РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова и милиционерите на "Позитано" 20 със скандален сценарий - цигани с нови партийни книжки преизбират лидерката на БСП

ГОРЕЩО
Политика

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова и милиционерите на "Позитано" 20 със скандален сценарий - цигани с нови партийни книжки преизбират лидерката на БСП

140455
на 28.05.2019
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова и милиционерите на Позитано 20 със скандален сценарий - цигани с нови партийни книжки преизбират лидерката на БСП
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Корнелия Нинова, дясната ѝ ръка Кирил Добрев и милиционерите, с които лидерката на БСП натъпка централата на партията на "Позитано" 20 гласят афера тип "Костинброд" за преизбирането на провалената си на евроизборите председателка.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Врътката с гласовете, с която Нинова уж ще спечели изборите за нов лидер на БСП, стъпва на факта, че в момента никой не знае колко членове има реално столетницата, броят им умишлено се укрива от социалистите. Замисълът на аферистите е бройката на гласувалите за Нинова да бъде попълнена с цигански гласове на новопостъпили членове, за които в момента с бясна скорост се печатат червени членски книжки.

Това научи ПИК от отлично информирани източници от "Позитано" 20.

Идеята е на организационния секретар Кирил Добрев, който упражнява контрол и натиск на местните структури и през последната година се занимава само с това да подменя ръководствата им с угодни на сегашната върхушката на БСП. Заради манипулациите и фалшифицирания избор на нови ръководства по места в знак на протест столетницата напуснаха цели структури и отделни знакови социалисти.

Замисълът е скроен заедно с пенсионираните полицаи на "Позитано" 20, които Нинова назначи на възлови административни постове в партията, и в момента те държат целия ѝ архив и контролират включително картотеката с личните досиета на членовете на БСП. 

Заверата на окупаторите на столетницата предвижда броят на членовете на БСП да се укрива до последно от всички, а през следващите два месеца ударно да се приемат нови членове от ромски произход, които да бъдат снабдявани с червени книжки, необходими за гласуването за нов лидер на БСП. За целта обаче трябва да бъдат подменени местните ръководства на партията, които шайката на Нинова все още не е успяла да овладее. Идеята е за близо 30 хиляди нови членове, които ще подменят тотално вота.

Точно това е причината вчера заедно с новината, че предизвика избори за лидер на БСП по новите правила чрез гласуване на всички социалисти и ще подаде оставка Нинова обяви, че преди това партията ще бъде принудена да проведе и нови избори за общински и областни ръководства на партията. Именно новите председатели по места да натъпчат структурите с новопокръстени социалисти от ромски произход с прясно напечатани членски книжки.

Този порочен ход за окончателното овладяване на партията и бетонирането на Нинова на лидерския пост бил измислен веднага след като станало ясно, че Сергей Станишев се изкачва в червената евролиста от пета на втора позиция с преференциално гласуване. Президентът на ПЕС, когото лидерката не искаше изобщо да присъства в листата на БСП, получава над 30 000 преференциални гласа срещу близо 70 000 такива за водачката Елена Йончева, събрани чрез контролирания от върхушката на "Позитано" 20 партиен вот..

Това страшно притеснило кликата на Нинова, тъй като след двете поредни бламирания от страна на Националния съвет за избор на главен редактор на партийния орган в. "Дума" и за изхвърлянето на Сергей Станишев от евролистата на БСП, сега тя беше бламирана от цялата партия. Членовете изразиха недоверието си към нея чрез преференциалното гласуване за Станишев. Социалистите са изчислили, че без натиска на ръководството за контролиран вот Йончева не би могла да остане начело на червената евролиста.

Същата сметка е направила и върхушката на столетницата, заради което Нинова, Кирил Добрев и пенсионираните милиционери са измислили врътката тип "Костинброд" - изборите за нов председател, на които ще гласува цялата партия, да преминат през смяна на местните ръковоства на общинско и областно ниво, които да попълнят редицинте на оредяващата столетница с циганска членска маса, която ще бъде стимулирана по съответния начин и да влезе в БСП, и да гласува за лидерската кандидатура на Нинова.

Социалистите обаче са надушили заверата и са решили да я предотвратят още на днешното заседание на Националния съвет, свикано по спешност от ръководството на БСП, като откажат да подкрепят идеята за провеждането на избори за председател и нови местни лидери, без да получат точна информация за броя на членската маса на БСП и анализ на причините за изборната загуба на 26 май както по места, така и на централно ниво.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК