РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Новият шеф на НАП пъчи огромни мускули - Спецов е стряскащ културист, комшия е на Божков в Дубай (СНИМКИ)

Акценти

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Новият шеф на НАП пъчи огромни мускули - Спецов е стряскащ културист, комшия е на Божков в Дубай (СНИМКИ)

363589
на 14.05.2021
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Новият шеф на НАП пъчи огромни мускули - Спецов е стряскащ културист, комшия е на Божков в Дубай (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Назначеният днес за шеф на НАП Румен Спецов изненадващо се оказа не юпи с бяла якичка, а мускулест мъжага, чийто профили във Фейсбук и Инстаграм преливат от полуголи снимки.

препоръчано

Вероятно Спецов е единственият данъчен инспектор у нас, който едновременно е експерт по здравословно хранене и културист с активна състезателна и треньорска дейност.

В професионалното си портфолио Спецов е записал 14 години стаж в системата на НАП, където заема различни отговорни постове, забелязали са го в сп. Жената днес, където са писали за него през 2017 г.

Във Фейсбук Спецов е изписал, че живее в Дубай, като Васил Божков. Пуска и снимки, на които се е тагнал оттам, пъчейки мускули. Не липсват и снимки със знойни дами по бански.

Както ПИК съобщи, назначението му за шеф на приходната агенция стана днес, след като с решение на МС бе освободена предходната шефка Галя Димитрова.

От МС го промотират като висококвалифициран експерт с над 10 години опит в НАП, както и с експертиза в областта на данъчната политика и законодателство и защитата на националната сигурност.

Завършил е Стопанската академия „Д.А. Ценов“ – Свищов, със специалности „Икономика и търговия“ и „Вътрешен финансов контрол“, както и Академията на Министерството на вътрешните работи със специалност „Защита на националната сигурност“.

В периода 2009 г. – 2015 г. е работил в Централното управление на НАП, а от 2001 г. до 2006 г. е работил в Териториална дирекция на НАП – Добрич. През последните години е консултант в областта на финансите и данъчното законодателство. Решението на Министерския съвет е прието неприсъствено.

Жената на Спецов - Плама Спецова и сега живее в Дубай, а той в последните години се е занимавал със счетоводство, казват източници на ПИК.

Сподели:
Бомба x
6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено 6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това