Вход
София
Времето в София 6 o C

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Митоманка налази дома на Иван Ласкин и се възползва от трагедията на Сърчаджиева - баронеса Плевенска омайва президенти и кметове срещу солидни проекти

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Митоманка налази дома на Иван Ласкин и се възползва от трагедията на Сърчаджиева - баронеса Плевенска омайва президенти и кметове срещу солидни проекти

на 10.01.2019
278830
43
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Митоманка налази дома на Иван Ласкин и се възползва от трагедията на Сърчаджиева - баронеса Плевенска омайва президенти и кметове срещу солидни проекти
10.01.2019
43
278830

Нова последователка на мистификациите от типа на митоманките Ода Жон и Мишел Бонев напъпли смъртта на обичания актьор Иван Ласкин и еврейската общност, домогвайки се до благоволението на известни и богати не само българи, а и чужденци.

Това установи ПИК след подробно проучване на персоната, която по време на опелото на Ласкин в църквата "Св. Седмочисленици" стоеше до неутешимата му жена Александра и държа слово за актьора веднага, след като свещениците приключиха с тъжния ритуал. Приятелите и близките на актьора бяха потресени от изявата ѝ.

Чернокосата дама се казва Денислава Ангелова, но от известно време се представя и като баронеса Плевенска, а се подписва като "д-р Денислава Ангелова". Проучването на ПИК сочи, че съкращението не означава, че тя е лекар, а просто е защитила докторантура във Варненския университет.

Според информирани пък сега се канела да повишава образователната си квалификация в Свищовския университет, който се прочу покрай скандалните действия на ректора си Величко Адамов. Никой обаче не може категорично да каже какво образование има Ангелова.

За сметка на това всички я познават като Баронеса Плевенска. Ето какво пише за плевенчанката по този повод в официални съобщения: "Тя получава титлата си от европейските монархични кръгове през декември 2014 година за благотворителността и активното си участие в редица каузи в Европа и България. Високата чест, която й е оказана заради дейността й, е инициирана и защитена пред монарсите от Графиня Естер дьо Помери. Наследявайки титлата си от монархичните кръгове, тя трябва да представи пред широкото общество активността си през годините в благотворителността като Баронеса Плевенска".

Пред свои познати обаче самата Денислава Ангелова твърди, че въпросната графиня я е осиновила. Истината така и не става ясна.

Естер дьо Помери е посредник на добра воля към швейцарския "Червен кръст", съветник към ЮНЕСКО и работи с голяма израелска дарителска организация. Занимава се с благотворителна дейност в България от 17 години и дори е удостоена от президента Георги Първанов с орден "Мадарски конник" I степен.

Запознати с дейността на графинята, която всъщност е бедна швейцарка, придобила титлата си благодарение на брака си във Франция, са категорични, че тя стъпва в България именно по еврейска линия, както подсказва и първото ѝ име Естер, и заради топлите си връзки с Яков Джераси, който в края на миналата година оглави Световната ционистка организация в България.

Покрай него е скрита и причината Ангелова да бъде обявена за единствената жена, получила наградата за толерантност на Института за мир "Перес" "Woman of Valor" в края на 2018 г. Самата Баронеса Плевенска е споделяла в различни кръгове, че Джераси всъщност много я ревнува от връзките ѝ с графиня дьо Помери. Опитите ни да се свържем с г-н Яков Джераси останаха безплодни.

Кой знае защо обаче високото отличие е връчено на Ангелова не в Израел, а в Плевен, а на него присъства шефката на педиатрията във варненската болница "Св. Марина" проф. д-р Виолета Йотова, като получава поздравления и от други варненски медицински светила. Може би защото за 7 месеца е успяла да дари 8 инсулинови помпи и консумативи за диабетици, но пък да раздаде несметен брой интервюта по родните медии.

Ангелова получава поздравителен адрес и от съветника по сигурността и отбраната на президента Румен Радев заради националната си инициатива за създаване на ученически гвардейски отряди и оркестри в цялата страна, която се изразява в това да облича малки деца в провинцията с гвардейски униформи.

Инициативната дама много обича да се отърква у известни хора, като набляга на артистичните среди и на медиците, твърдят всички, които я познават, и с изключително умение им влиза под кожата, развявайки благородното знаме на благотворителността. По такава линия тя например се явява председател на Асоциация "Докосни дъгата", където е в съюз с бившата депутатка от ДПС и още по-бивша юристка и днешна ресторантьорка и готвачка Петя Раева.

Тази асоциация е обявила, че работи за деца с диабет, а покрай това прави и националните проекти „Младите хора – бъдещето на България – това сме ние“ и „Мисия спорт на любимите герои“ заедно с гимнастичката Ренета Камберова, в които привлича спортисти да играят по една седмица с такива деца на летни лагери.

Дамата върти какви ли не инициативи все за деца и все в провинцията, включително и националната кампания „Пресичай безопасно с Боби и Кели“, които реализира благодарение на тесните си контакти с кметовете. Създала е дори собствена марка вино "Ensembe De Merveille” (Отборът на превъзходните) с цел да дарява парите от продажбите му за диабетичноболни. От ивестно време разказва, че започва да изработва мобилно приложение за диабетици.

Хората, с които установява контакти обаче са категорични, че макар да е баронеса, осиновена от графиня, дамата не си бърка в джоба за благотворителността си, а работи по проекти най-вече с общински пари.

В преливащата ѝ от благотворителност дейност се мъдри и писателска, и то отново за деца. Баронесата гордо обявява, че е автор на книгата "Сказание за средновековните български владетели". В сайта на издателството обчаче в червено каре с предупреждението "ВНИМАНИЕ!" е посочено: Продуктът е спрян от продажба и не се очакват нови наличности в близко бъдеще".

В профила ѝ в Instagram пък е посочено: "Заключен акаунт". Т.е., дамата баронесата с широки публични изяви не желае какви да е хора да влизат при нея. Може би защото напоследък проплаква на стената си във Фейсбук, че е "неразбрана" и "няма нужда от признание".

Това не ѝ пречи да се прилепва към перспективни от нейна гледна точка хора, като проявява особен афинитет към мъжете дори и публично, без да се притеснява, че наоколо има техни близки, разказаха пред ПИК "жертви" на активното ѝ внимание.

Според запознати в момента тя безогледно се възползва и от трагедията на Александра Сърчаджиева около загубата на Иван Ласкин и дори се е нанесла в дома ѝ с цел да я утешава, като иззе функциите на изключително приближена на актьора и първа започна да съобщава за състоянието му и за кончината му. Някои от тях разказаха, че се е намъкнала при притеснената актриса след влизането на Ласкин в болницата с обещания да използва връзките си за лечението му.

Наблюдавайки нашествието ѝ, много близки и приятели на съсипаната от мъка Алекс, в момента просто проявяват толерантност и изчакват да мине известно време, за да реагират на нашествието на мистификаторката "Баронеса Плевенска", сиреч на Денислава Ангелова от Плевен.

Сподели:
Напиши коментар »
(43)
1
Селянка със синя кръв!
2
Sie ist nicht die Baronin. Sie ist eine Hure.
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Докторката да се обади на пресслужбата ми и ако имам "прозорец" ще я удовлетворя по всичи параметри.
5
Какви са тия "монархически кръгове", дето уж и били дали титлата "баронеса Плевенска"? Благороднически титли може да раздава само действащ монарх, какъвто в България няма. Дори и в държавите с монархическа форма на управление никакви "монархически кръгове" не могат да раздават титли, само монархът!
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Не се доверявайте в такъв момент на никого! Аз се доверих преди 5 г. когато почина мъжът ми и най-близките ни приятели ни обраха до шушка , та дори на детето взеха синджирче , кръстче, буквичка, дори венчалната ми халка и какво ли не, накараха ме да си продам апартамента, обсебиха ми парите и не ме питайте сега как все още съществувам. Това не е живот. Когато загубиш близък е много страшно и се осланяш и оповаваш уж на най-близките си, които са до теб, да ама не. Съсипаха ме психически и физически, разболях се много. ТА НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА ПРИЯТЕЛИ КАТО ТАЗИ УЖ БАРОНЕСА, ЩЕ Я ОБЕРЕ И ЩЕ Я ЗАХВЪРЛИ .ЛОШОТО Е ,ЧЕ ДЕЦАТА СТРАДАТ НАЙ-МНОГО.
9
KOLKOTO SIMEON BORISOV E ZAR,TOLKOVA E I TYA BARONESA
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
разпоретина!
12
Дори кaнибaлитe ще се зaдaвят с тая кикимopа мyмия ХРРР, ПФУ Д**БА ОPAНГУТAНА..Дори кaнибaлитe ще се зaдaвят с тая кикимopа мyмия ХРРР, ПФУ Д**БА ОPAНГУТAНА...
13
Румен Тиквата е омотан от нещо подобно но е селска пръчка.
14
Обича баронесата и в Плевен всички знаят че тя обича най много додучеТА да прави
15
Сакън, ще засенчи банкянската тиква
16
Напипали сте същината, браво! Има и още - проверете дали е свързана по някакъв начин с президентството
17
https://leakreality.com/video/95391/several-women-was-murdered-in-mexico-aftermath
18
БАРОНЕСА ДЖОЛАНОВА И БАРОНЕСА ПЛЕВЕНСКА ЗАЕДНО С БАРОН ПРЕВЪРТИ ЛОСТОВ ЩЕ ОТКРИЯТ НОВОТО ЦИГАНСКО ГЕТО В ОБЩИНА МАРИЦА! КАРАКАЧАНКАТА ЩЕ ГО БУТНЕ?
19
Доста неуравновесена
20
Хорската злоба няма край ! Чак не ми се говори , като знам колко още ще отприщя!!!
21
отговор на коментар
И не само там! Проверете Медицинският университет във Варна, племеници, фирма за медицинска апаратура, спечелени обществени поръчки от държавни болници...
22
Първа братовчедка е на графиня Джоланска -- хората със синя кръв не подлежат на коментар !!
23
Ама вие, сериозно ли? И статията и коментарите са, отвратителни! Дано, един от вас е направил, поне 1/100, от това , което прави госпожата. Чак ме е яд, че си загубих времето, да чета тази гнас. Пик.бг, вече ще ви прескачам, много ниско ниво сте
24
ужас , тя Александра да бяга от тая м....а еврейска кръв , майка и е българка , тя я е гледала , тази плевенска незнам каквати се усуква за връзки и известност , е разбрахме и за нея , много малко са ни осатанели евреито но много гадни ционисти
25
отговор на коментар
Боже , ти човек ли си изобщо , как може да пишеш такива гнусотии за човек когото не познаваш , малоумник !
26
А титлата бог на асфалта и падишах на сироп ора кой даде на величието от Гурмазово.Превозвачите още ли му вярват.Пригръща французина във Варна.Водих бабата насам натам .А сега защо мълчи.Къде е ?А.Тодоров Д Атанасова Т Биков С Гърневска кога ще изригнат по въпроса.Някой знае ли?Ден след ден България се за копава много дълбоко.Вадене след тия на ма.
27
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
28
С решение по гр.дело №67/2015 г. Плевенският районен съд разрешава към името на Денислава Ангелова да бъде добавен псевдонимът "Баронеса Плевенска". В производството по делото прокуратурата взема становище за основателност на искането за промяна на името на въпросната "баронеса". Основният аргумент на баронесата е, че е позната в обществото с това име и когато била удостоена с тази титла от Френската асоциация на благородниците, тя била задължена навсякъде да ползва тази титла. Да сте чували такава идиотия? Може и да не сте, но българският съд без изобщо да събира доказателства в тази посока позволява на Денислава да стане Баронеса Плевенска. Днес прочетох, че българският съд се ползва само с 12% доверие на българите, а прокуратурата с 9%. При такива решения изобщо не е за чудене. Утре някой ще ке прекръсти успешно на Дон Домат.
29
Поредната свиркаджийка.
30
отговор на коментар
Малка съм, но съм от Плевен бате.
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
ТАЗИ Е ТОЛКОВА БАРОНЕСА КОЛКОТО АЗ СЪМ ДИРИГЕНТ НА ВИЕНСКАТА ФИЛХАРМОНИЯ.
33
Талант на мошеник. Много са се вързали.
34
ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz
35
Хубаво е да се проследи връзката с президентството и защо баронеса Плевенска,понастоящем вече доктор, представя президента като патрон на училищните гвардейски отряди. И как така президенството й изпраща поздравителни адреси. Защото тази жена трябва да се лекува... А иначе лице на кампанията й за диабета е певицата Мариана Попова,с на виното- годеникът на Попова,актьорът Веселин Плачков.
36
Докато не видях заплатата от $ 6439, не вярвах, че свекърва ми всъщност е носил вкъщи пари на непълен работен ден онлайн. , Има един съквартирант на сестрите е направил това само 4 и сега плати на недвижими имоти там и постави красива Dodge. Проверете.....>>> Trade46.com
37
Мили Господи, прости ме! Моля те от все сърце, спаси България от гербаджийските изроди и прибери сикаджийската мутра, простака, син на Лойола и брат на Юда, комуниста-мутант и министър председателят Бойко Борисов, и обслужващите го олигофрени!
38
отговор на коментар
Аз я познавам много добре и мнооого отдавна. Не знаеш за какво става дума- няма скрупули, няма затворени врати, няма приятели. За личната изгода всички под ножа.
39
И рече Господ, ще се появят лъжепророци и ще ви измъкнат парите и богатствата, защото ги првърнахте в по важни от Мене и затова ще ви ги отнема.За това ви пращам БАРОНЕСИ, ПОЕТЕСИ, ХОСТЕСИ, много добре запознати с ФРЕНСКАТА, които ще ви измъкнат портофела докато са на колене пред вас, а вие сте със смъкнати гащи.Така ще е докато мислите с долната, а не с горната глава. Апропо, имаше един ЛОРД М. ,той првеше същите маймунджолъци и наблягаше на френския....език!
40
Проявявам много силен интерес към баронесата. Моите тактико-технически данни са: дължина - 24 см., диаметър Ф-8 см. , брадавица под гема, винаги със запретнат ръкав, ташаци - 400 грама общо тегло, като хекатомби, плавно изкривен 12 градуса на ляво. Започвам първо от кафявата точка, последно човъркам G-точката. Eбa до нacиpaнe.От баронесата очаква само едно, да си върти гъзъ като сирак-агне на чужда бозка.
41
Алекс, мила, недопускай никой до дома ти и детето! Не се доверявай на някакви измислени благодетели. Като иска да ти помага, но какво прави в дома ти? Домът ти е свещен и трябва да остане така! Внимавай! Искрено ти съчувствам и вярвам, че ще можете двете с прекрасното ти момиче да живеете щастливо! Помисли си и какво би казал Иван.
42
отговор на коментар
Ей, Мадуров, я си дай адреса да те посетя! Сакам да те направя баронеса и тебе!
43
Ето "коронясването" на Нейно Величество Р Е Ш Е Н И Е №……. гр.Плевен, 24.02.2015г. В ИМЕТО НА НАРОДА Плевенският районен съд, Х-ти гр.състав, в публичното заседание на двадесет и осми януари през две хиляди и петнадесета година в състав: ПРЕДСЕДАТЕЛ: МАРИАНА ТОДОРОВА при секретаря М.Г. като разгледа докладваното от съдията ТОДОРОВА гр.дело № 67 по описа за 2015г. и на основание данните по делото и закона, за да се произнесе, взе предвид следното: Производство по чл.14, ал.4 ЗГР Производството е образувано по подадена молба от Д. Н. А., ЕГН**********, гр.Плевен, *** за промяна на фамилното й име от А. на А. ***. Изложени са съображения, че е молителката е родена в гр.Плевен. Твърди, че при раждането й е съставен акт за раждане, в който е била записана с фамилно име ***, което е фамилното име на баща й Н. *** и на рода им. Твърди, че след сключване на граждански брак променила фамилното си име на А., като приела фамилното име на съпруга си ***. Твърди, че от няколко години се занимава активно с дейности в сферата на неправителствените организации, като представител и член на сдружение с нестопанска цел. Твърди, че е работила активно по различни програми и проекти в областта на: защита на гражданските и общочовешки права и свободи, развитие на гражданското общество, подпомагане развитието на здравеопазването и повишаване качеството на здравно обслужване, осигуряване здравословни условия на живот, благотворителност и др. Твърди, че винаги при работата си и в контактите си с хората в страната и в чужбина, с различен социален статус, раса, религия и произход, е държала да подчертава своя произход от гр.Плевен и България. Твърди, че за тази й дейност получила признанието на Френската асоциация на благородниците в регион Шампан, като й била дадена благородническа титла баронеса на Плевен и й било дадено името Д.Н.А. ***. Твърди, че с имената Д.Н.А. *** е известна понастоящем сред колегите си, с които работи. Твърди, че с името *** е известна и се обръщат към нея официалните лица и представителите на различни институции и НПО в страната и чужбина. Твърди, че всички близки я познават с имената Д.Н.А. ***. Твърди, че съгласно правилата на Френската асоциация на благородниците, а и на останалите такива, след придобиване на благородническа титла е задължена занапред да използва винаги така даденото й име и титла (в случая баронеса Д.Н.А. ***) в личните и официалните си отношения, в кореспонденцията си, в издавани документи и пр. Твърди, че самата тя държи и желае да носи към фамилното име А. ***, с което понастоящем е известна в обществото и сред близките си. Твърди, че с това име е известна и в чужбина сред партньори в дейността, с която се занимава. Моли да бъде прието, че са налице важни обстоятелства налагащи промяна на фамилното й име, чрез добавяне на името ***. Моли, да бъде постановено решение, с което на основание чл.19 ал.1 във вр. с чл. 14 ал.4 от Закона за гражданската регистрация да бъде прието, че са налице важни обстоятелства за изменение на фамилното име на молителката и да бъде допуснато изменение на фамилното й име чрез прибавяне на името ***, като за в бъдеще да носи фамилното име А. *** и се наименова Д.Н.А. ***, със законните от това последици. .............................................................................................................................................................................. Водим от горното, съдът Р Е Ш И : ДОПУСКА, на основание чл.14 ал.4 от ЗГР, прибавяне на псевдонима „***“ към името на Д.Н. *** с ЕГН **********, родена на ***г. в гр.Плевен. На основание чл.107 ПАС, препис от решението след влизането му в сила да се изпрати на служба "Гражданска регистрация и административно обслужване" при Община- гр.Плевен, както и на Бюро съдимост при РС-Плевен. Решението подлежи на обжалване пред Плевенски окръжен съд в двуседмичен срок от връчването му на страните. РАЙОНЕН СЪДИЯ :
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите през май?
Общо гласували: 2296
архив

Звъненето на будилника рано сутрин може да превърне спящата красавица в недоспало чудовище…

няма нови новини
Днес: 108
hot
най-четени новини в момента
сега
3123
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Борисов успокои майките на деца с увреждания - обещанията са спазени, реформите в ТЕЛК продължават (СНИМКИ)
x
Астролог предупреждава: Молитвите изричайте шепнешком
x