Вход
София
Времето в София 1 o C

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова се проваля с гръм и трясък след скандалите и чистката - социалисти бойкотират червеното сборище на Бузлуджа

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова се проваля с гръм и трясък след скандалите и чистката - социалисти бойкотират червеното сборище на Бузлуджа

на 19.07.2019
188698
39
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Корнелия Нинова се проваля с гръм и трясък след скандалите и чистката - социалисти бойкотират червеното сборище на Бузлуджа
Автор: ПИК
19.07.2019
39
188698

Червеното сборище на Бузлуджа, което се провежда, в края на всеки юли или началото на всеки август преди депутатската ваканция, тази година е пред провал. Много от знаковите лица на столетницата вече са се отказали да се качат на историческия за социалистите връх с паметника във вид на летяща чиния, който се руши, но от БСП все не намират пари да го ремонтират, макар през последните 2 години лидерката Корнелия Нинова да потроши 25 милиона.

Това научи ПИК от отлично информирани източници от "Позитано" 20.

Причината е, че много хора са дълбоко оскърбени от грозната чистка на Нинова, при която тя отстрани от постовете им известни социалисти като Антон Кутев, Валери Жаблянов, Борислав Гуцанов само през последните дни заради това, че не подкрепят начина, по-който ръководи партията и по който проведе предизборната кампания за Европарламента и загуби европейските избори.

Социалистите се срамуват и от скандалите, в които лидерката им забърка БСП и особено от цирка, който разигра с обявената си оставка, заради която свика заседание на 49-я конгрес, на който обаче не я подаде и обезсмисли провеждането му, макар да разкара хората от цялата страна.

Още повече, че с поведението си около въпросната оставка и конгреса Нинова се е издала, че изобщо не познава устава. Националният съвет на партията подкрепи оставката й и желанието й да свика конгрес, който да я констатира. Нинова обаче поиска и още нещо - веднага да се отиде на пряк избор на нов лидер, в който да участва, както е според промените в устава.

Обявявайки оставката си, Нинова и обкръжението й си правели сметката, че тя ще престане да бъде председател на Националния съвет на БСП за кратко и ще иде на Бузлуджа да събира овации като току-що избран председател на партията.

Тогава обаче тя явно не си е дала сметка, че това не може да се направи, тъй като пряк избор се провежда при завършен мандат, а тя прекратяваше своя. Освен това краткото време преди провеждането на сбриката на Бузлуджа изобщо не позволява такива избори да се организират и проведат. Съответно конгресът можеше единствено да избере заместник на Нинова за завършването на нейния мандат, а тя незабавно да напусне кабинета си на "Позитано" 20.

Когато кликата й проумяла това, изпаднала в див ужас, разказаха пред ПИК социалисти. Затова решили Нинова в крайна сметка да не депозира оставка и организирала партийни колективи да пишат възвания тип "Мамо, на кого ни оставяш", проваляйки вече свикания конгрес.

"Нинова спечели битката, но изгуби войната. Явно дори не си представя как изглежда в очите ни след тези панаири. Хората се срамуват от нея. Да отидем на Бузлуджа, означава да одобрим разправата й с Жаблянов, с Кутев, с Гуцанов, с Гергов, с Краси Янков, със Сергей Станишев и с кого ли още не.

Това означава да подкрепим манипулациите на Кирил Добрев, да застанем зад унижението, на което подложиха и много други социалисти със заслуги към партията, които са я бранили и не са отстъпвали от позициите й в най-тежките времена.

Никога! Никога не можем да застанем зад такава политика и такова отношение, което не може да се окачестви по друг начин, освен като антисоциалистическо и подло", категорични са червени фактори пред ПИК.

В крайна сметка на тазгодишната Бузлуджа ще се съберат да се радват на Нинова редови социалисти, които не знаят нищо и не се интересуват от това и  с еднакъв успех биха се радвали, на който и да било лидер, както са го правили досега, и провалени червени, които знаят всичко, но подло и лицемерно се подмазват на Нинова, защото са наясно, че след нея пътищата за тях към високите етажи на партията ще са затворени поне задълго.

