобличен като поръчков играч на банкера-беглец, след като лъсна негова снимка с Василев в Белград, където му гостувал, за да прибира заработеното с постоянните му атаки срещу властта.

Георгиев през няколко седмици реве за съдебна реформа по жълтите павета заедно с останалите традиционни „борци" за такава от партията на олигархията „Да, България" и други храненици на родното задкулисие.  Явно борбата за съдебна справедливост не му пречи да се вижда с преследвания от Темида за фалита на КТБ, източването на 4 млрд. лв. и ограбването на хиляди вложители Василев.

На снимката Георгиев позира с Василев на по чаша кафе и „черна" папка помежду им, чието съдържание нищо чудно да е част от поредната фалшификация на фабриката им за фейк новини, като тези срещу Борисов.

Георгиев при Цветан Василев в Белград

Другото главно действащо лице от ударната група на банкера-беглец, който всячески иска да събори властта и да се спаси от съдебното преследване за ограбването на КТБ, е журналистът Огнян Стефанов. Обвиняемият за укриване на данъци в особено големи размери пишман писач сам се хвали с близките си връзки с Цветан Василев, под чиято команда непрестанно пише доноси срещу депутати, министри и главния прокурор. Тези похвати, вероятно познати му от времето, когато е обслужвал Държавна сигурност под псевдонима агент "Академик“, най-често насочва именно срещу премиера Борисов, по чието време бяха пресечени далаверите в КТБ.

Фалшификациите на Стефанов стават още по-ожесточени предвид факта, че вече и самият той е клиент на съдебната система и за делата си може да потърка от 2 до 6 г. някое затворническо легло. Поне такъв е размерът на наказанието за закононарушенията, в които те обвинен агент "Академик".

Според събраните доказателства в качеството си на управител и представител на „Фрог нюз“ ЕООД, е избегнал установяването и плащането на данъчни задължения в големи размери. За целта той е използвал фалшиви документи при водене на счетоводство и при представяне на информация пред данъчнит

Огнян Стефанов прибрал пари с фалшиви счетоводни документи от "Слънчев бряг“ АД, което през онзи период е било оглавявано от неговия дългогодишен бизнес партньор Младен Мутафчийски, починал през 2013 г. "Слънчев бряг“ АД имало много високи обороти и за да бъде намален дължимият данък, Мутафчийски и Стефанов сключвали фиктивни договори между двете дружества. Като шеф на "Фрог нюз“ ООД Огнян Стефанов подготвял и подписвал договори за услуги, фактури с невярно съдържание. Така журналистът получава възможност да си възстанови данъчен кредит от държавата на стойност 132 000 лева.

По време на ревизията е установено, че Стефанов е укрил приходи от 100 000 лева през 2013 г. и още 150 000 лева през 2014 година. Според разследващите има достатъчно доказателства, че двете суми са дадени на агент "Академик” на ръка от служител на фалиралата през 2014 година Корпоративна търговска банка (КТБ).

Средствата Стефанов е получил след лично разпореждане на мажоритарния собственик на банката Цветан Василев, който в момента е подсъдим за фалита на КТБ. Фактите по второто обвинение едва ли учудват някого и е видно защо днес Огнян Стефанов е един от глашатаите, разпространяващи манипулациите на избягалия банкер. Още докато КТБ не бе изпаднала в несъстоятелност, Стефанов е бил сред най-редовните посетители в столичния офис на Цветан Василев – това се доказва от дневниците, водени от охраната на банкера.

Днес агент "Академик“ очевидно се отблагодарява на своя благодетел. Иронията е, че е твърде вероятно да сподели съдбата на Цветан Василев – подсъдимата скамейка, и това явно е причина да действа още по-ожесточено във фабриката за фалшиви новини, клеветяща властта.

Компания на Стефанов и Георгиев в ударната група прави и друг щедро облагодетелстван от банкера-беглец журналист – Мирослав Иванов, за който има куп скандални факти в материалите по делото „КТБ”. Срещу него има включително дела, разследвания и проверки за получавани пари.

Мирослав Иванов е бил сред честите посетители в кабинета на мажоритарния собственик на КТБ Цветан Василев. Той е и безспорен водач в "тетрадката на охраната" на банкера-беглец, от която става ясно, че се е виждал цели 49 пъти с него.

