РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова развърза кесията, дава по 2 бона на репортери в партийната телевизия

Политика

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова развърза кесията, дава по 2 бона на репортери в партийната телевизия

94961
на 26.12.2018
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова развърза кесията, дава по 2 бона на репортери в партийната телевизия
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Корнелия Нинова е развързала кесията за заплати на още нетръгналата патрийна телевизия. Според отлично запознати източници, медията ни научи, че заплатите на репортерите ще бъдат от порядъка на 2 хиляди лева, което за тази позиция е високо възнаграждение. Кадри пък соцлидерката дърпа от друга медия - теливизия Евроком, която съвсем скоро ще се объзкърви, тъй като кадрите й бягат за високите надници, които обещава Нинова.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

"От къде ще дойдат тези пари не е ясно. Тя казва, че ще телевизията ще струва 2 милиона лева, но при това харчене просто не виждам как ще се получи", казват депутати от левицата, които са добре запознати с подготовката на медията. Именно големите заплати, които Нинова обещала станали повод за тихи бунтове във вестник "Дума". Хората които години наред работят за лявата идея започнали да надигат глави, тъй като не можели да разберат, как така един репортер ще взима два пъти по-голяма заплата от тях. Според запознати, пишещите в партийния вестник взимали не повече от 1000 лева заплата и се надявали със старта на телевизията да си докарат допълнителни доходи. Те очаквали да бъдат поканени най-малкото за редактори в готвените предавания, поради опита си в журналистиката и политиката на БСП. Това обаче за момента не стояло на дневен ред, което пък може да докара нови проблеми на Нинова. 

Брожения имало и срещу Любомир Коларов, който е управител на Българска свободна медия. Според запознати той не бил наясно как точно да ръководи положението, а почти цялата организационна работа, подбора на кадрите и важните решения се взимали от пиарката на Нинова Бояна Бозаджиева. Именно женската й ръка и познаването на медиите потушавало страстите за момента. 

Като начало Българска свободна телевизия смята да акцентира върху емисиите новини и публистичните предавания, но търсят вариант да се разгърнат в сферата на икономиката, културата и духовността. Нинова държала да има и разследваща журналистика, която за момента е поверена в ръцете на Елена Йончева. Въпреки гръмките обещания, че ще се обръща внимание на малките региони, за момента регионални репортери не се предвиждат, което ще се окаже голям минус според телевизионните експерти. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
И ТОВА СЕ СЛУЧИ! Росен Желязков разплака Росица Кирова (ВИДЕО) И ТОВА СЕ СЛУЧИ! Росен Желязков разплака Росица Кирова (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК