РАЗКРИТИЕ НА ПИК: И Слави Трифонов заедно с Мая зад палаткаджийките под прозорците на Бойко Борисов - майките от "Системата ни убива" учредителки на партията на Дългия (СНИМКИ)

Политика

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: И Слави Трифонов заедно с Мая зад палаткаджийките под прозорците на Бойко Борисов - майките от "Системата ни убива" учредителки на партията на Дългия (СНИМКИ)

83628
на 04.03.2020
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: И Слави Трифонов заедно с Мая зад палаткаджийките под прозорците на Бойко Борисов - майките от Системата ни убива учредителки на партията на Дългия (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Слави Трифонов лъсна след Мая Манолова зад палаткаджийките пред Министерски съвет, разузна ПИК. Оказва се, че въпросните жени, които се ползват от факта, че са майки на деца с увреждания за политически цели, са били учредителки на партията на Слави Трифонов преди 13 дни в столичната зала "Рейнбоу плаза".

препоръчано

Така за чисто партийната им офанзива срещу властта вече няма никакви съмнения.

Покрай съдружието им със Слави Трифонов обаче отговор получава и още един въпрос - откъде имат пари за прескъпото си начинание да палаткуват с дни в центъра на София, хранейки се ол инклузив със специални доставки. Става ясно и откъде са значителните суми, с които са успели да се сдобият с брандиран нов бус за поне 100 бона, който е паркиран до тях и им осигурява всички екстри, включително кафе машина, за да не заспят, докато изпълняват поръчката си да крещят под прозорците на премиера Бойко Борисов. 

Припомняме, че схемата на въпросните палаткаджийки е изцяло дело на екипа на Мая Манолова. Именно в нейния инициативен комитет участваха въпросните жени за кметските избори в София, преди наскоро да станат учредителки и на партията на Слави Трифонов.

Още преди две години въпросните жени, начело със съдружничката на арестуван за педофилия Вера Иванова, получиха огромна сума от милиони левове от Слави Трифонов. Шоуменът тогава обяви, че им дава парите уж за каузата им за деца с увреждания. По-късно обаче част от майките, които наистина се бореха за децата си, обявиха, че до тях не е достигнал нито лев и обвиниха Вера Иванова в измама, както и че е присвоила парите. Тя обаче не само не отговори, а се покри и едва след година изплува отново като част от кампанията на Мая Манолова, за която също не беше ясно откъде са взети стотици хиляди левове. 

Новите разкрития за групичката около Трифонов и милионите му хвърля повече светлина и върху този въпрос. С толкова пари и Мая Манолова, и въпросните палаткаджийки, че и псевдо медсестрите могат дълго да стоят и под прозорците на Борисов, и да обикалят страната с различни протести, за да бунят властта. 

Публикация във фейсбук страницата на "Системата ни убива" на Вера Иванова разкрива, че въпросните палаткаджийкки, освен с Мая Манолова, са оплетени политически и със Слави Трифонов:

Вера Иванова редовно е на диванчето на Слави, а служителят му Кулеков отдавна бе спипан да дава указания на политическите им акции 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО) Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК