Вход
София
Времето в София 9 o C

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Журналистката от "24 часа" Кристина Кръстева се облажила с общинска заменка - 90 кв. м в "Красно село" срещу панелка от 40 квадрата (ДОКУМЕНТИ)

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Журналистката от "24 часа" Кристина Кръстева се облажила с общинска заменка - 90 кв. м в "Красно село" срещу панелка от 40 квадрата (ДОКУМЕНТИ)

на 25.04.2019
136809
26
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Журналистката от "24 часа" Кристина Кръстева се облажила с общинска заменка - 90 кв. м в "Красно село" срещу панелка от 40 квадрата (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
25.04.2019
26
136809

С общинска заменка тип "кон за кокошка" се облажила журналистката от "24 часа", която се изживява като партийна функционерка на ГЕРБ - Кристина Кръстева, разузна ПИК. Тя е получила жилище от близо 90 кв. м. в нова кооперация в "Красно село" срещу двойно по-малък апартамент в "Полигона" през 2007 г., сочат документи. 

Журналистка от "24 часа" работи и като партиен функционер на ГЕРБ. Да живее свободата на словото!

Журналистка от "24 часа" работи и като партиен функционер на ГЕРБ. Да живее свободата на словото!

Свобода на словото и обективност - за това претендират от...

на 11.03.2019

По това време Кръстева е любимка на управляващата партия първо чрез общинския си ресор, а после поема изцяло отразяването на партия ГЕРБ.  

През 2007 г. тогавашната общинска репортерка, пред очите на цялата си колегия, която бори нашумелите "заменки", прави именно такава. Без каквото и да е било основания сменя малкия си апарамент в непрестижен квартал, срещу двойно по-голям, даден й от Столична община, която отразява по това време.

Колегите от ресора на Кръстева ококорват очи, когато виждат в дневния ред на СОС нейното име, фигуриращо в точка за заменка с имот на общината. Става дума за нейната гарсониерка от 48 квадрата в кв. "Полигона", която Кръстева си купила през 2000 година. Срещу нея тя получава цели 90 км. м. в нова кооперация.  

Очевидно информирана отлично от своите приятели във властта, Кръстева си нарочва лъскаво блокче на ул. "Родопски извор" № 24 в атрактивния район "Красно село". Сградата е на Столична община и вероятно за нея знаят малцина. Сред тях със сигурност не са онези многобройни семейства с деца, които са картотекирани като бездомни и чакат по 20 години, за да се доберат до общинско жилище.

И така, с благоволението на СОС, който гласува безрезервно заменката, Кръстева се облажва с двойно по-голям имот - апартамент от 89.9 кв. м. И то в нов блок, без да доплати и лев за това удоволствие.  И без никой да знае с какво е мотивирана подобна заменка с общински имот, след като облагодетелстваната не е бездомна, а си има апартамент.

Интересно обаче как един журналист може да е обективен и безпристрастен, когато е толкова обвързан с една партия и когато се е облагодетелствал толкова много, дори и с общински имот.  Но пък резултатите са на лице - тя с огнен плам пропагандира и брани интересите на партията, която, както се оказва, й е майка. 

Кулминацията на екзалтацията на Кристина, разбира се, е епохалната й книга за живота и делото на Бойко Борисов - "Бойко, който винаги се завръща", която излезе под логото на медията след тази за президента Румен Радев.

А иначе Кристина е отличничка на медията, Венелина Гочева не пропуска на всеки купон да й връчи награда. И има защо - такава заменка с общината си е направо за отличници. 

