Вход
София
Времето в София 17 o C

РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Корнелия Нинова с тежък гаф около оправданията за милионите в "Техноимпекс" - предизвиква парламентарен скандал със СРС-та, за да потули аферата с приватизацията

РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Корнелия Нинова с тежък гаф около оправданията за милионите в "Техноимпекс" - предизвиква парламентарен скандал със СРС-та, за да потули аферата с приватизацията

на 06.12.2017
282735
37
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Корнелия Нинова с тежък гаф около оправданията за милионите в "Техноимпекс" - предизвиква парламентарен скандал със СРС-та, за да потули аферата с приватизацията
Автор: ПИК
06.12.2017
37
282735

Лидерката на БСП Корнелия Нинова направо епохално откритие - перпетуум мобиле на парите по приватизацията, при които, както и при вечния двигател, изходящата енергия, в случая сума, е равна или по-голяма от входящата.

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! ГЕРБ с нови разкрития за лъжите и аферите на Корнелия Нинова (ОБНОВЕНА)

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! ГЕРБ с нови разкрития за лъжите и аферите на Корнелия Нинова (ОБНОВЕНА)

Мигновена извънредна пресконференция свика ГЕРБ, след...

на 05.12.2017

И вчера, и днес Нинова твърди, че РМД-то, което е създадено за приватизацията на "Техноимпекс", е набавило средствата за разплащане по сделката от дейности, извършвани от въпросното РМД. Уви, това не просто не може да е вярно, но е и противозаконно, тъй като нормативният акт строго повелява такива дружества да не извършван никакви други дейности, освен да приватизират.

Ако РМД-то на Нинова е извършвало някакви печеливши дейности, трябва да стане ясно какви и това да стане обект на прокуратурата, тъй като давност за такова отклонение не може да има.

Социалистика обаче обогати абсурда с още един - тя каза, че единствените пари, които е внесла по тази сделка, са от уставния капитал на РМД-то, който първоначално и в нарушение на закона е 5000 лв. деноминирани пари. Впоследствие след намеса на съответните органи се внасят допълнителни 45 000 лева, за да се достигне изискваната от закона сума от 50 000 лв. Откъде 28-годишната Нинова има тези пари тъй и не става ясно, включително и от отговорите ѝ на въпросите, зададени от ПИК.

Но така или иначе не става ясно как с общо 50 000 лева е платена сумата от 70 000 долара, пък било то и на две вноски, особено като се има предвид тогавашния курс на долара. Колкото повече Нинова не отговаря на този въпрос, толкова по-важен става той.

Както става важно и какво е станало с близо 3-те милиони лева, които са били активи на "Техноимпекс" на старта на приватизацията, и близо 1 800 000 лева в касите на филиалите му в чужина. Най-много те са в Либия и Мароко, а именно техните шефове упълномощават Нинова да ги направи акционери в РМД-то, но не става ясно с какви пари плащат за акциите.

Според запознати с левите тактики и стратегии все по-голямото затъване на Нинова във фактологията около приватизацията на "Техноимпекс" е причината да се раздухва скандал от доклада на шефа на Бюрото за контрол на СРС Бойко Рашков, който всъщност е назначен от БСП на поста.

Стратезите около лидерката на БСП се опитвали да засенчат с доклада на Рашков скандала около Нинова. И припомнят, че това не им е за пръв път, тъй като червените във властта вече се опитаха да замъглят собствените си проблеми със скандала с кетчъра, който трябваше да вкара в обяснителен режим Цветан Цветанов. От тази история обаче не излезе нищо.

Това било и в дъното на многократните настоявание на левите депутати да засекретят днешното заседание на парламента, за да му придадат още по-голяма загадъчност, а журналистите да зарежат несъответствията в твърденията на Нинова и да се захванат с разкриване на информация около подслушванията. За още по-убедително социалистите поискаха в парламента, освеш Рашков, да бъдат повикани главния прокурор Сотир Цацаров, вътрешния министър Валентин Радев и шефа на ДАНС. ГЕРБ обаче твърдо отстояха заседанието на депутатите да бъде публично, за да се види, че нищо тайно и пикантно няма в доклада на Рашков и че повиканите гости дори нямат какво да кажат по дебатите на народните представители.

Тъй или иначе, днешният опит скандала да се прехвърли от тогавашнта приватизация на Нинова върху сегашното подслушване може да трае само днес, след което въпросите към лидерката на БСП отново ще бъдат поставени, докато не получат адекватен отговор.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(37)
1
РОШКО КА-ПУТА LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е-бан от руски тираджии преди 7 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
2
ОСВЕН ДОЛНОПРОБЕН СЛУГИНАЖ ДРУГО В НЕГО НЯМА
3
.главния прокурор Сотир Цацаров, който ясно казва, че от момента на сключване на договора за закупуване на дружеството - 13.01.1999 няма нито една порверка за приватизицоанната сделка. "............Прокурорската преписка която Нинова размахва е от предишна година -98 . Тогава дружеството е било наред -- имало е пари ,имоти и сметки в чужбина ---Тогава защо го ПРИВАТИЗИРАТ ??? И КЪДЕ СА ИЗЧЕЗНАЛИ ПАРИТЕ ОТ ЧУЖБИНА ???
4
Няма държава в света на цивилизията, в която, ако са изнесени толкова факти за престъпления и цял народ ги знае, виновният да се измъкне сух и недосегаем. Сега ще видим каква държава е България - цивилизована или още е във владение на комунистическите Фредфлинстоувци недосегаеми.
5
Акциите с парите от чужбина ли са купени ??? Това не са ли държавни пари -- т.е . наши ??? И КЪДЕ Е РЕСТОТО ???
6
Абе вие от пик национални предатели ли сте? Държавата я окродоха герберадтите вие давате думата на някакви мекерета! Стига....!
7
Много ще се радвам ако станете по вече! Червените тролове не само че четете сайта,но и плюете когато не ви изнася ,но никога не коментират новината по същество.Останете със здраве ,на никой няма да липсвате!
8
"Да живее партия ГЕРБ, на която слугуваме!" Господа от ПИК, къде остана свободната, независима журналистика?!
9
КУРни, поздрави от мен и от колегата Адолф.И знай,че ние ЗАБАВЯМЕ НО НЕ ЗАБРАВИМЕ!!!
10
Язък. Тъкмо се зарадвах че КУРнишона ще доразсипе това което е останало от булшевишката кочина и тя ще вземе да падне!!!!
11
Толкова проста комунистическа подлога.
12
През 1993 даже руснаците проумяха що за стока и проклятие за всичките са комунистите,биха им шута и със закон забраниха тяхната КПСС, а ние още продължаваме да търпим и дундуркаме тази лоясала нагушена с мангизи алчна паплач, уредила се с топли местенца из БСП, парламета и държавта , която с годините успя тотално да разграби, разсипе и разпродаде България ! Комуниста кръв дава, майка си продава , НО власт и пари - НИКОГА НЕ ДАВА ! Колко ли още представления и мурафети ще ни върти дугарката и клакьорите и само и само крадливото им съществуване да остане в сянка ?
13
Ако беше приватизирала Пампорово, Булгартабак, СИБанк или пък беше си взеля 5, 6 апартамента, да беше се пребоядисала и да стане бивш комуняга сега никой нямаше да я закача.
14
WIE NE LIJETE SADNIKA NA BSNKQNSKIQ CHUK,, WIE MU SMUCHKATE MEKATA CHURKA.
15
ТУК СЕ ПОКАЗАХА КРАЖБИТЕ НА НИНОВА ЧРЕЗ ТЕХНОИМПЕКС. НО НЕ ПО МАЛКА Е КРАЖБАТА ПРИ ПЪРВА ЧАСТНА БАНКА ОТ БИВШИЯ СЪПРУГ НА СЪПРУГАТА СЕГА НА СТАНИШЕВ , С КОЙТО ТЕ РАЗПОЛАГАТ И БОГАТСКИ ЖИВЕЯТ В БРЮКСЕЛ , А ПРИ НАС ОСТАНАХА КУПОНЧЕТАТА ЗА СПОМЕН.
16
Народе, цялата партизанска БСПеерадска съпротива, защитава една лъжлива, миризлива и много крадлива курабия, по всички студия на всички телевизии!! Всичките приватизирали са крали, само нашата Сланинова купила с копесаторки (хартийки) Техно Импекс с 1.7 милиарда (750 000) КЕШ в касата си. Народе колко човека можеха, като миризливата курабията "Лъжа" можеха с нищо, да си купят милиони. Гледам това нагло дебело и лъжливо женище и си мисля, че и порно звездата Чичолина в тая държава може да се изкара девствена..
17
Боговете мълчат ,но не и червенотиквените ! Тук ,милите Кутеви тролове вече изпаднаха в бяс ,чудят се ,чудяяяат - каква нова идиотия да натракат ,та ега - забравим за (откровеното) открадване на "Трансимпекс" от Нинова и дружина . То е ясно ,като бял ден ,че нито тя ,нито другите "приватизатори" са извадили пукнат Лев за ВТО-то ,просто с пари (откраднати) от "Трансимпекс" са си лупили .... "Трансимпекс" ?! И да не забравяме ,"Трансимпекс" е само "черешката" на тортата ,ами - "Техно импорт-експорт" ,"Минералимпекс" и СО "Пловдивски панаир" ! Там (като се разрови) ,ми е бедна фантазията ,какви "чудеса" ще изскочат ! И всичко това - благодарение на "другарката" Нинова ! Хвала !!!
18
ПЛАТЕН И ДОЛЕН САЙТ Е ПИК ОТ БОРИСОВ! ПИСАНИЯТА СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ И НИНОВА, СА НАЛОЖЕНИ ОТ НЕГО!
19
НИМА ОЩЕ СЪЩЕСТВУВАТ НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ , КОИТО ДА НЕ СА РАЗБРАЛИ , ЧЕ БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ОГРАБЕНА ОТ СТОЛЕТНИТЕ КОМУНИСТИ , ВЕЧЕ КАПИТАЛИСТИ И ДА ЗАЩИТАВАТ ТЕХНИЯ ВОЖД НИНОВА И ПОДГЛАСНИКА РАДЕВ. ВЕЧЕ ИЗЛИЗА НА ПОКАЗ ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА С КРАДЕНИТЕ ПАРИ А , НАРОДА ДА СИ СЪРБА СУПАТА БЕЗ МЕСО.
20
Този сайт е живо доказателство, че не 80%, а 100% от са дебили, че не стават и за чеп за зеле, и че вече няма кой да им смени чипа. Продължавайте да се забълбичквате със сагата и простотиите на Курнелия и Бай Х..й и чакайте да се подкваси морето и да слезе последния месия да ви оправи, този път окончателно и завинаги...
21
Че Корнелия е изпечен лъжец и крадец ,знае вече цяла България!
22
Да, ама е от нашите другари и ще го отбраняваме с кръв! Нищо че и нас ни обра.! Венсеремос! Дебила няма ли да я защити?
23
1- во : КОНСТАТАЦИЯ : Кражби , нинова , измами , нинова , лъжи , нинова , наглост , нинова , дебелоочие , нинова , корупция , нинова , червена гад , нинова , прокурор , нинова , съд , нинова , затвор , нинова , килия с изглед , нинова , леля Ставра в килията и чака , нинова ; леля Ставра строга , ноо мнооу справедлива ; нинова , алилуя БСП , нинова ! Амин ! 