РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Ето на кои хора от ГЕРБ готви арести Бойко Рашков - начело са най-успешните кметове на партията и петима депутати

АВТОРСКИ НОВИНИ

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Ето на кои хора от ГЕРБ готви арести Бойко Рашков - начело са най-успешните кметове на партията и петима депутати

317530
на 23.03.2022
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Ето на кои хора от ГЕРБ готви арести Бойко Рашков - начело са най-успешните кметове на партията и петима депутати
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Арести на знакови лица на ГЕРБ подготвя през следващите дни министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, научи ексклузивно агенция ПИК от източници във вътрешното ведомство. Припомняме, че преди минути медията ни съобщи, че днес следобед в сградата на Главна дирекция "Национална полиция" той е привикал всички полицейски началници от цялата страна, които са получили инструкции за предстоящата акция.

препоръчано

Медията ни научи, че дори има и списък с лица на ГЕРБ, които да попаднат под репресивната машина на Бойко Рашков. Начело на този списък били двама от най-успешните кметове на партията - Иван Портних на Варна и Калин Каменов на Враца.

Още няколко градоначалници фигурирали в списъка на вътрешния министър, като за всички тях имало дела в Европейската прокуратура. Сред потенциалните мишени на Рашков са и бивши и настоящи депутати от ГЕРБ.
Очаква се в най-скоро време МВР да изпрати на прокуратурата искания за поне петима действащи депутати от ГЕРБ, за които от вътрешното ведомство ще твърдят, че трябва да останат без имунитет.

По време на срещата е бил изготвен и списък с поемни лица от курсанти от Академията на МВР, които да обезпечат претърсванията от полицейските органи.

От МВР вече над половин час мълчат за разкритието на ПИК. Неофициално обаче информацията е, че в сградата се е провело Национално съвещание на полицията. Най-вероятно в следващите часове от МВР ще потвърдят, че на него е обсъждан отчет за дейността на МВР за 2021 г., което обаче е крайно нетипично, защото отчетите на МВР за изминалата година са публични и на тях се канят медии.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК