Вход
София
Времето в София 10 o C

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова в истерия за старта на БСП ТВ

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова в истерия за старта на БСП ТВ

на 27.12.2018
70423
26
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова в истерия за старта на БСП ТВ
Автор: ПИК
27.12.2018
26
70423

Корнелия Нинова е в истерия за старта на новата партийна телевизия, научи ПИК от свои източници сред социалистите. Лидерката на червените е запланувала БСП ТВ да стартира на 15-ти януари, но сметките й започнали да излизат криви. Първи спънки тя получила от липсата на персонал. Въпреки големите заплати, които обещава - по 2 хил. лева за репортер, все пак било трудно да се намерят кадри отговарящи на изискванията, както и оператори, които да отразяват левицата й всичките й изяви. 

Нинова всеки ден питала дали всичко върви под контрол, но се оказало, че едва ли ще смогне да пусне телевизията на исканата от нея дата. Соцлидерката държала това да се случи преди конгреса, за да може екипът да се стикова и да тръгне известна реклама. Основната причина за бързането е конгресът на БСП, който ще се проведе на 26-ти януари. Нинова поставила ултиматум, че до тогава телевизията трябва да тръгне, за да не се излага пред партийците и да натрие носа на своите опоненти, които често й напомняха, че откакто оглави партията все обещава да направи телевизия, но това така и не се случва. 

"До 26-и телевизия трябва да има, това е поставено като ултиматум. Тя даде датата 15-и януари за старт, но това като гледам как вървят нещата няма как да се случи", разкриват пред медията ни хора от кухнята. Корнелия Нинова се заканила, че отговорни за провала ще държи лично Любомир Коларов и пиарката й Бояна Бозанджиева, които са се заели с подготовката на партийната медия. 

