РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Ето колко лапна Гена Трайкова на тръгване от Би Ти Ви

АВТОРСКИ НОВИНИ

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Ето колко лапна Гена Трайкова на тръгване от Би Ти Ви

194996
на 22.01.2021
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Ето колко лапна Гена Трайкова на тръгване от Би Ти Ви
Автор:   ПИК

Вече бившата шефка на новините в БТВ Гена Трайкова, която днес официално напусна телевизията, е ощавила около 50 000 лева компенсации за принудителното си излизане от медията.

препоръчано

Както ПИК съобщи, веднага след изгонването на ръководната й и екранна половинка Венелин Петков, Трайкова първо излезе в отпуск, а след завръщането си прекарваше повече часове при юристите на Би Ти Ви, отколкото в нюзрума. Тъй като на амбициозната блондинка ясно е било подказано, че е нежелана в медията, след като неин собственик стана чехът Петер Келнер, а изпълнителен директор - Мартин Швехлак, Трайкова си наумила да смъкне минимум 100 000 лева компенсации за отстраняването си подобно на колежката й Ани Цолова - от Нова телевизия.

Новото ръководство на Би Ти Ви обаче твърдо отказало да й изплати такава сума. Преговорите са текли буквално до последния момент преди медията да разпространи официалното съобщение за напускането на Гена Трайкова и са били финализирани с компромисния вариант от около половината от исканата от нея сума. 

През последната седмица пък тя дори изобщо не се появявала в телевизията и окончателно престанала да се занимава с каквото и да било, тъй като цялото сегашно ръководство на медията вече не я възприемало като част от нея.

В близките дни се очаква и шефката на публицистиката Валя Гиздарска също да напусне принудително, но все още не се знае дали ще получи компенсации, каквито не е взел и Венелин Петков. Така ерата на тяхното порочно ръководство приключва. Все още не се знае каква ще е съдбата на креатурите им, които все още се на екран.

Сподели:
Бомба x
ПОЛИТИЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ: Папагал псува на погребението на президент на САЩ ПОЛИТИЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ: Папагал псува на погребението на президент на САЩ
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това