2-ро : Молитва : ГОСПОДИ , ТИ КОЙТО СИ НА НЕБЕТО , МОЛИМ ТЕ НАЙ-ГОРЕЩО ! ИЗБАВИ НИ ОТ ЛУКАВАТА , ГОСПОДИ ! ИЗБАВИ НИ ОТ ЦВЕТА НА АДА , КОЙТО Е ЧЕРВЕН ! ПРАТИ В ПЪКЛОТО ДА ГОРИ НА ВЕЧЕН ОГЪН ПРАТЕНИЧКАТА НА рогатия ! ООО ГОСПОДИ , ОНА СТОРИ НАМ ТЕЖКИ БЕДИ И ЗЛИНИ . ОНА - ОГРАБИ НИ , ОНА ЛЪЖЕ НИ , ОНА СВЕТОТАТСТВА НАЙ-ЗЛО И БЕЗКРУПУЛНО . ОНА ВСЯКА ВЕЧЕР , ОТ ТЕЛЕВИЗИОННИЯ ЕКРАН , НИ СЕ ПРИСМИВА И ПОДИГРАВА НАЙ-АРОГАТНО ! ГОСПОДИ МОЛИМ ТЕ , ИЗПРАТИ НАКАЗАНИЕ НАЙ-СПРАВЕДЛИВО - ЗА НЕЙ И НЕЙНИ ПОКЛОНИЦИ-ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ АДОВИ И НВЕЙНИ ОРКИ ИЗБИРАТЕЛИ ! НИЕ С НЕЙ НЕ МОЖИМ СПРАВИМСЯ , ЗАЩОТО Е ГРЕШНА ЗЕМЯТА НИ И ДУШИТЕ НА ПРАВОРАЗДАВАТЕЛИТЕ ! НЯМА СИЛА , КОЯТО НЕЙ ВЪЗМЕЗДИЕ ДА РАЗДАДЕ ! ГОСПОДИ НА ТЕБ СЕ ОПОВАВАМЕ И ЛЕЛЯ Ставра в сливенския ! Амин !
24
Тая съвсем се опетла като пате в калчище
25
"Няма извършено престъпление на Корнелия Нинова във връзка с "Техноимпекс", става ясно от думи на главния прокурор пред депутатите от комисията по правни въпроси".
26
Ние не сме дебили за да вярваме че няма извършено престъпление от г-жа Лъжа при приватизацията на Техноимпекс. Нека се погледнат списъците на акционерите на Техноимпекс 98.Тези с многото акции са ръководителите на бюрата в чужбина -Стайко Стайков -Либия ,Борислав Боинов-в Зимбабве и други.Всичките пари 70 000 долара за първоначалното купуване на акциите на Техноимпекс и останалата сума изкупена чрез компенсаторки са пари на Техноимпекс от бюрата в чужбина .Там е заровено кучето;.
27
А бе, всички вие, които в един глас ревете срещу комунистите, крадците, корумпираните, лъжците и мошениците, посочете ми макар и един от върхушката на ГЕРБ, който да не е бел комунист, или не е крал, или не е бил корумпиран, или не е лъгал и мошенничествал. МАКАР И ЕДИН ???
28
Не зная дали лъжкинята Нинова има понятие от шахматни термини , но като гледам вече е изпаднала в цугцванг! Така, че колкото да лъже и да маже положението е безнадеждно!
29
Дебили - много ми е интересно да се разбере какво е станало с недвижимите имоти на ТЕХНОИМПЕКС . До тук се говори само за наличните суми в касите на дружеството Но за имотите се мълчи - предполагам и те струват доста парички
30
От влизането в политиката на госпожа лъжа, вкара нова ллиния на пълно и отрицание по всички фронтове на всичко направено от останалите патии освен от БСП. След като по неччестен начин придоби Техноимпекс пииска и да се облече във власт. така капиталът оридобит по нечесте начин иска да се защити чрез имунитет. Говорим за предеседател на лява социална партия. какво нахалство и безочие. да плюеш по другите за да скриеш кирливите си ризи. Единствено това може комунист да направи или по-скоро шумкар. нямал ни до м ни нищо свидно за да излезе в шумата на планината да се бори за приватизация на кое да е предприятие. Тя като какъв специалист стана собственик на това предприятие? Кой и даде парите? Сега всички тролове разбраха ли, че г-жа Лъжа с право си е заслужила името ЛЪжа. А другаря Данаилов който така ревностно я спрягаше за най-честната председателка на БСП, какво ще каже сега с*фраджията? Ако тя енай-честната председателка какви ли са били предните не толкова честни като нея председатели. То е ясен СерГей Станишев и компания. Човекът без нито един ден трудов стаж освен като политик. А на каква възраст влезе в политиката? А дотогава как се е издържал или Йончева от хонорарите го изхрани такъв виден политик.
