Вход
София
Времето в София 23 o C

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Мая Манолова с бюджет от 3 млн. лева, държавата й дава още (ДОКУМЕНТИ)

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Мая Манолова с бюджет от 3 млн. лева, държавата й дава още (ДОКУМЕНТИ)

на 06.11.2018
58522
38
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Мая Манолова с бюджет от 3 млн. лева, държавата й дава още (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
06.11.2018
38
58522

"Лъже ли Мая, че нямало пари?". Този въпрос се задава от всички през последните дни. Това ни накара да бръкнем в хазната на Манолова и да видим с колко пари разполага и за какво ги харчи, все пак това са нашите и вашите пари. Проверката на ПИК показва, че всъщност обмубсдманът никак не е за ожалване и разполага с не само с прилични суми, но и доста сериозни на фона на други ведомства.  

Манолова поема поста през 2015 година, като отчетите ясно показват, че бюджетът й расте и то със сериозни суми. Още в първата си година националният защитник има бюджет от 2778 млн. лв. С всяка година парите за Манолова се увеличават, явно не достигат и така през 2017 година парите й скачат на 2955 млн. лева. 

Бърза справка показва, че зад Манолова стои екип от 60 души. Месечно за заплати се дават 23 хиляди лева. Разходите за външи услуги са предвидени над 800 хиляди лева. При произволно избиране на месец януари тази година, Манолова е похарчила по това перо малко над 45 хиляди лева.

За заплати общо за годината са предвидени  1 488 млн. лева, което е горе долу половината от целия бюджет. За 2019 година общите пари на Манолова ще скочат със 700 хиляди лева. Тук е важно да се уточни, че въпросните средства единствено тя ще прецени как да разпредели и дали има нужда от шофьор и кола, за щоето ще има достатъчно средства.  

Прилагаме част от финансовите отчени на Манолова, с които всеки може сам да си прави изводите дали става дума за репресия или чист популизъм: 