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(39)
1
Щом събаря БСП дали по неволя или не, е без значение. Важното е, че прави добро за народа.
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
ХАК да им е !!!!!!!!!!!!!!!!!! Помним , как ЖАБЛЯНА защитаваше Селска Кури ... ПОМНИМ , как Путю Кутеф скачаше за нейната Селска чест , ПОМНИМ как СВИНАРЯ–Милионер я крепеше с пари а тя му с-ра на главата !!!! ХАК да им е на БСПедеругите ............................ Ред е на КРАТУНА радеф и Деса ТАЛПАТА да и сърбат “червената попара“ !!!!!!!!!!!!!!!
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Имам предложение - на местото на "летящата чиния ",да издигнем паметник (със същите размери) на др. Нинова ! Нека да помнят и да тачат поколенията човека ,който е унищожил БСП.
7
Ко неq откъдя накъдя няма да на водат на баира бря. Я си купих веkе сламена шапка бря, кой сега ще ми даде париии, ко ще ми плати масрафа. Как ще наторим тревата бря! Знаете ли какво голямо сpане става там бря, когато Импексовото курабе почне да хвърля гюбеци бря! Май Импексова е окрала касата, както си говори, и тва ша е причината бря.!
8
На зла мракобесна партия, зла Импексова свеня, за да ги държи във вечна опозиция, докато ги ограби и ликвидира, както направи с партията на Мавъра. Импексовата Барсла е ясна, това лъжливо, крадливо, и миризливо противно и злобно женище, е жадно за власт та две не види! Но и СС Момата, беше същата противна и гнусна, лъжлива и крадлива болшевишка курабия, и тя като Импексовата свиня оставка не подаваше, да неговорим и за бившата му крадлива кучка Йо. После подаде като Барсалата, оставка тип, ”Тати ще ми купи колело а ма друг път” . Затова винаги съм се чудела, коя от трите червени курабии е по вредна за България. Не, че при Румен Пъпката, Импексовата БСПдирастия, ще цъфне и ще върже! Тоя мерзавец, откакто спря да вдига самолета, и близа сладоледа на Путин, от него и чеп за зеле не става!!
9
Хайде Джурналя от най-миризливия сайт, нали утепахте БСП, кво плачете на чужди гробища? Тичайте към морето, щото вашия господар е подкарал и катер!!! Тичайте да го славите, какво само с Нинова се занимавате! Ще вземе да даде кинти на некой друг сайт и ще видите къде се//ат гладните.
10
Леля Корни я бойкотират КОМУНЯГИТЕ, които заминават при ГЕЙберастите.Там им е мястото.Всичката помия от БКП НАЧЕЛО с ТИКВАТА е при ГЕЙберастите.:-)
11
Нали докара пари от Америка?
12
Като плюеш по опонентите на “Леля Корни“ , НЕ Я ПРАВИШ ПО ДОБРА ,,, А НАПРОТИВ Така я правиш РАВНА с “оплютите“ от теб ! Ама като си ДЕБИЛ не го осъзнаваш ! 10= ДЕБИЛЧО кажи защо я харесваш , какво добро е направила ,,, и КОГА е казала истина ??? КАТО ПОСТОЯННО ЛЪЖЕ и МАЖЕ !!!!!!!!!!
13
Няма кючеци и кюфтаци-няма комуняци!
14
Кур....ги еб...е яко. Тия ще ичезат от поитческия живот.Аз си представям България без БСП. Колко по спокойно и добре ще се живее. От къде тази мръсна енергия у тези кретени не знам.
15
ТОВА Е ПОРЕДНАТА ПОБЕДА НА БСП - ДЕБИЛИ! УРА ДРУГАРИ!
16
може да се премести към Орландовци.За по близо.
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
от редово комене.Кури защо хората намразиха БСП ?Всички и на всякъде трябва да и задават този въпрос.
19
Дреме им на оная работа, че тие мърлячи нямали да се качат. Те са се качили на ...на когото требе и са вероятно щастливи. Па и вие сте се качили на същия, та ви е познато.
20
Овчите суджуци да не се тревожат защото американски фонд отпуска безвъзмездно 125 000 долара за ремонт на паметника тъй като те уважават нашите паметници повече от нашите кратуни а на Бузлуджа ще се качат - колкото и да ви е мъчно - 50- 60 хиляди !!!
21
Искаш да кажеш че Чернана Каса на БСП е в Америка?!
22
