РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Новият брадър Христо Живков се снимал в гей филм! (СНИМКИ + ВИДЕО)

ФОТОГАЛЕРИЯ

РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Новият брадър Христо Живков се снимал в гей филм! (СНИМКИ + ВИДЕО)

136181
на 11.10.2016
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Новият брадър Христо Живков се снимал в гей филм! (СНИМКИ + ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Актьорът Христо Живков, който от снощи живее в Къщата на "ВИП Брадър", се е снимал в 19 филма, но един от тях е с малко по-пикантно съдържание, научи ексклузивно ПИК. 41-годишният красавец има роля, макар и второстепенна, в италианската продукция "Рождения ден на Дейвид" от 2009 г.

препоръчано

Филмът разказва за две двойки - Матео и Франческа, и Шери и Диего, които решават да прекарат лятото заедно в подножието на планината Чирчео. Матео и Франческа имат петгодишно момиче, а приятелите им - пораснал син, Дейвид, който учи в Щатите. Дейвид се връща в Италия, за да празнува със семейството си рождения си ден. Но между него и Матео започват да прехвърчат искри. И докато мъжката любов остава скрита за всички до самия край на филма, само Леонард (в ролята Христо Живков), усеща какво се случва между племенника му и Матео. В навечерието на рождения ден двамата мъже се отдават един на друг, но ги заварва съпругата на прелюбодееца. Шокирана, Франческа бяга от къщата, но на улицата я блъска кола. Така мъжката любов завършва фатално - със смъртта на съпруга на Матео.

В хомо аферата между главните герои новият брадър няма участие по никакъв начин, освен че предупреждава Дейвид за възможните последици от греховната му любов. Под статията вижте официалния трейлър на кино-лентата и снимки на самия Живков като Леонард.

Малко преди да се върне в България за участието си във "ВИП Брадър", Христо Живков е заснел рекламна фотосесия за модна къща за мъжка мода, разбра още нашата медия. Софиянецът е получил 5-цифрен фонорар за първия си експеримент като фотомодел.  

свързани новини

На снимки горе - Христо в ролята му на Леонард във филма "Рожденият ден на Дейвид". Долу са част от фотосите за рекламната му фотосесия за италиански фирма за мъжка мода

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК