Вход
София
Времето в София 20 o C

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: "Моралният" Виктор Николаев - имотен крал! Шири се в три апартамента в топ центъра на София. Купува лукс жилище на "Раковски" за 870 евро на кв.м (ДОКУМЕНТИ/СНИМКИ)

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: "Моралният" Виктор Николаев - имотен крал! Шири се в три апартамента в топ центъра на София. Купува лукс жилище на "Раковски" за 870 евро на кв.м (ДОКУМЕНТИ/СНИМКИ)

на 16.04.2019
470114
67
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: "Моралният" Виктор Николаев - имотен крал! Шири се в три апартамента в топ центъра на София. Купува лукс жилище на "Раковски" за 870 евро на кв.м (ДОКУМЕНТИ/СНИМКИ)
Автор: ПИК
16.04.2019
67
470114

Виктор Николаев едва ли може да бъде морален стожер по темата "Апартамент гейт", показа справка на ПИК в имотните му сделки. Той и жена му се ширят в цели 3 апартамента в идеалния център на София - на "Раковска" до Европарламента, на "Паренсов" и на "Мальовица". 

Водещият, който страстно громи политиците от ефира, че купували евтино, сам е оплетен в афера с декларирането на апартаменти на данъчна основа с цел спестяване на данъци.

Това категорично показва документите, с които редакцията ни се сдоби.

През 2014 г. Николаев купува без ипотека топимот в абсолютния център на София - на ул. "Г.С. Раковски", на метри от представителството на Европарламента в София, срещу едва 870 евро на квадратен метър. Говорим за аристократична, стара, тухлена, отлично поддържана кооперация.

Подобна цена е нереална за какъвто и да е имот на въпросното място, и то в солидна тухлена кооперация. Цените там през 2014 г. не падаха под 1300 евро на квадрат, категорични са водещи столични брокери пред ПИК.

"Нямаме сделка на по-ниска цена от 1300 евро, дори ако апартаментът е за изриване и основен ремонт. Високи цени държат и ателиетата на последните етажи, и даже мазетата", коментираха експертите пред медията ни. 

Как тогава Виктор Николаев се е сдобил с имот на "Раковски" срещу 870 евро на квардат? Или просто си е спестил декларирането на още по 500 евро на кв. м отгоре, за да спести плащането на данъци?

Общата квадратура, която е купил, е 54 квадрата и според официалните документи от Агенция по вписванията е платил 94 857 лв., вместо 151 хил. лв., колкото е пазарната цена по това време за въпросната топлокация - ул. "Г.С. Раковски" №163. 

Всъщност "моралистът" от Нова телевизия е същински имотен крал. Освен споменатото жилище на "Раковски", притежава още един апартамент, закупен на негово име, както и трети - на името на жена му Людмила. И двата имота са на също толкова атрактивни топ места в центъра на София. 

На ген. "Паренсов" №27 в края на 2017 г. Николаев си взима апартамент от 70 кв. м. за 246 хил. лв., като за половината сума тегли кредит, а останалата плаща от джоба си. Цели 130 хил. лв. явно е спестил по неведоми пътища само 3 години, след като е платил в брой други близо 100 бона за имота на "Раковски".

В същия район на пресечка на "Паренсов" - ул. "Мальовица", жилище притежава и жената на Виктор Николаев. Именно там семейството живее в последните 5 години. То е от 105 кв. м. и е купено от радиоводещата в БНР през 2003 г.

СЕНЗАЦИЯ В ПИК И "РЕТРО"! Виктор Николаев и Аделина Радева опасно близки (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

СЕНЗАЦИЯ В ПИК И "РЕТРО"! Виктор Николаев и Аделина Радева опасно близки (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Виктор Николаев е на седмото небе и не може да се нарадва...

на 19.02.2018

Имотният триъгълник на Виктор Николаев в топ центъра на София - "Раковски", "Паренсов" и "Мальовица" 

Имотът на "Раковски", който Николаев купува на метри от Евроапарламента, на по-ниска от пазарната цена

Апартаментът, който Николаев купува на занижена цена, е в идеалния столичен център

Жилището е в солидна кухлена кооперация

Друга перла в имотната корона на Виктор: 105 квадрата на "Мальовица", зад "Свети Седмочисленици", собственот на жена му

Апартаментът на Виктор на "Паренсов"

На "Паренсов" преди година и половина Виктор купува апартамент за 264 хил. лв., от които само за половината тегли кредит

Жената на Виктор Николаев има топ имот в близост до неговия на "Паренсов"

Виктор Николаев излиза от сградата на "Мальовица", където е жилището на жена му (на снимката долу) и живее семейството

Сподели:
свързани новини
САМО В ПИК И "РЕТРО": Виктор Николаев мъж под чехъл (ПАПАРАШКИ СНИМКИ) САМО В ПИК И "РЕТРО": Виктор Николаев мъж под чехъл (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Мъж за пример е водещият на „Здравей,...
на 10.02.2019
Напиши коментар »
(67)
1
НЯКАКЪВ ПОМИЯР МОЖЕ ДА ИМА КОЛКОТО СИ ИСКА ЖИЛИЩА, А ТЕЗИ ОТ КОИТО ВСИЧКИ НИЕ ЗАВИСИМ, СТАНДАРТА НИ, БИТИЕТО НИ, ЗДРАВЕТО НИ - МИНИСТРИТЕ ДА СЕ ГЪРЧАТ В ГАРСОНИЕРИ?
2
Статия, поръчана от Шайката.
3
абсолютен скандал, да го разследват
4
БРАВО НА ПИК - ЗАКОВАЛИ СТЕ ТОЗИ ПРОТИВЕН ТИП, КОЙТО СЕ РОВИ В ЧУЖДИТЕ ЧАРШАФИ ВСЯКА СУТРИН..
5
Дори и със 10000 лв. лева за него и за жена му,за 10 год. е изключително трудно да купиш три апартамента в центъра на София.Ами пари за охолен живот,екскурзии и почивки в чужбина и то скъпоплатени.Щом едни скапани журналисти могат да си позволят това,какво остава за политиците.Пък то Николайчо едно тихо ,скромно момченце като го гледаш на екрана,че и наивничко такова се прави.
6
Този Е също като Барека на ''Барекадата'' даже си намери и ЕШ,но така е във България почти повечето журналисти са платени и за говорителите по Телевизийте да не говорим то се вижда но всички си мълчим,като Ятаци хванати със два хляба във гората които го носят във Мандрата но ги е страх да си признаят......????
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Бареков отдавна задава въпросите но кой да чуе - момчетата и момичетата търгуват с влияние и пазаруват на едро
9
Когато се хвърли камък в блатото, няма как да не се оклепат и тези,които хвърлят камъка! Червените боклуци са най-големите престъпници, но на тях им се полагало по устав,защото Крадливата Биволица го е вписала като чл.1 !
10
nima li koi da go prebie kato ku4e--
11
Има ли тоз лумпен асансьор, или няма това е въпросът. А на всички е ясно че в България обективна журналистика няма пример сайта на Герб Пиш
12
То е ясно за всички случаи на деклариране ....за купувача - скриване на пари от далавери за продавача - джоб пара за далавери ама всички стоят с затворени очи
13
И АЗ ИМАМ МАЛКА СПРЕТНАТА КЪЩУРКА НА СЕЛО С ДЪЛБОК СЕЛСКИ НУЖНИК В ДВОРА
14
Отдавна подозирам,че този журналист е поръчков.Като видите кои изгърмяха не е трудно да се досетите кой му поръчва музиката.Време е такива моралисти да отговарят откъде имат толкова пари за скъпи имоти,които не са декларирали но истинската цена.Нали за това и тази изкуствена истерия!
15
Някой ще ми каже ли, какви имоти има г-н Съботянков?
16
Кой ще му разследва източниците на доходи? Добре ще е да бъде поискана такава проверка - не само на неговите, но и на други "журналинсти" от НОВА, БТВ и БНТ.
17
ПРАВИЛНИТЕ новини , когато задава ПРАВИЛНИТЕ ВЪПРОСИ , получава и ПОДХОДЯЩИ хонорари позволяваще да си купи ПОДХОДЯЩИ апартаменти ! Нима няма ПОДХОДЯЩИ вестникари и собственици на медийки , които са като ВИКТОР НИКОЛАЕВ и Ана ЦОЛОВА ? Дайте снимките и на вашите имоти !
18
ПИК подготвя почвата пред Домусчиев да изгони Виктор Николаев! Почва чистка, с помощта на мръсните ръце на ПИК.
19
До 9. Камък в блатото хвърлиха от "Свободна Европа", явмиж дали са оклепаниV
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Почти вси1ки говорители са отрепки от провинцията иу биха изчели и фалшив или истински некролог на родните си,може и с приповдигнат тон или радост,стога да им се плаща десетина бона и апартаменти.В пълния смисъл те са виновни физически за облъчването на народа от БКП ДС,които държат медиите.Тия кучета на каишка са едни кучета или порове,нишо повече,но следва да си платят и те,все някога нали?
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
БЕЗ ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ УЖ СКЪПИЯ БЕНЗИИИИИННН ....ААААА ХААА ....МАЛЕ МАЛЕ ...ТРОЛЧЕНЦА ..НИЕ РАБОТИМ И СЕГА СМЕ В ПОЧИВКА И ПИШЕМ ПО ТЕЛЕФОНИТЕ СИ ...А ВИЕ МЪРЗЕЛИВИ БЕЗРАБОТНИ ТРОЛОВЕ ОТ БСП - ту ..СТЕ ОТ СУТРИНТА ТУКА И ПЛЮЕТЕ ЛИ ПЛЮЕТЕ ...АМИ ВИЕ ТАКА ДИСКРЕДИТИРАТЕ СОБСТВЕНОТО СИ БСП ...НА РАБОТА ..БЪРЗОУУУ ..Г.......ОВЕДА !
24
Троловете пишат с изцяло главни букви.
25
ВИКТОР НИКОЛАЕВ И КОЛЕЖКАТА МУ АДЕЛИНА РЕВЪТ ВСЕКИ ДЕН ЗА БЕДНИТЕ ГРАЖДАНИ С КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ ...БЕДНИ СМЕ ..БЕДНИ СМЕ ...А И ЗАЩО ПРЕЗ 2005 ГОДИНА ПРИ БСП ,НИТО НОВА НИТО БИ ТИ ВИ ПОКАЗВАХА ДУПКИ И ЛОШИ ПЪТИЩА..СТРАХ ЛИ ГИ БЕШЕ ТОГАВА ДА ОТИДАТ ПРЕЗ 2005 ГОДИНА И ДА СНИМАТ ЛОШИТЕ ПЪТИЩА И ДУПКИТЕ В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ..А СЕГА СЕ КАХЪРЯТ ЗА ХОРАТА ОТ ГЪРМЕН ЧЕ НЯМАЛИ ПЪТИЩА И ЩЕЛИ ДА ИЗЛИЗАТ НА ПРОТЕСТИ И ДА ЗАТВАРЯТ МАГИСТРАЛИ ..ТОВА Е СЪЩО ДВОЕН АРШИН НА ТЕЗИ ТЕЛЕВИЗИИ ...
26
ИВЧЕ И АЗ имам на нашто село клозет
27
Преди 94 години , нашите руски талибани взривиха катедралата Света Неделя!! Почит към загиналите герои от воините за независимост от русия
28
Не му завиждайте на мишока . Да не мислите , че е лесно да си женен и принуден да живееш с тази лелка с визия на папуас от Нова Гвинея !
29
Не му завиждайте на мишока . Да не мислите , че е лесно да си женен и принуден да живееш с тази лелка с визия на папуас от Нова Гвинея !
30
Не му завиждайте на мишока . Да не мислите , че е лесно да си женен и принуден да живееш с тази лелка с визия на папуас от Нова Гвинея !
31
E, таванът е за кучето Дара, голямото – за Годзила за нея си и третото за него да са си наблизо.. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!
32
Изобщо не ме интересуват имотите на журналиста. Той не назначава съдии и прокурори, не гласува закони, не издава разрешителни, не прави избориg и т. н. Ако някой се съмнява в доходите му, да го проверява. Мен ме интересуват тези, от които зависи начинът ми на живот в тази т. нар. държава.
33
НЕЗАБАВНО държавата да извърши и проверки по данъчните декларации на имотите , за да ЛЪСНАТ и г*зовете на всички МОШЕНИЦИ, тогава вече ЩЕ СТАНЕ МАЗИЛО и да ни убедят Управниците, че държавните администрации НЕ СА ЗАБЪРКАНИ в множеството уж -"грешки", но в полза на МЕРЗАВЦИТЕ!!!
34
Че те и трите му апартамента като ги събереш са с по малка квадратура от терасата на Пл Георгиев !!! Той че е крал крал е ама ега ти имотния крал с 229 кв м !!!
35
много стара стричена дъвка е това. Проверяваха го за този апартамен, още по времето на Цолова, когато тя напусна телевизията, заради огромен имот от неизвестни доходи. При Виктор Николаев нищо не излезе, затова си и остана на мястото. Луди пари получават в НОВА /петцифрени заплати/, могат да си позволят по един апартамент. По един, не по няколко!
36
си казах оня ден, като прочетох ,че Виктор е от Р-А-З-Г-Р-А-Д!!! /необходимо ли е да обяснявам/ Между впрочем и тя и великата телевизионна водеща МИРИ ИВАНОВА е със дълбока връзка с Разград!
37
Хора, спрете се вече с тия апартаменти!Няма човек в БГ при сделка с имоти да не е използвал закона да купува и продава на данъчна оценка.Иначе всички сме големи маралисти, ама когато нас не ни засяга. Толкова сме мрънкащи за всичко ,толкова злоба и омраза няма на къде.Всеки е използвал някаква врътка ,може и нищожна да е, ама за нас може.
38
ЗА имотите на другите се прави на утрепан и задава тъпи и неуместни въпроси като пълен профан в тази област.
39
тоя прилича на мега мазният г-е-Й :D А жена му еб-ати буцата е хора, много е гадна повръща ми се като я гледам :( Виктор е г-ей то е ясно :D хахахахах
40
Няма съмнение, че най-голямата ШАЙКА са тези, които фалираха и разграбиха държавата, банките, приватизираха 2-та огромни европейски гиганта ТЕХНОИМПЕКС И ТЕХНОИМПОРТЕКСПОРТ и т.н. Поради тази причина комунистите гласуваха против ЗАКОНА ЗА ЛУСТРАЦИЯ И ЗАКОНА ЗА ДАВНОСТ ЗА ПРИВАТИЗАЦИОННИЯТ И СЛЕДПРИВАТИЗАЦИОНЕН ПЕРИОД.Както виждаме наглостта им достигна върхът с предложение за евродепутат ОБВ. ЙОНЧЕВА (за присвояване на 25 млн.евро, пари на вложителите)от КТБ. ЗА МЕН Е ОЧУДВАЩО, ЧЕ ЦВ. РИЗОВА, А. ХЕКИМЯН И В. НИКОЛАЕВ, ВИНАГИ КАНЯТ ОБВ.ЙОНЧЕВА САМА, БЕЗ ОПОНЕНТИ. НА ТЯХ ИМ ПЛАЩАТ ДОБРЕ, А ТЯ СИ ИЗПЯВА "ПЕСЕНТА" СОЛО. ТАКА Е ЗАПОВЯДАЛА ИМПЕКСОВА... СТРАХЪТ ОТ ТЯХНОТО РАЗГРАБВАНЕ В МИНАЛОТО ГИ ТРЕСЕ. ТАБУ Е ТЕМАТА И ЗА ИМОТИТЕ ИМ И ПРОИЗХОДЪТ НА ФИНАНСИРАНЕ! Когато журналистите говорят за имоти, първо те самите трябва да са морални. НЕЗАБАВНО САМОСЕЗИРАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА И ПЪЛНА ПРОВЕРКА ИМОТИТЕ НА ЦВ. РИЗОВА, В. НИКОЛАЕВ, А. ХЕКИМЯН И ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИТ, КАКТО И ПРОИЗХОДЪТ НА ТЯХНОТО ФИНАНСИРАНЕ. Крайно време е да подлежат на пълна проверка. Думите за "народа", "за хората", "за България" губят всякакъв смисъл, когато всеки спекулира с тях. Б-Я СЕ ПРЕНАСЕЛИ С ПАТРИОТИ. Не е достатъчно да се каже "ДА ЖИВЕЙ Б-Я", когато не си свършил нищо смислено. Това се отнася и за тъй нареченият ни "президент", който се оказа, че добре е изразходвал държавните пари и ведомствени апартаменти. Пълна проверка за имотите му. Нагло е да говориш за имотите на другите, когато самият ти не притежаваш морал. ИЗВОД: ОБВИНЯЕМИ ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ (КОРУПЦИЯ) СЕ ИЗЯВЯВАТ КАТО "БОРЦИ ЗА ИСТИНА"! ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ, ДА СЕ ПРЕДЛАГАТ ОБВИНЯЕМИ ЗА ЕВРОДЕПУТАТИ!!! КАК ТЕЗИ, КОИТО СА ПОТЪНАЛИ В КОРУПЦИЯТА, ЩЕ ЗАТИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! НА ТЕЗИ, КОИТО ГИ ПРЕДЛАГАТ ИМ ЛИПСВА МОРАЛ, НО ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ СМЕ ДЕБИЛИ! Време е да осъзнаем, че техните цели са да избегнат прависъдие, а не интересите на народа. КАК ТЕЗИ, КОИТО ВИ ОГРАБВАХА, ДНЕС СЕ ПРЕДЛАГАТ ЗА ВАШИ ЗАЩИТНИЦИ? ВРЕМЕ Е СЛЕПИТЕ ДА ПРОГЛЕДНАТ, А ГЛУХИТЕ ДА РАЗДВИЖАТ МИСЛОВНАТА СИ ДЕЙНОСТ (ако имат такава). ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА ЕВРОПЕЙСКА Б-Я Е БОЙКО БОРИСОВ. ЛИЧНОСТ, КОЯТО Е С АВТОРИТЕТ ПРЕД ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕРИ! ЛИЧНОСТ, КОЯТО УСИЛЕНО РАБОТИ В ИНТЕРЕС И МИЛЕЕ ЗА БЪЛГАРИЯ! Най-лесно е комунистите да обвиняват други за своите прегрешения. Време е миналото да ги застигне и да понесат отговорност за деянията си. ДА ЗАЩИТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ ВРЪЩАНЕТО НА КОМУНИЗМА! ДА РАБОТИМ УСИЛЕНО ЗА ЕВРОПЕЙСКА Б-Я, С КОЯТО ДЕЦАТА, ВНУЦИТЕ И ТЕХНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ ДА СЕ ГОРДЕЯТ, А НЕ ДА СЕ СРАМУВАТ ОТ НАШИТЕ ПОГРЕШНИ РЕШЕНИЯ!!!
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Викито е като мен и аз имам 15-16 апартамента по центъра
43
Тая жена от пещера ли излиза, бе, или живее в скъпи апартаменти в центъра на София?! Баси!
44
Za edni ima moral za drugi ne Izgoniha predi6nata mu kolejka za imoti a tozi e sveta voda nenapitaNo kakvo moje da se o4akva ot hora bez nikakav moral gleda6i samo sobstvenia si jivot i ne misle6ti za ni6to drugo No rano ili kasno si polu4avat zaslujenotoI kakto izgoniha Ani Zolova taka i da izgoniat tozi slaga4
45
И 3.14дялко 3.14дялков и дъpтия 3.14дялко имат далече над 50 кв.м. "двустайни". Дъpтият лuзa4 - 3.14дялко купи на пъпа в Б-с къща от старата буржоазия на безценица и до днес си я има. За това тези uзpoди първо да си покажат имането, направено с лaпaнe на комунистически пuшku, а после да манипулират общественото мнение.
46
Като чета коментарите виждам само- ЕДНО НЕ ИМ Е ЯСНО ЧЕ ТОЗИ МОДЕЛ ПРИКЛЮЧИ!!! Това беше ОТМЪЩЕНИЕТО на червените бокluci---!!!
47
Л.БЕНАТОВА,ПОЛИ ЗЛАТАРЕВА,Б.ВАСИЛЕВ,ХИКИМЯН ,РАЍЧЕВ И Т.Н.ТОГАВА НЕЩАТА ЩЕ СЕ ИЗЯСНЯТ КОЍ КОГО.
48
А какво ще кажете за Червен Кольо, за Фъфлещия Райчев, за Кънчо Стойчев? Как мислите, откъде са тия пари за голф игрища, спа, хотели?
49
Ербери неграмотни, у'рете!!!!
50
Как може собственниците на НОВА да търпят Викторчо да подскача като " СИНИГЕР на ДЖАНКА " бсяка сутрин .
51
Джурналистът Николаев е трубадура на цоциалистите - най-поръчковото индивидче в телевизиите изобщо. Домусчиев спи ли ?
52
компи защо спи а не подпука това пе/далче, не е ясно!!!
53
От къде тези неграмотни селяндури дошли от бедната провинция като водещият на сутрешното предаване в Нова телевизия Виктор Николаев имат толкова пари?! Как така се изкарват такива пари от пребиваването си в София, ако тези информации са верни.
54
А кога ще ни информирате за водещия на сутрешния блок на БТВ. Много поръчкови са и неговите коментари и защото е безочлив и нагъл престанах да го гледам.
55
БОЖЕЕЕЕ , няма ли справедливост на тази робска земя! Обраха народеца и го обрекоха на геноцид. "Дерзайте" след време няма да има кой да ви заработва парите, защото кадърните напуснаха татковината си. С Р А М О Т А ! Всички са корумпирани. И тая Цуцка Ризова била богата - ами да я разследват и нея от къде е толкоз богата. Копа жената, вършее ииииииии...................А пък е и толкоз грозна, че да те е гнус да я гледаш та камо ли да я слушаш.
56
незнам, но чесно ви казвам на всички тук всяка сутрин когато гледам този Виктор адски много ме възбуджа! Разбирате ли ме? Сексуално този адски много ме привлича! Незнам защо!
57
отговор на коментар
И какво като са от Разград? Втора категория хора ли са?
58
И ТУКА СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРОИЗХОД НА ДОХОДИ,НЕПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ Т.Е. НАРУШАВАНЕ НА ЗАКОНА И СЛЕД КАТО Е ТАКА НЕПРИМЕРИМ ПОНЕ ДА ОБЯСНИ ПО КАКЪВ НАЧИН СЕ КУПУВАТ № АПАРТАМЕНТА.
59
Какво топ място? Там пожизнено не можеш да паркираш. И цена за тези съборетини над 800 евро е супер висока.
60
Добре е лизал болшевишки задници!
61
Добре е лизал болшевишки задници!
62
отговор на коментар
Тогава се заври в нужника и не се показвай! Аман от простаци.....
63
Не е ли така? Простаците си купуват си апартаменти в София за да дишат мърсотия.
64