Сподели:
Напиши коментар »
(26)
1
Бойко ви каза да изгърмите някой бушон , за да не стане прекалено подозрително ,че са ви купили ли ?
2
е тоз завой?! Ама кой разбута фекалиите се пита във въпроса!
3
ПИК,един приятелски Съвет,не Закачайте Колегите Си,щото и Вие,ще Изгърмите
4
Вижте как чаровно сме се усмихнали двете на снимката горе. N-дялko, защо правиш това?! Нали ти платихме да си траеш?
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Може, може. Щом е внучка на дeдо Kpъсте Марков, изкoпал Kpъстова вaда, която е дала името на местноста където е сегашния елитен квартал, всичко може. Освен това след къщата за гости на Бeлчин, си строя и вила на Правец, за да съм сред интелектуалци след като остарея. Освен това тя не живее на семейни начала с кой да е.
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Е то по това време беше времето на заменките по почина на другаря Станишев 2007 г - направете справки какви заменки са правени - това с тази журналистка е нищо работа.И тя като президента се облажила.И тя като него може да каже че всички са го правили.
10
PEDERASTI DOLNI KOMUNISTI4ESKI OT pik ,KOGATO ZAGRADIM S O F I A S RUSKI TANKOVE AZ LI4NO SHTE SE POGRIGA DA UKRASITE DARVETATA..........
11
Навързали сме се като свински черва.От крадец, нагоре сме.Абе боклуци сме,и това си е.
12
Това за ориентацията на журналистите от Пик е интересна тема. Г-н Бакунин, ще Ви поканя в следващата емисия на Още от деня на чаша ракия да го обсъдим в ефир пред нашите зрители.
13
Ееееее, ама много крадат ГЕЙберастите....МНОГО.
14
Кой е казал, че Кристина Кръстева е журналистка, та тя си е една от многото клиентки на партията герб. Не случайно и възхвалителна ода под форма на книжка издаде за падишаха. Пито-платено но на гърба на простосмъртните
15
дето няма да има никакви последици за нея????? С това няма да промените мнението ни за вас. Предпочитам да чета статиите на брат ти.
16
Тази булка се конкурира с пик по хвалебствени слова към герб. В добавка към апартамента сигурно е имало и суджук. Всички които са хвалели и хвалят герб го правят в лична изгода. Амсалаците да гласуват, а те ще си живуркат.
17
Кой по=добре обслужва Борисов - ПИК или 24часа ?
18
Кой по=добре обслужва Борисов - ПИК или 24часа ?
19
Да погнат всички безродни и проодажни журналя рубладжии ката николаев и арменчето!
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
А спаружената илианаБ. колко апартамента гушна по край пиарстането си на шайката?! А колко екскурзийки на гърба на бедните българи си направи!
23
ПИК, къде изчезна ЕГН-то на Кристина Кръстева, което престоя незаличено бая време? Къде изчезна "информацията", че Красимир Велчев й е кум? Как не ви е срам? Добре, че момичето ви срази с отговор в сайта на "24 часа", за да се види какви долни лъжци сте! Даже дрънкате костите на мъртвия й кум, да не говорим, че публикувахте лични данни. Тя явно ще ви съди. И с право. Да не съм на ваше място.
24
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
25
Има и полза, обаче. Сега кадърът на часовете ще може да опита поне минимална частица от това, което се причинява на Е.Й. денонощно. В интерес на истината, най-учудващо, онзи ден часовете пуснаха инфо за "къщите за гости на Е.Й.", което беше сравнително журналистическа - т.е. личеше долу-горе структурата на журналистическа дописка - повече факти, по-малко "размисли и страсти" на автора. За първи път там писанието отграничи Е.Й. от постройките на съвсем други лица; за пръв път се спомена, че задължението да се ползват подобни постройки, чието изграждане е подпомогнато по проект и европейска програма, по предназначението, за което е направено кандидатстването, е 5 години (толкова е и срокът да се съхраняват документите във връзка с дейността, които от прокуратурата се сетили сега да търсят - много след този срок - хората не са длъжни да им ги предоставят вече, съгласно наредбата), както е и споменато за първи път в драсканиците срещу Е.Й., че функционирането на постройките е било контролирано и проверявано през въпросните 5 години. Все пак и там, на едно място, се прокрадна "авторовото отношение" и очевидно желано внушение, че - да, Е.Й. не била познавала хората при кандидатстването по проекта, ама по-късно, когато все още не били напълно завършени, се била запознала с приятеля си. Та така, хора, искащи да работите като журналисти - навремето се спореше дали било имало нужда от факултета по журналистика на Софийския университет, щото нали, всеки бил можел да пише - по-добре било да имаш друга професия, пък да се понаучиш за месец-два как да си подреждаш изреченията. Но не е така. Във ФЖ навремето, когато наистина се изучаваше журналистиката като професия и най-вече - имаше непрекъсната практика по време на обучението още от II курс - първо във вестникарска редакция, после - в радио, после - в ТВ, се изучаваха най-вече предметите ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ЖАНРОВЕ и ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА СТИЛИСТИКА. На академично ниво, отделно - български език, международни отношения, философия и т.н. и т.н.. Ама като им го напишеш тука, в този сайт, те трият тези мнения с надпис "Нецензурно съдържание". Не е нецензурно да ви се препоръча - учете журналистика, преди да опитвате да я практикувате. Не че някой смята, че сами си вярвате да сте журналисти. Поздрави.
26
Говори се, че е праела хубави свирки на Бойко, а верно ли е, само тя си знае.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 16637
архив

В клуба лорд се хвали на приятелите си: - Тази вечер сложих рога на трима джентълмени едновременно. - Как така? - Прекарах нощта със собствената си жена.

 

няма нови новини
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
сега
1190
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Шефът на МВР с горещи данни за провокациите преди изборите - предупредителните протоколи са три пъти по-малко спрямо вота, организиран от служебния кабинет на Румен Радев (ОБНОВЕНА)
x
Тези пет неща привличат другия пол като магнит
x