За периода от началото на август до началото на декември 2013 г. той се е явявал в сградата, за да се срещне лично с банкера - общо 24 пъти. В някои седмици посещенията са били ежедневни. Мирослав Иванов е блогърът, списващ страницата „Финансови смислици”, която защитава интересите на Цветан Василев и лансира в публичното пространство защитните му тези, откакто блогът съществува в интернет пространството.

Преди време по време на свое гостуване при Сашо Диков Люба Кулезич показа скандален документ, в чиято автентичност е убедена 100%. Съдържанието му представлява информация от разпита на Бисер Лазов – главен свидетел на обвинението срещу мажоритарния собственик на КТБ Цветан Василев и касиерката Юлия Илиева, която също е свидетел по делото.

Според свидетелските показания на двамата, по нареждане на Цветан Василев, за определени периоди от време, широк кръг от хора са получавали големи парични суми от КТБ. Според показанията Мирослав Иванов е получавал по 10 000 – 15 000 лв. месечно от банкера.

За Иванов свидетелства касиерката Юлия Илиева: „Няколко пъти съм давала пари на ръка на Лазов за лице на име Мирослав Иванов, за който също по-късно разбрах, че е журналист. Сумите бяха в порядъка около 10 - 15 хиляди лева."

Четвъртото острие в ударната група на Василев и съдийката Румяна Ченалова, която бе скандално отстранена преди 3 години от длъжност от ВСС и стана известна с прозвището „гнилата ябълка”.

Казусът "Белведере" предизвика скандал, когато френския посланик Ксавие Лапер дьо Кабан публично обяви, че в съдебната система има гнили ябълки и посочи за пример решението по това дело на съдия Ченалова, което направи възможна кражбата на фирма. Скандалът осуети опита за присвояване.

Първото дисциплинарно производство срещу съдийката бе образувано през юли 2013 година по информация на властите в Македония. Ченалова бе заподозряна в рамките на разследване за злоупотреба с 2.5 млн. долара от държавния тютюнев холдинг "Македония табак".

На 17 декември 2014 г., по предложение на петима членове на ВСС, бе образувано дисциплинарно производство срещу Ченалова за констатирано забавено произнасяне по около 50 дела, като само по едно е близо година, за това, че е демонстрирала предубеденост в становището си по казуса "Белведере", публикувано на сайта на СГС, което уронило престижа на съдебната власт и за забавено администрирането на жалбите по делото за фалита на двете дружества. В рамките на месец Висшият съдебен съвет образува второ дисциплинарно производство срещу компрометираната съдийка Румяна Ченалова.

По-късно ВСС образува и друго дисциплинарно производство срещу съдийката за това, че не се е произнесла по искане на адвокати на обвиняемите по делото "САПАРД" от преди четири години за отмяна на наложени две обезпечителни мерки.

Ченалова стана печално известна и с действията си по делото „Октопод” срещу Алексей Петров, по което също имаше куп нарушения от нейна страна и съмнения за предубеденост. След уволнението й, то бе поето от друг състав и той вече е оневинен.  

Преди две години пък стана ясно, че останалата без работа Ченалова работи не къде да е, а в софийския офис на кумеца на Цветан Василев. Бизнесменът Георги Георгиев, по-известен сред бизнес партньорите си като Жоро Гъза, прибрал под крилото си скандалната бивша съдийка. Според запознати това станало по личното разпореждане на кума му Цветан Василев, от благодарност за „разкритията“ й. Самият Георгиев е добре известен, основно с получените от негови фирми, с благословията на Василев, многомилионни и необезпечени кредити от КТБ, непогасени и до момента.

Така бяха потвърдени съмненията, че именно Румяна Ченалова е автор на незаконните и манипулирани записи с Владимира Янева, като за „услугата” са й броени много пари от Цветан Василев.

Целта на избягалия в Сърбия бивш банкер с непрестанните атаки е ясна – да избегне присъда за ограбването на КТБ, удряйки по враговете си - главния прокурор и министър-председателя.