Сподели:
Напиши коментар »
(26)
1
Преди 29г. Изпуснахме да ИЗБИЕМ Айдуците от БКП и МВР, Децата им Няма да Изпуснем ! http://s10.postimg.cc/texqt1pqh/BKP_Teroristy.jpg Спасението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво ! Член на БКП - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на МВР - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на ДС - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
2
ЩОМ СЕ ДОПУСКА И КОМУНИСТИТЕ-ТЕРОРИСТИ ДА ИМАТ ТЕЛЕВИЗИЯ.....САМИ СЕ СЕЩАЙТЕ КАКВО ЩЕ ПРОПАГАНДИРАТ
3
Не е Толкова ВАЖНО да Убиеш КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР, Колкото да Избиеш Децата и Внуците му, за да не се Възпроизвеждат ИЗРОДИ ! Не че К-опелетата и К-урвите ИЗСРАНИ в Семейства на Членове на БКП, МВР, ДС и ДАНС Могат да се Нарекът Деца ! Семейство Изсрало КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР е Бракувано Семейство, Некачествено СЕМЕ, от Него Нищо не Става и Трябва да се ЛИКВИДИРА за да не ИЗСЕРЕ Същото Л-АЙНО ! Членове и Семейства на Членове на Престъпни Организации като: БКП Преименувана на БСП ! ДС Преименувано на ДАНС ! МВР Преименувано от Народна МИЛИЦИЯ на Национална ПОЛИЦИЯ ! Подлежат на ЛИКВИДИРАНЕ по ЧЛЕН 8 от БЪЛГАРСКИ ЗАКОНИ ТОРЕ: "За Измяна на Държавата се УБИВАТ не само Виновните,но и Техните Най-Близки Родственици" КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
4
................МА КВА ТУЛАВИЗЯ БЕ.....ТРЕА МАСС....МОЗАК......СУЖУК.....И ЕДИН ЛАМБО !...... .........................Е БАЦО НАПРАИ ЦЕЛА БУЛГАРИЯ БИГЕ БРАДОР.....НАЧИ ТУВЕ !......Е И БАНКЯ ПИКЧАРЗ !.......ИМАМЕ СИ ТИВИТИЯ ТУКА БЕ !.....ПИКЧЕРЗ !....МИ ПИКЕЗ !....РЕВЕ ЗА КУРНЕЛЕИ !......НАЧИ ТОПЛА ВРЪЗКА !.....КВО ?.....................МИ ЛЕЗБИАН МЕНУЕТЕ !....
5
На 31.12.18г. е официалния старт на канала.Върви реклама по Виваком ТВ ! Лъжата ще си има телевизия!
6
..................КАКТУ ВААРВИ НЕМА ИМА БЕСПЕ !.........НО.......ИМА ТИКВА ШАНАЛ ГЕИ ДИСТРИБУТ ТИВУТКА ОН ЛИНЕ ПИКЕЗ БАИ БАИ ЛОВЕ !.....
7
Откъде кадри? От 1989 г., всички медийни изяви на БСП са дело на: Бабикян, Алгафари, Коен, …, абе български отбор с натурализирани играчи, като Лудогорец. Един с българска фамилия не се догнуси да хапне от червената погача. Изключая троловете Кутеви.
8
Тези фалшиви комунисти ще дадат ли покой на този народ със техните лъжи.
9
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
10
Как може щатният комсомолски сeкретар Николай Банев, син на най-младият официално признат за „активен борец против фашизма и капитализма“ (като ятак от 14-годишен), да стане един от най-големите капиталисти (чорбаджия-изедник) и то чрез престъпна приватизация на общонародна собственост? ++ Как може млада дама от село Крушовица на 28 години да си купи „Техноимпекс“? ++ Как може третокурсник по право от Пазарджик (Д.П.) на 21 години да оглави пристанище „Варна?“ ++ Как може младеж с рода от село Сирищник на 27 години (Ивайло Първанов) да си купи петзвезден СПА хотел („Стримон спа“) в Кюстендил в съдружие със сетрата на Кирил Добрев - Мариана ? ++ Как може знатният свинар Георги Гергов да стане собственик на курортната база на ЦК на БКП в курорта „Св.Св. Константин и Елена”, да стане собственик на ЦУМ-София, на Пловдивския панаир, на хотел „Ленинград” (сега „Санкт Петербург”) и на всичкото отгоре да стане шеф на БСП Пловдив-Област, почетен консул на Русия в Пловдив и Бойко Борисов за му плати 43,2 млн. лв. за 2,9 дка паркинг във Варна? ++ Как може философът Ахмед Доган да си купи ТЕЦ „Варна“ (с гарантиран доход от 27,4 млн. лв. за студен резерв) и никой да не смее да му каже гък?
11
Средната цена на дизела в Австрия e 2,22 лв./литър, а в България е 2,18 лв./литър (https://fuelo.net/world/prices?lang=bg). В същото време минималната заплата в Австрия е 1500 евро, а в България е 256 евро. Въпреки огромните си приходи, руската рафинерия край Бургас не плаща данък печалба, като по този начин ощетява със стотици милиони левове православния и христолюбив български народ. И как става така, че Корнелия Нинова, Бойко Борисов, Румен Радев, Сотир Цацаров, Волен Сидеров, кмета на Бургас, НАП, ДАНС, самият рицар на справедливостта г-н Пламен Георгиев, шеф на КПКОНПИ, се правят, че такава рафинерия няма и не ги интересува защо тя не плаща данък печалба?!?
12
Споко бе КУРни.Просто трябва да спечелиш бабичките,да ги отклониш от Турските сериали по битивито.Пусни "На всеки километър",праграма "Время" ,"Дела и документи" и "Приказки от старите ленти" и всички ще бъде ОК.
13
Другарю-седесарююююю, КОЙ даде на ГГ това парче на центъра на Варна, което седи като цирей стана 15-тина години? И по какъв начин да си го върне държавата?/ Как КОЛЕЖКАТА ТИ ОТ КРЪЖОКА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ мисли да национализира ЧЕЗ, без пари ли/ Другарю- седесарююююююю, от кого купи Ахмед Доган ТЕЦ-а , от ЧИИ деца на ГЕРБ ли ?
14
Съвсем точно си го написал, никой не споменава как и при кой кмет на Варна Гочиту придоби сумата имоти във и около Варна, никой журналист не провери какво беше обещал за "дупката" в центъра и как и досега нищо не направи! Ама нали ги видяхме и червенушките и седесарчета си излязоха все отбор комунисти, много приказки, много кражби, никаква работа!
15
Сега пишете че " въпреки високите заплати няма кандидати...". Има някой за eбaнe от ПИК. Като размишлявам, това ще да е собственикът на сайта.
16
1. Да са винаги готови да последват вожда. 2. Да са верни преди всичко на БКП и КПСС. 3. Да знаят решенията от всички конгреси на партията. Ако отговаряте на тези първи 3 изисквания ще ви кажем и останалите.
17
Ниновa: "От yтре тpъгва нов канaл, БCПeнис TВ-много се вълнувам, и се надявам всичко да мине гладкоНиновa: "От yтре тpъгва нов канaл, БCПeнис TВ-много се вълнувам, и се надявам всичко да мине гладко"
18
КАКА КУРНИ ДА СТАНЕ ВОДЕЩА ТА ДА МОГАТ ДЕБИЛИТЕ НА КУТЕВ ДА РЪКОДЕЛСТВАТ ПО ЦЯЛ ДЕН!
19
Така и така се преправят на "патриоти" да отиват в телевизия Алфа !
20
То само бсп няма телевизия, затова не е ясно дали ще я има тази партия.
21
отговор на коментар
И НА ГЕРБ ТРЯБВА ДА ИМА , АМА КАК , ДА НИ КРАДЕ ОТ ТЕЛЕВИЗОРА ОЩЕ НЕ Е ИЗМИСЛЕНО !
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Всички псевдо журналисти дошли от селата по гол гъз трябва да са готови да лижат шундата на курни пачаврата, докато тя обслужва рязания суджук на сарарския бей и в последствие групово да му го лапат.а след това да целуват дебилния си електорат
25
Спомняте ли си серГея как целуваш места на орлов мост в устата след като денонощно го лапаше рязания суджук на бея от сараите и след това мляяскаше на Бузлуджа тъпия си електорат и Йончева дъртата пачавра?
26
ТВ на БСП още преди старта си концентрира активните на заплата писачи! Нема лошо.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 13797
архив

- Пиле, ти на колко си?
- На 15, а ти?
- На 28.
- Годините са само едно число.
- Ахам, а панделата е само постройка...

няма нови новини
Днес: 136
hot
най-четени новини в момента
сега
3213
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Правителството награждава двама с орден "Св. Св. Кирил и Методий", въвежда нови правила за длъжностите в армията и НСО (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена със супер хороскоп за сряда - Везните с пълни джобове, Козирозите жънат успехи
x