Вход
София
Времето в София 28 o C

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова изловена в поредна лъжа - лично натрапила незнайния Петър Витанов за шеф на групата евросоциалисти напук на Станишев

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова изловена в поредна лъжа - лично натрапила незнайния Петър Витанов за шеф на групата евросоциалисти напук на Станишев

на 10.06.2019
94294
26
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова изловена в поредна лъжа - лично натрапила незнайния Петър Витанов за шеф на групата евросоциалисти напук на Станишев
Автор: ПИК
10.06.2019
26
94294

Социалистите са изловили лидерката си в оставка Корнелия Нинова в поредна публична лъжа. Тя е свързана с избора на незнайния до скоро и вече избран евродепутат Петър Витанов за шеф на групата социалисти в Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Брюксел. Нинова не просто се намесила в посочването на Витанов вместо Сергей Станишев за тази позиция, но и проводила личната си креатура и провалена кандидатка за евродепутат Деница Златева да прокара решението ѝ.

Това научи ПИК от участници в заседанието на евродепутатите от БСП, на което са си избрали ръководство.

В събота по време на импровизираната си пресконференция пред входа на партийната централа Нинова заяви, че ръководството на партията няма нищо общо с избора на ръководство на евродепутатите, които според внушенията й седнали и спонтанно си избрали Петър Витанов за ръководител на българската делегация в ПАСД. Това се оказа обаче една от серията лъжи, които лидерката в оставка изрече публично пред медиите на 8 юни и това допълнително нагря напрежението сред заседаващите на "Позитано" 20.

Ядосани от безочието ѝ, те разкриха пред ПИК, че Деница Златева се явила на въпросното заседание на червените евродепутати и заявила, че за шеф на червената еврогрупа трябва да бъде избран третият в листата Петър Витанов. На въпрос на присъстващите дали това е политическо решение на ръководството на партията, Златева отговорила: "Няма политическо решение, но аз присъствам и правя предложение от името на председателя на партията".

Евродепутатите на БСП покорно се съобразили с него. Появата на Златева явно е била превантивна, та да не би на някого да му хрумне да издигне за шеф на левите евродепутати единственият подходящ за тази позиция - президентът на ПЕС Сергей Станишев, когото преференциите поставиха втори в листата. Той е и единственият от петимата, който досега е бил в Брюксел и има представа изобщо от европейски съюз и парламент.

Изборът на Витанов обаче изуми не само социалистите, но и избирателите. Той е креатура на Кирил Добрев и попадна в червената евролиста като такъв на задни позиции, когато Сергей Станишев изобщо не беше вкаран в нея от Нинова. Но преподреждането ѝ на поредния инфарктен Национален съвет на партията, когато Станишев не само влезе, но и зае пета позиция в листата, изтласка Витанов на второ място, следван от незнайната Цветелина Пенкова, която сега беше избрана за ковчежник на еврогрупата на социалистите.

САМО В ПИК: БСП окончателно взе главата на Корнелия Нинова - лидерката аут от "Позитано 20" на 17 юни

САМО В ПИК: БСП окончателно взе главата на Корнелия Нинова - лидерката аут от "Позитано 20" на 17 юни

БСП окончателно взе главата на Корнелия Нинова начело на...

на 08.06.2019

Витанов няма никаква представа нито от структурата на Европарламента, нито от механизмите, по които работи, нито пък има някакви контакти на европейско ниво. Това открито заяви пред медиите и шефът на пловдивските социалисти Георги Гергов, изразявайки почудата си как ще води социалистите на място, което не знае къде се намира, заради което Витанов пък обяви, че е "обиден на другаря Герргов".

На свой ред социалистите пък са озадачени не само от реваншисткото решение на Нинова да гони до последно Сергей Станишев, но и от намесата на провалената  кандидатка за Брюксел Деница Златева в работата на група, с която няма нищо общо.

