Вход
София
Времето в София 7 o C

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Кликата на Нинова не иска резолюция за единство на партията - зачеркнала Димитър Благоев и отхвърлила колективното начало за ръководенето на БСП

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Кликата на Нинова не иска резолюция за единство на партията - зачеркнала Димитър Благоев и отхвърлила колективното начало за ръководенето на БСП

на 16.06.2019
67331
26
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Кликата на Нинова не иска резолюция за единство на партията - зачеркнала Димитър Благоев и отхвърлила колективното начало за ръководенето на БСП
Автор: ПИК
16.06.2019
26
67331

Комисията по решенията на 49-я конгрес на БСП категорично е отхвърлил предложената от 17 делегати на форума Резолюция за организационното единство на партията, в което се цитира и мисъл на един от корифеите на партията Димитър Благоев.

Сред нейните автори са Явор Куюмджиев, Димитър Здравков, Георги Пирински, Ани Пиринска, Велислава Дърева, Юрий Асланов, Димитър Генчев.

В документа се казва: "Ние, делегатите на 49 Конгрес на БСП, като изразяваме сериозно безпокойство за тенденцията на вътрешното разделение на партията, като се противопоставяме на опитите за подмяна на нейния характер и идейна ориентация, като потвърждаваме нейното място и роля като част от световната и европейската левица, заявяваме непоколебимата си моля за съхраняване на единството на партията в името на претворяването на социалистическия идеал, в името на целите, принципите и дългосрочните политики, залегнали в нейната Програма".

Скованата от Нинова комисия за решения на конгреса категорично е отхвърлила и точката от резолюцията, в която се призовава: "Да бъде възстановено и утвърдено колективното начало във функционирането на ръководните органи на партията".

В крайна сметка поборниците за кликата на Корнелия Нинова, окупирала "Позитано" 20, е  казала "не" и  думите на Димитър Благоев - Дядото, които са записани в резолюцията, а именно: "И не позволявайте никога партията да се обединява или разделя заради личности, а винаги заради идеи!"

Както и заключението на предлагащите резолюцията, че "БСП продължава да бъде най-демократичната политическа сила в страната. Нека докажем, че демократичното начало не предполага разнобой, а напротив - консолидация и сила за успех на лявата социална алтернатива на България!"

"Тия хора наистина не знаят какво правят. Никой в България не е мрази толкова много БСП, колкото днешното й ръководство. Партията ни никога не е била управлявана от толкова неграмотни и малокултурни хора. Вече нямаме съмнение, че целта на Корнелия Нинова е БСП да бъде заличена", коментираха автори на резолюцията пред ПИК.  