Сподели:
Напиши коментар »
(52)
1
КОЕ Е ФАЛШИВО НА ВИДЕОТО след като има таква къща и там жиее МИс Бикини от България !
2
Za Barcelona se govori ot 5-6 godini ! Znae se ,no gi trese strah ! Mafiota e otmastitelen !
3
ЗА 10 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ ВИНЕТУ И ПАРТИЯ ГРОБ СВИХА ОТ БЪЛГАРИЯ 30 МИЛИАРДА ЕВРО ОТ ТЯХ НАМАЗАНА СЪЩО ВАРНЕНСКИТЕ ТРИБУКВЕНИ БАНДИТИ, , ЧЕРЕПА, ШИШИ, И БЕЗБРОЙ ПО МАЛКИ ГРОБАРИ ДЕБИЛИ КРАДЦИ, ХИ ХИ ХИ ХИ. .....
4
А и с каква цел? Ако съдебната власт е независима, делата ще си вървят без значение кое правителство е на власт.
5
OKRADENI sa kolosalni sumi ot BG !!!! Vie za edna Barcelona,razvaljate rahata na B.B !
6
За Партията която не се посвени да взриви през 1925 църквата Света Неделя, както и да организа другарските съдилища не представлява никаква трудност да изфабрикува компромати и пасквили срещу всеки....Неслучайно още през 1993г. руснаците със закон забраниха тяхната КПСС , защото проумяха къде са корените на злото и корупцията , а у нас тези които опоскаха и продадогха държавата ни сега се правят на херувимчета и бълват ли бълват доноси и сплетни срещи всеки и всичко водени от една лакома за пари и власт лелка и протежето и в президентството.
7
Борисов нема къща в Бършилона,той е беден като църковна мишка!Той и любовница нема,защото се кове с мургави мъже(гласоподаватели на ГЕРБ)!
8
Е стига де сега му е паднало на Боко и шайката му щом си мълчим и прокуратурата пасува НАРОДЕ ?????
9
Някой вярва ли на тези глупости? Другари обърнете си пяната от устата. От злоба и завист ще получите инфаркт .
10
ИВЧЕ МА ПРОВЕРИ ПИЛИНЦЕ КОЙ ЗАЩИТНИК Е ЖИВЯЛ В С.КИРОВО ОБЩ.СРЕДЕЦ И ЗАЩО БЕШИ ЗАТОЧЕН НА СЕЛО МОЛЯ ТЕ ИВЕ АМИ СЕГА
11
Този коментар е обозначен като спам.
12
Абе ПИК в опита си да замажете нещата с всяка следваща публикация я засирате все повече мисля че скоро ще бъдете приключени
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Дай на червените тъпаци и селянията достъп до АНОНИМЕН форум като този и после им гледай сеира.....Докато Борисов успешно твори новата история на България, червеноглавците или плюят и злобеят по форумите , или в дима от скарите масово осират поляните около любимата си Бузлуджа ,слушайки истеричното квичене на партийната си лидерка ...
15
И, ако продължавате да триете неудобните за вас постове, съвсем ще залезете, съвсем.
16
време е гербераската и мухобоико сган да се измете
17
Първо тази къща се приписваше на някаква Ася , после на Цеци Красимироива , двете гнили каки казаха , че е на някаква съпруга от котараците , сега пък мис Бикини. Въобще Бойко го изкарах голям Дон жуан .
18
#17,ба не е никъв Дон Жуан!От цялата истерия на Пикъ излиза,че Бойку нема либовница,и налита само на мъжки дупета!
19
В ДЕЛИОРМАНА ЕДИН ТУРЧИН МУ КАЗА ПОМНИШ ЛИ КАК МЕ БИ С МАРКУЧ 1989 ГОДИНА КОГАТО БЕШЕ ТУКА КОМАНДИРОВАН С ЗВОДА ПО ВРЕМЕТО НА ИЗСЕЛВАННЕТО А ТОЙ МУ ОТГОВОРИ НЕ БЕ АЗ ПАЗЕХ ПОСЕВИТЕ И НИВИТЕ ОТ ПОЖАР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20
Те всички позиха до Цветан Василев, а вицето Каракачанов постоянно. С неговите пори Дамбазски от ВМРО стана евродепутат, а Пеевски спеше в кабинета му. За какъв морал и на кого говорим. После му събориха къщичката едни три прасета. Какво бе ПИК да душим въздуха, кои ...миришат повече. Ами този в Сърбия е паднал, това трябва да се случи и с другите трима. Да станат четворка за билот. В това са само мои предложения, на един овчар от село. Сигурно не съм прав. Оф къде вървиш ма офцо проклета. Даее...
21