Тримата, за които говориш са първите, които направиха социорогически агенции и почнаха с кредити ( двама позтавам от тях и знам) си печелят парите с професионални знания, а те от корупция и подлагене, а ти сигурно си на заплата цял живот и не си имал дупе и 1 лв. Да инвестираш в бизнес...Стига сте сравнявали хора рискувaли жилища и др.имоти за да правят бизнес с политичeските наг ляри като Цв- то , които цял живот са на държавна ясла ..и се налапаха от корупция! Тъп чо, тъ@чо, ама това сте вие поддръжниците на наг@лярите от Гер.....
65
отговор на коментар
Не пожелавай на никого това, което не желаеш да се пожелава на теб. С начинът на изказване, не е трдуми човек да сее досети, че самият ти си умрял, но не го знаеш. Публикувани са и други цинизми и обиди, които би трябвало да се отхвърлят, като нецензурни. ТОВА ЛИ Е БЪЛГАРСКОТО ВЪЗПИТАНИЕ? Колкото повече пишете против ГЕРБеристите, толкова повече се вижда, че ГЕРБ върви в правилната посока. Когато комунистите ви ограбваха, вие мълчахте? Когато откраднаха ПЕНСИОННИЯТ ФОНД, отново мълчахте? Когато от КТБ разграбиха парите на вложителите, пак мълчахте? Доган си купи ТЕЦ за 3 000лв., мълчите? А. Райчев и Кольо Червения милионери, мълчите като риби? Нещо куца в математиката. Да фалираш една държава, да я разграбиш, да фалираш банки, пирамидата КТБ и комунистическите участници във фалита й, да приватизираш големи европейски гиганта; да имаш имения, хасиенди, СПА, голф игрища, БИЛО НИЩО, В СРАВНЕНИЕ С 3 АПАРТАМЕНТА? ДЕБИЛИ, МОЖЕТЕ ЛИ ДА СМЯТАТЕ? ЕДВА ПРИ ББ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ПОКАЧВАТ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ. ТРУДНО СЕ ПОЛУЧАВА КОМУНИСТИТЕ САМО ДА ГРАБЯТ, А ББ ДА ПЪЛНИ ХАЗНАТА И ВСИЧКО ДА СЕ ИЗИСКВА САМО ОТ НЕГО! Всякакви люде се наредиха на опашката за ИСКАШ И. НИКОЙ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА, ЧЕ ТОВА Е ХАЗНАТА НА Б-Я. КОЙТО РАБОТИ МНОГО, ТОЙ И ГРЕШИ. НЯМА БЕЗГРЕШНИ ХОРА! ИМА ПРОСТИ, НЕГРАМОТНИ И ВРЕДНИ ДЕБИЛИ, С ПРИТЪПЕНИ МОЗЪЦИ. КОГАТО УСТАНОВИТЕ, ЧЕ СТЕ ИЗПОЛЗВАНИ ЗА ЛИЧНА ОБЛАГА ОТ КОМУНИСТИТЕ, ЩЕ ПЛАЧЕТЕ. КОЛКОТО ПО-РАНО ОСЪЗНАЕТЕ, ЧЕ КОМУНИСТИТЕ И ПОПУЛИЗМЪТ ИМ СА ВРЕДНИ ЗА Б-Я И НАРОДА, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!!!
66
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
67
луксозното жилище от 42 кв/м Виктор Николаев се е олял, а аз със моята панелка 80кв. и гараж направо съм на една маса със Цецо и Цецка.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 11895
архив

- Как мислиш, кои шофьори са най-учтиви?
- Полицаите. Често канят хората в колите си...

няма нови новини
Днес: 312
hot
най-четени новини в момента
сега
2513
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Теменужка Петкова: Изплатихме за година 4 млн. лв., които БСП не бяха успели да съберат (ОБНОВЕНА)
x
НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ, НО... Шишковците понасят по-добре жегата
x