Нинова не ме интересува, важното е че аз днес катер карах, утре совалка до Марс. Ако остане време и на Луната ще се кача важното е дебилите да ме обичат а в Европа да ставам за смях и да подържам Американската икономика за сметка на телетата от България. ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ
23
Боже,каква тиня са четящите и коментиращи в пик.За едните пари са готови и нови думи да измислят ,само и само да бъдат по-гадни в изказа си.Не злобейте и не се продавайте ,високото ниво на интелигентност и на Радев и на Нинова е видно.От злоба затъпявате още повече.
24
Ще повторя дано разбереш че ЧУЖДЕНЦИТЕ УВАЖАВАТ НАШИТЕ ПАМЕТНИЦИ ПОВЕЧЕ ОТ НАШИТЕ КРАТУНИ а къде е черната каса на БСП може да обясниш че на мен нещо не ми е ясно !!! До колкото ми е известно черна каса има само в банковите сметки на Шайката !!!
25
50-60 000.Не вярвам да стане без чужда помощ.И откъде толкова асистенти.
26
Нинова прави грешка след грешка по съвети на Кирил Добрев - колко е проста че не вижда как този измамник я съсипва
27
КАЧЕТЕ И ДРУГИТЕ ПОДЛИЗУРКУВЦИ НА ГЕРБ...
28
днес Кори придоби мъжко джендърско социално излъчване в стил “ ела се борим по мъжки “ , смени тона с мъжко хъркане и еманципираност до оня си работа ..ушаф ...който дори и кучетата не помирисват вече ...личните горещи вълни от спиране на теча , се отръзяват на цялата партия и Коре си го изкарва на цяла България ...нема да се занимаваме с нейната У...ТКА ...мириз...ливка ..
29
искат бунтове от маргинални хунти и гражданска война ....ТОЙ РАДЕВ ГО КАЗА ВЧЕРА ....“ ВРЕМЕ Е ДА ПРОМЕНИМ ТОВА “ ...национал популист Радку Рогов Баджанашки !
30
НЕ БОЙТЕ СЕ ЧЕРВЕНИ, КОРНЕЛИЯ ЩЕ НАПЪЛНИ НА БУЗЛУДЖА ЧИНИЯТА С ЧЕВЕРМЕТА И КЮФТЕТА. ЩЕ ЛАПАТЕ МУФТА! ТЯ ИМА ПАРИ, КРАДЕНИ ОТ ПАРТИЙНАТА КАСА. С 25 МИЛИОНА ЛЕВА ТЯ ПЛАЩАШЕ ХОНОРАР ЕЖЕДНЕВНО НА КЛАКЬОРИТЕ ПРЕД ВХОДА НА ПАРЛАМЕНТА, ПОРЪЧА ИМ СПЕЦИАЛНИ ЧЕРНИ ФЛАНЕЛКИ С НАДПИС "СИСТЕМАТА НИ УБИВА." С МЕСЕЦИ СТОЯХА ПРЕД ПАЛАТКА С ЗАБОДЕНИ НА КОЛОВЕ ЧЕРЕПИ. СИСТЕМАТА ТАКА ГИ Е УБИЛА, ЧЕ ОЩЕ СА ЖИВИ И СЕГА СТЯГАТ РАНИЦИТЕ ЗА БЕЗПЛАТЕН ТУРИЗЪМ, ТРАНСПОРТ И ХРАНА НА БУЗЛУДЖА.
31
не се срамува, нито е оскърбен от решенията, които взема Корнелия Нинова. Напротив подкрепяме я с две ръце. А тези петимата, ако са оскърбени и срамуващи се нека да се замислят дали са прави. Моля авторите на подобни статии да не си измислят разни неща. БСП е демократична партия, а споровете са нормални и вътрешнопартийни.
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
не се срамува,нито е оскърбен от решенията,които взема Корни Нинова!!
35
Вярно ли е че твоята водачка курни крадливата крушарска циганка като млада чевръста активистка на сдс заради приватизацията на импекса била изяла де що седесарски чеп видяла и след това преминала на рязани депесарски суджуци и всяка година на Бузлуджа ви целува със същия помиярски сурат? А вярно ли е че е започнала с мавърския чеп на Костов? mydp
36
Де що е бесепар е олигофрен и долен крадлив мангасар. Водачката им курни се нарича и да лапа всякакви чепове обича, а серГея го лапаше денонощно на бея
37
И аз и семейството ми.
38
Тези петимата на снимката изобщо не се интересуват от електората на БСП.Важно е да пълнят джобове.Вън от БСП!Вие сте птичина БСП да загуби евроизборите!
39
..поздравления за другарката КУРнела, че ОПРОСТАЧИ комунистите до степен на ОО ! СУПЕРПРОСТАЩИНА бълва с всяко отваряне на зверските си устни!!! Халал да ви е другариии...и другаркиии..., следвайте ПРОСТАКА и ще " спечелите".............
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 5180
архив

– Да знаеш, мамо, никога няма да изляза с мъж, който хърка нощем. – Добре, дъще, но все пак бъди внимателна при изпитанията!

 

няма нови новини
Днес: 167
hot
най-четени новини в момента
сега
3570
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: СЕМ с втори опит да избере нов шеф на БНР (НА ЖИВО)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Нищо не е случайно, денят е изпълнен с мистика
x