Ако се съди по прасето Огнян Стефанов(когото го пребиваха преди няколко години), най–безопасно е да се плюе по Бойко, защото ако се осмели да плюе по някой друг, може пак да го пребият! А "смелчаците": Пелтек Диков, Славуца, Везир Хленчев, и други подобни,които от години плюват по Бойко, нищо не им се случва, така,че мишока Огнян Стефанов неслучайно се е ориентирал в тази посока!
23
ЕДНИ ТВЪРДЯТ ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ, ЧЕ ББ Е ПО МЪЖКИ ДУПЕТА, КАТО, ЧЕ САМИТЕ ТЕ СА ЯЛИ ПОЖАРНИКАРСКИЯ, ДРУГИ ПЪК, СА МУ БРОИЛИ ПАРИТЕ, ТРЕТИ СА МУ СВЕТИЛИ - КОИ СА МУ ЖЕНИТЕ? ПО-ГОРЕ САМО СПЕЦИАЛИСТИ И РЕГИСТРАТОРИ!
24
Добре де ама какво дете и е направил на мис гащи женско или мъжко
25
Прасето и мутра Мирослав Иванов, ДС ченгето собственик на изстривалката Фрогнюз, БОЕЦ, Бивол са мафията, която трябва да бъде подпукана от прокуратурата за клевети и фалшиви новини
26
А зад всичко това стой БСП-БКП-ДС
27
Че защо му е на Борисов остров или къща, когато си я има цялата България ? Барабар с местните феодали, хранени хора и крепостни... Българи, мислите ли като гласувате ? Е, вече мислете !!!
28
ВСИЧКО Е НА 100% ИСТИНА. И ЗАЩО ТАКА ЯРОСТНО ГО БРАНЯТ. СТРАХОВИТИ НЕЩА ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ЗА ТОЗИ ЧОВЕК. НО ЩЕ Е МНОГО КЪСНО. ЩЕ ГО ХВАНАТ ЗА ШЛИФЕРА
29
Идва денят,когато ще видим,кой има къща в богата държава,остров в н-ското море,милиарди в н-ската банска.Всичко ще стане ясно,ще лъсне като бълха на цигански задник.
30
Чета и се смея на глас на глупостите ПИК-ливи, ама тези от наведеното, суджученоплатено, отиващо си/и други го забелязват в коментарите си/сайтче пак са публикували, като верни изпълнители/стига да им платиш/,подхвърлени съчинения,защото на всички отдавна е ясно, че те сами да напишат такъв дълъг материал е абсурд, нужен е акъл,а при тях той е в оскъдица,отдавна са го доказали,те са силни само в определени "задни"дейности!Да подскажа,върви и "грешен код"и "нецензорно",избора е ваш смешници!
31
На Нeдялко червата му се обръщат, когато се каже критична дума срещу крадливият му ментор.
32
то ако един мъж ,няма жена или жени-има мъж или мъже.
33
КОЙ СТОИ ЗАД ПРОСТОТИИТЕ НА ПИК !!!!!
34
отговор на коментар
Ти изобщо знаеш ли какво значи "видео"? Има снимки - не видео - снимки, на някаква къща и текст, който твърди, че не знам си кой живее там, няма нито един документ, нито една снимка по същество - пълен таш...фалшимент!
35
ТОЛКОВА СА ТЪПИ ТИЯ ОТ ПИК !!!!!ИЛИ НАС НИ ИМАТ ЗА ТАКИВА !!!!НЯКАКЪВ СИ БАНКЕР ИЗНЕСЪЛ ДЪРЖАВАТА , ПОД НОСА НА БАНКОВ НАДЗОР , ПРОКУРАТУРА И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ И ТОВА БИЛИ ВРАГОВЕ !!!Опаааа стига де !!!!Въпрос на време е ще се стигне до истината !!!!СТРАННО КАК ЕВРОПА , КОЯТО ЗНАЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА ГО ТЪРПИ ВСИЧКО ТОВА?
36
Бойко е изкупил континента Европа и вече е собственик на Европейския съюз
37
Винаги съм мислел, че Огнян Стефанов,след побоя с чуковете, е станал заклет враг на червените крадци. Оказа се че човек може да се заблуди, какъвто е моят случай... читател
38
Винаги съм мислел, че Огнян Стефанов,след побоя с чуковете, е станал заклет враг на червените крадци. Оказа се че човек може да се заблуди, какъвто е моят случай... читател
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
Никак не ми се връзва премиер и невръстна мис бикини, но виж мутра на преклонна възраст и невръстна мис бикини е идеалното съчетание в днешна мафиотска България
41
В редичката липсва още един главен герой -Сашето Диковски. Не пренебрегвайте преданния скиор-"журналист".
42
Долни лъжци сте бе ПИК. Тоя ,който го е писал как спи?
43
За ниделко всичко разобличаващо ББ е фалшиво. Но, когато фактите говорят и ниделко трябва да замълчи
44