В първоначалния вариант на листата на Европарламент на БСП Нинова беше сложила Златева на избираема позиция, но след вътрешното гласуване, тя слезе с няколко места по-надолу и не се класира сред избраните. Преди това лидерката в оставка даде позивна по структурите да гласуват преференциално за любимката ѝ, за да изтласка Станишев от петата позиция, но проучването ѝ установи, че социалистите не харесват Златева заради надменното ѝ поведение, както и заради това, че е парашутистка на "Позитано" 20. Затова Нинова пренасочи позивната си към Велизар Енчев. На евровота и двамата обаче не успяха да спечелят достатъчно гласове.

"На Нинова ѝ остава още една седмица до конгреса, но не се знае колко простотии още ще успее да свърши заедно с партийните си копои. Но трябва да е наясно, че за всичко това ще ѝ бъде потърсена сметка, а решенията, взети под нейния натиск, могат да бъдат преразгледани",  заканват се разгневените от лъжите ѝ социалисти.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(26)
2
Аман стига сте писали за тая мастия
3
ЛИПСВАТ МИЛИОНИ В КАСАТА НА БСП, КУРАБИЯТА И ЕЛЕНА - КУЧКАТА СА ГИ СВИЛИ! СЕГА ГЕРБ КАТО СВАЛЯТ СУБСИДИИТЕ НА 1 ЛВ. КАКВОТО Е И ЖЕЛАНИЕТО 2.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ, А БСП ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ! ЩОМ НЯМА ВЕЧЕ КАКВО ДА СЕ КРАДЕ БСП ЩЕ СЕ ЗАКРИЕ.
4
КАКВАТО Е НИНОВА - ТАКАВА Е И ЦЯЛАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ------ЛЪЖИ , ИЗМАМИ , КРАЖБИ И УБИЙСТВА.
5
Тия червени нещастници си обраха за кой ли път касата, а какво ще направят с държавата, око се докопат случайно пак на власт! .................................................................................................................................... Добре де свалят субсидията от 11 на 1лв, и повечето спонсори на Импексовата партия, са в ареста. Но как тогава, спинозния А. Путеф, ще плаща на хилядите тролове налазели сайта тук. Как Импексовата БСПдирастия, ще издържа гей телевизията си, и гнусния си вестник. Как ще посещава гей парада без пари, или ще събират от богатите ЦОЦААГЛИСТИ милионери, които са много там. Но както знаем, комуниста кръв повръща, но пари и къщи за гости не връща!! ......................................................................................................................................... За това ще продължавам да питам Импексовата Курабия, Румен Пъпката, Славуца Омбоцмана Мая Латерната и СС Момата “ЗАЩОТО СА ЦОЦААГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости с БАСЕЙНИ, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една!!
6
Криминалната загадка е: Кой сра в гъненето? Гърнето е в средата на стаята. Стаята е в средата на детската градина. Ключове за детската градина и за стаята има само леля Корнелия Нинова. Всяка вечер гърнето е чисто и празно и заключено. Всяка сутрин гърнето е заключено в стаята, но и пълно с биволски фекалии. Задача заслужаваща едни спечелени избори! Криминална задача?
9
За какви далавери уволни Нинова от поста зам.министър? Станишев кажи истината за Нинова, не се заблуждавай, че истината за престъпната Нинова ще е вредна за БСП! Точно обратното, прикривайки Нинова, сриваш още повече рейтинга на БСП, вече са под 400 000 подкрепящите БСП! Още малко ако си мълчиш, Нинова ще свие БСП до партийните функционери, които не навсякъде я харесват също! БСП отива към 200 000 и ще трябва да се коалира с ДСБ и ДЕОС за да прескочи 4% бариера!
10
Импексовата Барсла е ясна, че е жадна за власт, но и СС Момата беше същата. Затова винаги съм се чудела, коя от двете курабии е по вредна за България. Сутринта слушах и гледах по БТВ Мая Латерната назначена, от ГЕРБ и Борисов за омбоцман на България, и в нейно лице открих съвременния Дон кихот , който се бие виртуално срещу злините на собствената си Импексова партия, и собствените си закони, които е натворила като депутат в парламента. Щях да и повярвам и още не е късно, ако ми отговори на 2 въпроса. Първо- как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, построени с евро пари а аз нито една. Как така Импексовата курабия, открадна цял Импекс, а аз не. Как така Румен Пъпката назначи любовницата си на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Глупава ли съм, или не съм близала сладоледа на нечий бивш премиер или руски агент. Също така, ако се извини и за Костинбродската афера, мога да и простя и повярвам!!
11
КУТЕВ С КАКВО ЩЕ НИ ПЛАЩА? МИНАВАМЕ КЪМ ГЕРБ! НЯМА УВАЖАВАЩ СЕ ЦОЦИАЛИСТ КОЙТО ДА НЕ КРАДЕ, А ДА РАБОТИ БЕЗ ПАРИ - АБСУРД!
12
-Опа, падна ли ми! Питам: 1. Политичката с най-секси глезени? - Деница Златева. 2. Политичката с най-секси венци? - Деница Златева. Политичката с най-секси спепоочия? - Деница Златева. - Опа, ти май ме правиш на луд? - Ти започна!
13
Не напразно ме наричат така , само с истината не може да се живее как ще гризка дръвцето нашия кух матрял ако не ги премята от сутрин до вечер с крушовски ментаджийски номера!
14
НАЛИ ви.казах, че социализъма е недоносче,а сега какво излиза, че социалистите са крадливи и лъжливи недоносчетаааааааааааа!!!!!!!
15
А КЪДЕ са тези дискусии като се чува едно Ѝ също.Не може да правиш едно и също Ѝ да получаваш различни неща....защото който нищо не прави той не може да си почине от умора......????
16
Е , ОТ ТАЯ ПРОСТОТИЯ ПО - ГОЛЯМА НАРОДЪТ НЕ Е ВИЖДАЛ ! Б С П / Б К П , ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНЕТА УДАРИХА ДЪНОТО !
17
Тази е патологичен случай! Как я търпят ? Лъже на поразия ! Лидер на партия ЛЪЖЕЦ Боркиня срещу корупцията , а първата уволнена за съмнения за корупция от Станишев ! Това ако не е цирк и пародия, не знам какво !!! На да вие честита социалисти ! Носете си я на рамо, но мисля, че трябва да сте с червени от срам лица и да гледате в земята !
18
Тe дъpжат влaст, но Нарoда дъpжи мeтла...,да видим кой-когоТe дъpжат влaст, но Нарoда дъpжи мeтла...,да видим кой-кого...
19
Този е с прякор Зъбобола изложил се е на откриването на кампанията и за награда е председател на групата - пълен смях
20
Корнела, за да се опази от"критиките" на другарите си,нахлузила на главата си нощното гърне.Подпийнал социалист я попитал-"какво е това?" А тя изкрещяла-"Това съвсем не е това,а моето бомбе!"
21
Е, докога с този Станишев?
22
Помогнете на Корнелия! Виждате че тя вече не прави разлика между истина и лъжа...Даже като нарежда лъжите вече сама си вярва! Помогнете и , ако още има някакъв шанс, защото ако продължи така, последствията ще бъдат ...необратими!
23
Стига сте се въртя ли около БСП. БСП все някога ще се разберат. Кажете за Шенген и доклада на ЕК за корупцията.
24
Какво каза Станишко.Уволнил я а после и дал нов път в кариерата ! Хо хо хо хвани едното комуне утрепай другото ! Тия са още ошашавени от изборите а вече говорят за местните ! Дерзайте другари до следващата ви "победа" хо хо хо
25
Тежко е да си дива селянка
26
Че кой вярва че без корнелия тая мръсотия ще се случи.няма по голяма интриг@нтка от кури. И няма да имач
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 8791
архив

Учителката към Иванчо: - Стани и ми кажи една гласна! - Иванчо става и казва: - А - Браво, а сега кажи една съгласна! - Една съгласна, ...амиии Марийка - Марийка ли, каква Марийка, тя не е съгласна.?!- Марийка става и казва: - Ааа, съгласна съм, г-жо, съгласна съм!

 

няма нови новини
Днес: 163
hot
най-четени новини в момента
сега
3608
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Полицаи продължават търсенето на човешки останки край Негован (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
Северна Корея в ужас от НЛО (ВИДЕО)
x