31
14 минуса на коментар № 27 но нито едно име !!!
32
КАЖИ СИ БЕ НИНОВА. КАЖИ ЧЕ БАЙ КОСТОВ ТИ Е ДАЛ ЗАЕМ. ЗАЩО ТИ ДА ОПИРАШ ПЕШКИРА КАТО КОСТОВ Е ХАПНАЛ ГОЛЕМИЯТ ПАЙ А ЗА ТЕБ Е ОСТАВИЛ ЕДНО ПАРЧЕНЦИ. ИЛИ ЩЕ КАЖЕШ АБЕ ПРОДАДОХ КАТЪРО И СИ ПЛАТИХ. Е НЕМА КОЙ ДА ТИ ПОВЕРВА. ЗАЕМ ОТ БАНКА НЕ СИ ЛИ ТЕГЛИЛА? НЕ СИ. НЯМАШ ДОКУМЕНТ. ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА ГО ПОКАЖЕШ. ТОГАВА ОТ КЪДЕ ТЕЗИ МАНГИЗИ БЕ НИНОВА НА 28 ГОДИНИ? КАЖИ СИ КОЙ ТЕ ИЗПОЛЗВА КАТО ПОМИВКА И ТЕ ЗАХВЪРЛИ?
33
кервана си върви,върви,върви.
34
ЗАЩО БОЙКО И ЦАЦАРОВ СА В БЕЛГРАД ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ. КАКВО СТАВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА
35
А разкрития за дебели момчета правите ли или никой не ги поръчва тия дни?
36
Добре дошли в фирмата TRUST Добър ден, Имате нужда от спешен заем, за да решите финансовите си нужди, да предоставите заем от $ 3,000.00 до $ 1,000,000.00 Макс, ние сме надеждни, ефективни, бързи и динамични, със 100% гарантиран заем, който дава (евро, паунда и долари). лихвен процент, приложим към всички заеми е (3%), ако се интересувате се свържете с нас. чрез (trustfirm2010@gmail.com): Предоставените услуги включват: * Подобрение на дома * Кредити Изобретател * Заем за консолидиране на дълга * Бизнес кредити * Лични заеми. свържете се с нас днес и се радваме да правите бизнес с нас имейл: trustfirm2010@gmail.com
37
Напече ли се работата, лъсне ли крадливия и лъжлив задник на Падишаха Баш Суджук, на Шайката му която едвам удържа и е пред разпад, излиза от WC това човече Трудовака, с устичка на фунийка, защото за да измие вината си, смучка мекото макаронче на Падишаха. Ако Ниновица е виновна и има документи за това, да ги дава в прокуратурата. Но да наричаш Шайка, Бочко, Цецо, Лили, Плевнята и Цсцата, а днес да им целуваш задниците показва едно, наглост и безочие, примитивен слугинаж и страх. Този видимо ненормален продукт на Природна грешка, изритан и от ГЕРБ, защото около него е само воня и фекал. Те го полазят като говномет но с нищо не им помага. Отвръщава и отвръщава. Към него се отнасят като ползвана тоалетна хартия, което се изхвърля с два пръста.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите?
Общо гласували: 17055
архив

Общинското предприятие за траурни обреди е променило името си. Вече се нарича "Довършителни дейности по клинични пътеки".

няма нови новини
Днес: 250
hot
най-четени новини в момента
сега
2504
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ВМРО закрива предизборната си кампания в Елин Пелин - Джамбазки: Знаем как се пази българският патриотизъм и родолюбие, за нас България е верую (ОБНОВЕНА)
x
А СЕГА, ДЕ: Истинските бъркани яйца не се... бъркат
x