Някой с някой се виждал и това било съмнително. Ами те и Бойко с Цвъки се виждат и си шушукат ката ден ама са чисти като сълзи. А това дето Стефанов или др.журналист бил извадил документите за Барселона е пълна тъпня. Това го могат само службите на големите. Посоката е Русия или ФАЩ и значи жълт картон
45
Колко интересно, в тази статия, точно отражение на платената и силно зависима журналистика и нас, потисната от един самозабравил се илитерат, показва състоянието на държавата, разлома между управляващи и народ. На всеки който е посетил този сайт се е отвратил от елементарната и постна защита на илитерата, независимо, че една част за укрити милиарди станаха известни, залупените имоти в САЩ и Испания, за иззетите от САЩ 480 милиона долара в Саудитска банка, установени като изпрани пари от България. Да не говорим за блокираните 3.5 милиарда долара на Обединителвя, по същото съмнение. Всеки слух за огромни пари, като в Швейцария и Люксембург, за съжаление се оказва истина. Когато Самодържеца е подчинил цялата държава, особено пресата, прокуратурата и съда, кой очаква да му се търси отговорност. Последните месеци е изоставил и България, вае едно тук не живее никой. Веднага след "успешното" председателство се вдигнаха цените. Сконтова е успех, какво да кажат тези 2.5 милиона българи които живеят пид прага на бедността? За тях този "грандиозен успех" означава още по-голяма бедност, отчаяние и безизходност. Аз мисля, че ще дойде време, шефа на този сайт да отговаря за нападките срещу споменатите журналисти, които са като трън в очите на корумпираната шайка, бързо и качествени унищожавайки България.
46
Какво е писал Левски, Народе...., къде си народе? Явно не с е като сърби, гърци, румънци, поляци, чехи, хървати и т.н. Търпим ли търпим един самозабравил и обожествил се страхливец да ни лъже, краде, унищожава идентичността ни, да ни предава и продава на всеки който ни е пожелал, умишлено да прогонва от България, са не ни лекува за да измират колкото се може повече българи. В коя от посочените нации биха го изтърпели и година? В нито една. Биха го запалили в палата му заедно със слугите. Тук в този сайт се защитава толкова примитивно и неумело, по начин по който възниква въпроса, как ще се отговаря за тази защита, която подкрепя най-корумпирания премиер и правителството. Защото да подкрепяш предателството и грабежа е съучастие. Ще има реванш от всички тези които този сайт е засегнал и обидил, целенасочено злепоставили в услуга на най-корумпираното управление в историята на България.
47
пак се е размирисила...
48
отговор на коментар
Смръдлю си ти и пак си се развонял: явно някой трябва да ти натъпче мъзгата обратно в шибания пърдялник...
49
4ENALOVA E GOTOVA DA SE SAMOUBIE I SLED TOVA DA NAPRAVI ZAPIS KAK PISTOLETAT E ZASIAKAL I TAKA E PREDOTVRATENA NEINATA GIBEL.IZFABRIKUVANITE ''ZAPISI'' KAK U6 NIAKOI GI BIL ZAPISAL.AMA TE NE ZNAELI 4E GOVORIAT ISTINATA.
50
Хората на Василев удрят дъното вече! Да не би нивото на манипулация да е паднала, защото му привършват паричките на Г-н Мутак? :)))
51
Крадливия василев кога ще се беси=ще му купя въжКрадливия василев кога ще се беси=ще му купя въже
52
Вълреки всичко мутрата е престъпник и то голям.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Какво е мнението ви за протестите в България?
архив

Между две дебели американки. - Знаеш ли, че разбрах какво са калориите? - Какво? - Това са едни животинки, които идват нощем и ти смаляват дрехите.

няма нови новини
Днес: 341
hot
най-четени новини в момента
сега
2788
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Валентин Касабов от НФСБ с разкрития за бойкота на "Атака" и скандалите в "Обединени патриоти" (ОБНОВЕНА)
x
ВНИМАВАЙТЕ: Тези диети по време на Коледните пости са опасни
x