Сподели:
свързани новини
Асен Генов: Бюджетът на долнопробния популист Мая Манолова е почти 3 млн. лв. Асен Генов: Бюджетът на долнопробния популист Мая Манолова е почти 3 млн. лв.
Публикуваме мнение от стената на блогъра Асен Генов във...
на 05.11.2018
Напиши коментар »
(38)
1
Милата сиромахиня ! Жива да я ожалиш ! Само три милиона и шестотин хиляди лева ! За кое по напред ?! За козметика ли ,за фризьора ли ,за гардероба ли ,за маникюра ли ,за обувки и чанти ли ,за любожниците ли ,за кое ???!!! ПП. И има само 57 (петдесет и седем) слуги в паразитката ,която оглавява !!! Безобразие !!!
2
................ЛУМПЕН НА НЕМСКИ НАЧИ ПАРЦАЛ !.....МАИЧО МАНОЛЕТИ Е ПАРЦАЛ !......А СЛАФКА Е ПАРЦАЛЕТА !.......А ДЕИСТВИЕТО Е ЛУМПЕНИЗИРАНЕ НА НАЦИЯТА !.......КОИЕ СЕ НАРИЧА ЦЕХ ЗА ПРОССТАЦИ !......У ЦЕХА ЗА ПРОССТАЦИ РАБУТАТА Е ТЕШКА !......ТАМ СА ШЕФЧЕТА ГЕРБ И БЕСП 1......УТ ВАС СА ИСКА САМУ А МРЕТЕ БЕЗ ШУМ !......Е СМЕЛ МАИКИТЕ ША ВИ ДООКАРАТ ДО ЛУДОС !.....УСОБЕНО ТЕЯ КОИ ЖИВЕЕЯТ КУМТО МЛАДОЗ !.....КОИ ТУРИ МАИЧИ ЗА ВАШ АДВУКАТ ?......МИ БОРИСОФ !.......СА ЖИПКА УТ СЛАФКА !.......И ВИКАТЕ НЕМА СИМБИОЗ МЕЖУ ПАРЦАЛИ ?.......
3
Само бронираните коли на Цвинокио струват повече от бюджета на омбудсмана !!! Новината е че САЩ ни отрязаха за визите и няма да падат въпреки лизане и свирки които Боко им прави и молитвените закуски на които Цвинокио толкова се хвали .
4
БеСеПерасти и ГЬОНСУРАТЛЪКЪТ им -> ежедневие за Фатмака и Галевата адокатка .....
5
Всички са свине, а Мая най-гнусната... Нагли и гадни комунисти... Мрете, че да се оправим! Казах!
6
60 ЧОВЕКА ПО 1500 ЛВ. ЗАПЛАТА 90 000.ОСТАНАЛИТЕ 14 000 НА МЕСЕЦ ЗА КОСТИНБРОДСКА? КАТО СИ ТУРИ КОМАНДИРОВАЧНИ И ВРЪТНЕ НЯКОЯ ДАЛАВЕРКА И...
7
Пик - един слугинажки сайт за дезинформация и пропаганда на ОПГ Герб . Розовото прасе Н.Н да мре в страшни мъки
8
....................КОИ ИДЬОТ ОШТИ ВЕРВА ШЕИ МАИЧО МАНОЛЕТИ И ОНЯ ДИФ СЕЛЕНИН С НЕЯ НЕ КРАДАТ ВАШТЕ ПАРЕ ?.....НА БЕДНИЯ И ЛУД ГАНЬО !......КОИ ИМА АДВУКАТ УТ СЕЛО КУЗДЕНДИЛЯ С СЛООЖНОЕ ИМЯ ОМБУДСМАНЯК БЕ ДЕ.БА !......Е ВИЕ ДАНИА ЛИ СТЕ ?.......НЕ СТЕ !......МИ ТУГАВА ?......ЕИИИИЙ ПЛЕМЕ ШО ВИ Е ПРЕЗИДЕН КОТУ БАЦО МУ ВААРШИ РАБУТАТА ?......А ?......ШО СИЧКО Е СБРУКАНО НА ИУГ УТ ДУНАФ !.......ТА ДО СИРИА !......И ПО НАДОЛЕ !.....
9
На комунистите все им е малко,а тая е от най-гнус'наия болшевишки доби'тък.
10
А колко дава държавата на Тиквун и неговия първи братовчед Продан Борисов да ръководи външния дълг на БГ,чрез офшорна фирма?
11
Най гнусното животно в света е - Българският комунист . Еле пък тази пъпчасалата Манолова - нямам думи
12
Наглост и популизъм от страна на г-жа Мая Манолова. Доказа, че вълка козината си мени, но не й нрава или казано по друг начин няма бивши комунисти. Знаем, че сте много "речовита", но помним и костинбродската афера, че до вчера бяхте депутат и гласувахте законите срещу, които сега се борите?!?! Кому е нужен този рев днес, какво фатално е станало, дали в управляваната от Вас институция няма други коли, с които да упражнявате дейността си. И какви са тия простотии - ще приемате в автобуси и влакове- а дали досега приемахте в служебната си кола? И дали е уместно да използвате служебната си кола да посещавате фризьор и магазини...
13
Може да вземе и още.
14
Слави чалгата щял да и даде кола и шофьор. Това е доказателството , че двамата ще правят обща партия! Да не отричат в бъдеще. Чалгата екомунист по душа.
15
До трола на ПИК SPS. Кажи го това на бащата на твоя работодател и да видим колко време ще пишеш възхвали за Тиквун.
16
Пик, първо не се казва "популизъм" а "демагогия", второ троловете тука в по-голямата си част не са щчетоводители, или мазохисти-крищнари, а най-обикновени зевзеци и/или платени тъпунгери, които не разбират от щчетоводство, и трето, да свалиш охраната от шефа на институция с 3 млн. бюджейт, който е и публична личност е именно провокация, популизъм и демагогия. Аз например, мое да съм манафин и да искам да ходя да изнасиля Влади Горанов, ако взема един 9мм. като Викторио, кой ще ми попречи? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!!
17
Тъпаци! Като не знаете да боравите с числа, не пишете! 2955 млн. лв. е три милиарда. Това ли ни казвате?
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Ехаааа, завист и злоба, злоба и завист тресе Аналсмукалко. Жената открито и свободно контактува с хората, не се се страхува да е между тях. И върши работа, уважават я навсякъде. Застана за майките и Шайката теши да я наказва, като и вземе колата. Голяма тъпотия! Не само Слави ще и даде кола, а още много фирми и частни бизнесмени. А на подлярите които пишат срещу нея, какво ще получат? Освен да целунат гъ::зо на безформения си шеф, а може и чурката, ако успеят да я намерят между тлъстините.
20
Грешка еше на ГЕРБ ,че подкрепиха Мая за обмубодман !! Сега щяхме да сме свидетели, как се избиват за власт с Импексова. Никога повече подкрепа за тази.
21
Извинявай ,ама - какво е това (нещо) ЩЧЕТОВОДСТВО ?! Нямаш завършен осми клас ,нали ?! - Нямаш ,разбира се (иначе ,нямаше да си БСП тролче) . ПП. Пише се ( и се произнася) СЧЕТОВОДСТВО.
22
отговор на коментар
До Патриарх-3 Ти май се радваш че визите ще ги отрежат,тъпо червено говедо!
23
21) Нямам организационна връзка с Кутев. Той си има тролчета първа година селянчета от УНСС, и техните вербовчици от младещките структури на БСП, които препостват едни и същи тъпотий, които всички разпознавате. По подобна технология работят троловете на ГРОБ и Америка за България като т.нар. Червен Дядо и пр, които са младши експерти в държавната администрация, или си клатят краката по НПО-тата. Аз не ползувам шаблони, изразявам собствено мнение. Достатъчно изчерпателна ли бях, или трябва осен това да те напсувам едно хубаво, така че една седмица след това да те боли трътката? Може да се извиняваш като ми задаваш въпроса си, но извиненията ти и самият въпрос звучат доста дебелащки. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!
24
Червените шафрантии, са научени на привилегии още от времето на Соца. Лесно се гради рейтинг с народни пари, които да харчиш безконтролно. Аман от паразитни структури, които обслужват всякакви паразитни протести и движения. ВМЕСТО ДА СЪГРАДИ НЕЩО, ТАЯ САМО ПИЛЕЕ И РЕЗУЛТАТ 0. Време е и на шербета да се отнемат разни привилегии, и без това е Прецедент на блато, и нека си квака там до насита..
25
Простата истина е, че крадливите управляващи много се страхуват от Манолова и започнаха да правят грешка след грешка. Това, че подкрепя и работи за майките с увредени деца им бърка в мозъка и тръгнаха на поход не срещу Манолова, а срещу собствения си народ. А както знаем никой не е прокопсал от война с народа
26
Манолова е удобна дъвка на гербаджиите за да отклонят вниманието от счетоводителката на цар Киро, бюджетарката на крадливото племе и лобистка на застрахователите срещу подобаващ комплимент
27
ПИК защо не пишете за лоената топка свинетка какво работи и каква й е заплатата
28
Не е важно кой се радва и за какво във връзка с визите, а истината е следната: С тези паспорти като на пазара - ти вярваш ли че не го знаят в САЩ? По-важно е, че в Шенген не ни приемат, но не искаме да разберем къде е проблема.
29
А,такааа.Май парите,никак не са малко.А и работещите ,при Манолова,хич не са малко.Какви са им длъжностите? Защо сумата за външни разходи е толкова голяма?Дали,няма сключени договори,с наши фирми,т.е.източване на средства?Каква храна си купуват,там?
30
Моля, за разшифрова на фонд СБКО и на други неквалифицирани разходи.Тези думи,дали са към заплатите,м?
31
Майчето ще се опита първо да нагласи мъжленцето си на стола на Курнелка, на конгреса през януари. Този вариант се ползва с широка партийна и не само партийна подкрепа. След като си осигури партията, Майчето няма да се бута за кмет на София, защото знае, че хората няма да я предпочетат пред Фандъкова, а направо, когато дойде момента, ще се кандидатира за президент. Дотогава хем Гумен Гадев ще има рейтинг, близък до нулата, хем мъжленцето ѝ ще е овладяло партийните маси, които въодушевено да гласуват за Мйчето, пък там каквото сабя покаже! Други въпроси? После да не мрънкате, че не съм ви предупредил!
32
Парите на Майчето не са малко и да не реве защото един пенсионер неможе да си купи хляб и мляко ‘ а тази и мъжът и Ангелчо се къпят в лукс със парите ни
33
До12:Едно уточнение,Майчето костюмчетата си мени,но не и нрава!
34
да е като ФАНДЪКОВА с кола на НСО , която да има сини лампи и механик водача да е с пищов..Права е жената !
35
На Мая парите не са важна новина. Важното е че Боко лапна хотел Маринела
36
Точно казано,и то , въпреки че американците са му запорирали 2 милиарда евро в офшорни зони
37
Тя не разбира от нищо Единственото и предназначение е изпадайки в транс от страх че постоянно е под напрежение , че ще разкрият поради некадърността и е да прикрива кражбите на "шайката"
38
Герберите са най долните същества за пари правят и свирки. Първо Манолова не е поставила въпроса за автомобила. Но тъпите гербери сами си го набутаха с непремерени думи / не за първи път / и сега се чудят как да потушат скандала и разбира се флагман са лизачите от пик. В България има закони, някъде в бюджета да виждате пари за закупуване на автомобил. Само самонадеяните гербери минават през законите, като си мислят , че ще са вечни - типично за мутрите.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за президент на България?
Общо гласували: 15140
архив

Чък Норис: 
- Ще стана призори. 
Слънцето изгряло в 11:30.

няма нови новини
Днес: 210
hot
най-четени новини в момента
сега
3243
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Огнен ад в София - черни кълба дим се издигат над столицата (СНИМКИ)
x
Астролог: Денят е посветен на любовта
x