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(26)
1
ГИНКА от Пазарджик: Как 28 Годишна К-УРВА от Село Крушовица си Купи ТЕХНОИМПЕКС ? Агента на ГРУ от Драгалевци САНКИН го Подари на КУРНЕЛИЯ по Заповед на МОСКВА ! ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗАДУНАЙСКАТА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА ! ИЗБИВАЙТЕ КОМУНИСТИ, ТРЕПЕТЕ МИЛИЦИОНЕРИ, НАЙ-ВЕЧЕ ПОТОМСТВЕНИ,ТЕ НЕ СА ХОРА ! 30 Години ФАЛШИВ Преход ! 75 Години НЕЗАКОННА Комунистическа Власт ! КАЗАХ ! https://www.bulgarya.ga/communism.html
3
Комунист и Милиционер е Животинска ТОР ! Подлежи Семейно на Животинска СМЪРТ ! Спас-ението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво ! Член на БКП-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на МВР-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
4
без 30% русофили и мингяни другите 70% от населението чака да се затрие болшевишката шайка!
5
днес се разнесе смъртоносна зараза - ешехерия Кури - синьо/червен бацил - мутант засягащ сериозно с инсулт червени чугунени глави и водещи до сърдечна другарска недостатъчност.
6
Представям си вече в Брюксел как седя на фотьойла, пия бира, пуша цигара, гледам цици по телевизията, а Джамболина обслужва члена ми и яде шамари ако не е сменен пепелника или не са измити чиниите. В нашите стари цигански родове е прието жената да слуша мъжа.
7
Последната дупка на кавала са Кури и помака президент квота кажи КГБ разведката Решетников това правят нашите родоизменници.
8
Нинова пак ще Ви развали рахатлъка бе Гербери и Пиклювци
9
Мастурбирова, внимавай да не си глътнеш мастурбатора от яд. Корнелия много хубаво ги преброи. А теб свинаря от Пловдив може да ти осигури безплатна почивка на "Слънчев ден", отделно от хилядарките, които ти наплати.
10
Мастурбирова, внимавай да не си глътнеш мастурбатора от яд. Корнелия много хубаво ги преброи. А теб свинаря от Пловдив може да ти осигури безплатна почивка на "Слънчев ден", отделно от хилядарките, които ти наплати.
11
ама радвайте се бе ПИК,БСП се затрива, остава само Винету, има да си го хвалите, таф-туф, таф-туф, той е машиниста, вие си получавате кинтите, хм може и де не получавате ,няма кой да плюете, само президента остана, молете се за втори мандат, за да има някой враг,иначе що ще правите,вие,беновска, харизанов, коритаров Тодоров, коларова,христова, сложна работа става, но Винету за това е Винету, ще ви изпрати при бледоликите от северна македония
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Да им ядете долните гащи на кликата !!!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Със голяма наслада ще давам на младия лидер Джамболино да ми лапа патката и ми капат пари. Вече съм уговорил с Данчо Арабаджиев безплатен транспорт за фотьойла, матраците дормео масичката, плазмата и т.н. Каза, че с удоволствие ще услужи. Е как няма да услужи, нали жена ми е еврейка. Ерна имам предвид, не Джамби, но Ерна сега я тресе критическата и ще я оставя да се оправя, и ще ходя да натискам бутони да правя семиналета демек седмици на киното и Джамбазки ще ми служи за жена. Е и по проститутки ще ходя де, искам да пробвам различните раси.
17
взе парите, те останаха без акъл.Е , Гергов си има.
18
КАКА КУРИ КАК САМО ИЗПЪРЗАЛЯ ДЕБИЛИТЕ? ПЛЕНУМ, ОСТАВКА, КОНГРЕС, ОТКАЗВАМ СЕ ОТ ОСТАВКАТА И НАКРАЯ СТАРИТЕ КОМУНЕТА ГЛЕДАХА ТЪПО И ИЗРАЗИТЕЛНО!
19
Дрън-дрън... Какво единство със СтаниШеФ, бе ? Ами че той е джендър и другарче на Пеевски, и автор на плоския данък ! Да върви да се цАлува с Местан ! Или с Гергов - свинаря с дупката за 43 милиона ? Или с другия Герги, дето се срамува от името си - Зайков и го е променил ? Тия всичките копнеят да се прегърнат с Шайката... Ай сиктир !
20
След като тиквоча,ПИК и Драгалевския циганин са против Нинова,значи тя е верния избор.Най-големият проблем е тиквоча да не предложи нулева ставка за бюджетно субсидиране на партийте и те да се финансират от клиентелата.Тогава чичко Шорош ще си купи двете партии и шапка на тояга,а овцете- в Орландовци,ако има още места.
21
Борисов може само да мечтае за такъв конгрес. Браво на Нинова. Иска ми се да вярвам, че има надажда. Но защо съм толкова невярващ?
22
На мракобесна партия, зла Импексова свеня, за да ги държи във вечна опозиция, докато ги ограби и ликвидира, както направи с партията на Мавъра. Импексовата Барсла е ясна, това лъжливо, крадливо, и миризливо противно и злобно женище, е жадно за власт та две не види! Но и СС Момата, беше същата противна и гнусна, лъжлива и крадлива болшевишка курабия, и тя като Импексовата свиня оставка не подаваше, да неговорим и за бившата му крадлива кучка Йо. После подаде като Барсалата, оставка тип, ”Тати ще ми купи колело а ма друг път” . Затова винаги съм се чудела, коя от трите червени курабии е по вредна за България. Не, че при Румен Пъпката, Импексовата БСПдирастия, ще цъфне и ще върже! Тоя мерзавец, откакто спря да вдига самолета, и близа сладоледа на Путин, от него и чеп за зеле не става!!
23
С цирка, наречен оставка, който разигра другарката слаНинова за пореден път доказа, че прозвището ѝ: "госпожа лъжа" е съвсем заслужено! А с изявите си Румен Грипенов за пореден път показа че е кукла на конци, управлявана от "Позитано"20! А също така, хвърчилков показа, че в България е възможно да си тъп на галош и да си военен пилот, какъвто е случая с него! Ако имаше поне малко мозък, Хвърчилков нямаше да взима отношение по партийния пишман–конгрес на БКП(бсп)!
24
Взе парите и сега никой, ама никой няма да може да я изхвърли от председателския пост. ще драпа до последно. Аз бях писала някъде че БСп трудно, ама много трудно ще се оттърве от тази лъжлива, краслива и нагла биволица. Тя наистина е ратена да закрие БСП. Хора, освестете се и я изхвърлете.
25
Не може да има единство с червените аристократчета със златна лъжица в ,устата като Пирински,Буруджиева..,нито пък със свинаря Гертов,нито пък с = vжендъра Съсел. Да се изриват в ГЕРБ.
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 22023
архив

- Ало, кандидатствам по обявата за специалист по информационна сигурност.
- Вашата автобиография?
- На десктопа ви е.

няма нови новини
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
сега
2525
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТИ)
x
Тези зодии имат нечовешка интуиция
x